Autókölcsönzés kisgyermekkel!

Autókölcsönzés kisgyermekkel!

Cégünk az ön kérésére díjmentesen ajánl fel gyermekülést, hogy az utazás biztonságos legyen az egész családnak. Gyermekülés használata kötelező ha a gyermekünk 150cm magasság alatt van.
Mind ezekhez kínáunk megfelelő minőségben gyermeküléseket:

 baby-hordó, 0-36 hónapos babáknak.  autokolcsonzesbudapest.net

 gyermekülések, 9-36 kilógrammig

 ülés magasítók, (booster)

 ezekre a típusokra szüksége gyermekének, a magyarországon érvényes kresz szerint.

Üléseink megfelelő minőségben Recaro, Cybex, Chicco, ülések gyártóitól.

Minden fajtából több darabot tartunk, de lehetőségeink korlátozottak ezért kérjük autóbérlés ügyintézése alatt ezt a kiválasztott autóinkhoz jelölje meg.

Minden kölcsönzött gyerekülést tisztán adunk bérbe hogy higénikus legyen a gyermekeknek, kérjük visszavételkor jelezzék ügyintézőnknek hogy esetleg piszkos vagy foltos lett, ez cégünk rendezi, Önnek nincsen költsége, Budapesti irodánkban tudunk cserét biztosítani amíg tisztítóba adjuk a koszos ülést.

A legtöbb ülés ISOFIX rendszerrel kompatibilis a bérautó üléséhez, és végül a saját, vagy az autó biztonsági övével még egyszer rögzíthető. Így a legbiztonságosabb az utazás. A gyermekülés kellő védelmet nyújt a gyermekeknek bármilyen baleset esetén.

Felmerülő kérdésével bővebben érdeklődjön ügyintézőnktől. Kérjük, hogy a kiegészítőket kellő odafigyeléssel használják, hogy a következő kölcsönzésnél is megfelelő állapotban tudják átvenni.

Kellemes Utat Kívánunk! 

Autókölcsönzés gyermekekkel!