Tartós autóbérlés

Tartós autóbérlés

Tartós autóbérlés Budapesten? Lehet olcsón autót bérelni Budapesten? Igen, lehet! Autót egyre gyakrabban szeretnének bérelni hosszú távra. Sok emberben mégis felmerül a kérdés, megéri a tartós autóbérlés? A válasz határozottan igen! Ha autót szeretne hosszú távra, a részletfizetés, és a lízing jöhet szóba első sorban. Nos ezeket csak új autó vásárlás vagy lízing esetén lehetséges igénybe venni. Ha pedig új az autó, akkor a használatbavétel pillanatában hatalmas áresést szenved el a tulajdonos, mivel másnap már jóval olcsóbban lehet eladni a járművet, bár még vadonatúj.

Mi van, ha korán vagy későn adom vissza a bérelt autómat?

Mi van, ha korán vagy későn adom vissza a bérelt autómat?

Előfordulhat, hogy a jól megtervezett utazáskor a programok megváltoznak, és szükségessé válik, hogy az utolsó pillanatban változtasson a tervezett programokon, például repülő járatokon, autókölcsönzésen, szálláson. Sokszor előfordulhat, hogy meg kell rövidítenie az útját, vagy további néhány napos tartózkodásra van szüksége, ami azt is jelenti, hogy módosítania kell a bérelt autó használatának napszámát.

Autókölcsönzés Budapesten olcsón?

Autókölcsönzés Budapesten olcsón?

Autókölcsönzés Budapesten olcsón? Igen, lehetséges! Akár Budapest közepén, vagy a Liszt Ferenc repülőtéren szeretne autót bérelni, állunk szolgálatára. Lehetőség van megrendelni autó kiszállítást is. Ilyenkor a megrendelt időpontban az Ön által megjelölt helyszínre visszük autóját, és személyesen veheti át tőlünk. Mi nem számolunk fel semmilyen egyéb költséget, csak ami a weboldalunkon is jól láthatóan fel vannak tüntetve.

Autóbérlés külföldi állampolgárnak

Autóbérlés külföldi állampolgárnak

Cégünk előszeretettel ajánl külföldi magánszemélyeknek bérelhető autót, akár Budapesten, vagy a Ferihegyi repülőtéren is. Ami fontos információ, hogy Európai Uniós állampolgárok azonos feltételekkel bérelhetnek autót mint a magyar állampolgárok. Úgy, ahogyan a mi állampolgáraink külföldön.

Ezekre figyelj az őszi autókarbantartás során!

Ezekre figyelj az őszi autókarbantartás során!

Az ősz átmenet a forró nyár és a hideg tél között. Ez az az időszak, amikor érdemes időt szánni az autó ellenőrzésére, hogy felkészítsük a megváltozott körülmények jelentette kihívásokra. Ha megfelelően végezzük el az őszi karbantartást, akkor megkönnyíthetjük a dolgunkat télen, hiszen a munka javán már túl leszünk.