Hogyan spórolj az autókölcsönzési díjon?

Gondolom neked sem mindegy mennyi pénzt költesz el autókölcsönzésre, ezért írok néhány jó tanácsot milyen szempontokat érdemes figyelembe venned.

Az első és legfontosabb! „NE CSAK A NAPI DÍJAT NÉZD!”

Több autókölcsönzőnél nem tartozik a bérleti díjba az autópálya matrica, valamint plusz napidíjakért kapod meg pl: a GPS-t, a Assitance szolgáltatás, gyermekülést és utána még neked kell fizetni a takarítás költségeit.
A plusz szolgáltatásokon felül nagyon fontos figyelembe venni, hogy az utót milyen célra szeretnéd kikölcsönözni és mennyien szeretnétek utazni vele.

Miért fontos a bérautó kiválasztásánál, hogy mire szeretnéd használni és mennyien fogtok utazni?

Az üzemanyag fogyasztás miatt. A fogyasztás önmagában is kardinális kérdés, hiszen hiába az olcsó napidíj, ha magas az autó fogyasztása.

VISZONT amennyiben ideálisnak tűnik az autó üzemanyag fogyasztása, de alacsony köbcentis autót bérelsz fontos figyelembe venni, hogy ha sok lesz a csomagod, vagy többen utaztok, érdemesebb a nagyobb teljesítményű, dízel és kombi autót választanotok a gazdaságosság és a kényelem miatt egyaránt.

A CAR RENT Budapest autókölcsönzőnél a jelmondatunk, „Nálunk az EXTRA, az alap!” ez azt jelenti hogy nálunk valóban nem kerül többletdíj felszámításra azért mert szükséged van GPS –re, gyermekülésre vagy mert autópályán szeretnél közlekedni. Ezek a plusz szolgáltatások véleményünk szerint alapdíjba kell tartozzanak, mert TE elvárhatod hogy teljes körű szolgáltatást kapj, rejtett költségek nélkül!

Éppen ezért van nekünk egy másik szlogenünk is, mégpedig hogy:

„Nálunk csak tankolnod kell!”

Ez azt jelenti, hogy nem várjuk el, hogy kitakarítva hozd vissza az autót (természetesen bízunk benne, hogy az elvárható módon odafigyelj a gépjármű tisztaságára), hanem mi végezzük el a takarítást.

Miért jó ez neked?

  • Mert nem kerül plusz költségedbe,
  • mert nem kell neked töltened a drága idődet az autó takarítására,
  • mert így minden ügyfelünk a megszokott minőségben és tisztasági állapotban veheti birtokba bérautóját.

Vissza