Sima személyautó, vagy kisbusz bérlés a megoldás?

Családi, vagy baráti kirándulást tervezel?

A legjobb megoldás egy 7 személyes kisbusznak a kibérlése, mint Pl az:

  • Opel Zafira B
  • Seat Alhambra,
  • Mercedes Vito,
  • Ford Galaxy.
  • Wolksvagen Sharan

Ezek a bérautók méretüknél és a teljesítményüknél fogva magasabb kényelmet biztosítanak számotokra akár öten, akár heten utaztok és még a csomagjaitoknak is jut hely bőven.

Amennyiben csak az ötszemélyes utazást vesszük alapul, máris kényelmesebbek ezek a járművek, de ha hatan vagy heten utaztok így két bérautó és dupla üzemanyagköltség helyett csak egyet kell fizetnetek.

(Öt személy utaztatása mellett is gazdaságosabb megoldás lehet egy ilyen nagyobb teljesítményű autó, mert kevesebbet fogyaszt, mint a kisebb teljesítményű társaik túlpakolva.)

Fő a kényelem!

A kirándulásoknál fő a kényelem és ezt csak a többszemélyes kivitelek biztosítják számotokra, melyek megfelelő csomagtérrel is rendelkeznek a komfortos utazásokhoz.Ha ezen autókban lévő csomagtér mégsem lenne elegendő az autókölcsönzés ideje alatt tető box szolgáltatásunk is igényelhető, díjmentesen.

Az EXTRA, nálunk alap!

A nyári időszakban klíma gondoskodik arról, hogy ne fülledjetek be az autóba, hanem kellemes legyen levegő és télen sem fagytok meg hiszen minden bérautónk klímával szerelt, és pályamatricával is rendelkeznek az autóink.
Télen a síelőknek is biztonságosak a gépjárműveink, hiszen a téli gumikat időben feltesszük és akár hóláncot is biztosítunk, díjmentesen.

Amennyiben szeretnél a kisbuszbérlés szolgáltatásunkról mégtöbbet megtudni, keresd fel speciális weboldalunkat a www.kisbuszberles.eu –t!

Vissza