Autókölcsönzés Karácsonykor

Autókölcsönzés Karácsonykor

Minden évben elérkezik az év utolsó hónapja, amikor végre eljön a Karácsony és az év vége, amit mindenki nagyon vár, ahogy mi is. Mindenki igyekszik a legtöbbet kihozni ebből az időszakbólból, hogy az év végén minden tökéletesen alakuljon.

Autókölcsönzés Húsvétkor!

Autókölcsönzés Húsvétkor!

A tavasz kezdetekor ismét lehetőségünk van szabadtéri programokat szervezni és újra elérkezik a Húsvéti ünnep is. Húsvét a legnagyobb és legfontosabb ünnep a keresztény kultúrkörben:

 

Tavaszi autókarbantartás!

Tavaszi autókarbantartás!

Időszakos teendők az autón!

A tél végeztével minden évben eljön az ideje az autónk átvizsgálásának, és egy nagyobb takarításnak, kívül-belül a következő évszaknak megfelelően.

Cégünk szintén ezt teszi az autókkal, ismét felkerülnek a évszaknak megfelelő gumik megfelelő profil mélységű, nem kopott gumikkal. 

Autókölcsönzés kisgyermekkel!

Autókölcsönzés kisgyermekkel!

Cégünk az ön kérésére díjmentesen ajánl fel gyermekülést, hogy az utazás biztonságos legyen az egész családnak. Gyermekülés használata kötelező ha a gyermekünk 150cm magasság alatt van.

 

                                                             

Erre figyelj az autókölcsönzés során:

Erre figyelj az autókölcsönzés során:

Egy másik cikkünkben szót ejtettünk arról, hogy amennyiben költséghatékonyan szeretnél autót bérelni, nem csak a megadott napi díjat figyeld, hanem az extra szolgáltatások díját (vagy díjmentességét), a fogyasztást és a gépjármű kiválasztását is.

Mi az amire még oda kell figyelj autókölcsönzés során?