Mi van, ha korán vagy későn adom vissza a bérelt autómat?

Mi van, ha korán vagy későn adom vissza a bérelt autómat?

Előfordulhat, hogy a jól megtervezett utazáskor a programok megváltoznak, és szükségessé válik, hogy az utolsó pillanatban változtasson a tervezett programokon, például repülő járatokon, autókölcsönzésen, szálláson. Sokszor előfordulhat, hogy meg kell rövidítenie az útját, vagy további néhány napos tartózkodásra van szüksége, ami azt is jelenti, hogy módosítania kell a bérelt autó használatának napszámát.

Autókölcsönzés Budapesten olcsón?

Autókölcsönzés Budapesten olcsón?

Autókölcsönzés Budapesten olcsón? Igen, lehetséges! Akár Budapest közepén, vagy a Liszt Ferenc repülőtéren szeretne autót bérelni, állunk szolgálatára. Lehetőség van megrendelni autó kiszállítást is. Ilyenkor a megrendelt időpontban az Ön által megjelölt helyszínre visszük autóját, és személyesen veheti át tőlünk. Mi nem számolunk fel semmilyen egyéb költséget, csak ami a weboldalunkon is jól láthatóan fel vannak tüntetve.

Autóbérlés külföldi állampolgárnak

Autóbérlés külföldi állampolgárnak

Cégünk előszeretettel ajánl külföldi magánszemélyeknek bérelhető autót, akár Budapesten, vagy a Ferihegyi repülőtéren is. Ami fontos információ, hogy Európai Uniós állampolgárok azonos feltételekkel bérelhetnek autót mint a magyar állampolgárok. Úgy, ahogyan a mi állampolgáraink külföldön.

Ezekre figyelj az őszi autókarbantartás során!

Ezekre figyelj az őszi autókarbantartás során!

Az ősz átmenet a forró nyár és a hideg tél között. Ez az az időszak, amikor érdemes időt szánni az autó ellenőrzésére, hogy felkészítsük a megváltozott körülmények jelentette kihívásokra. Ha megfelelően végezzük el az őszi karbantartást, akkor megkönnyíthetjük a dolgunkat télen, hiszen a munka javán már túl leszünk.

Autót bérelsz? Ezekre ügyelj!

Autót bérelsz? Ezekre ügyelj!

Az autóbérlés nem ördöngösség, de akad néhány olyan szabály, ami felett könnyű átsiklani, ha nem olvassuk el tüzetesen a bérleti szerződést. Célunk, hogy kellemes, zökkenőmentes utad legyen a bérelt járművel, így összeszedtük azokat a szabályokat és helyzeteket, amelyekre érdemes odafigyelned autóbérlés során.