Autókölcsönzés árak

autokolcsonzes-arak

Olcsó autókölcsönzés árak, autóbérlés Budapesten már 5500Ft-tól. Tartós autóbérlés akcióban jelentős árengedménnyel. Miből állnak az autókölcsönzés árak? Olcsó autóbérlés árak vannak cégünknél? Ilyen és ehhez hasonló kérdéseket naponta kapunk, ezért szeretnénk rájuk részletesen válaszolni.

Milyen összetevők alapján kerülnek az autóbérlés árak kialakításra?

Ha valakinek nincs saját autója, elképzelni sem tudja, hogy milyen összetevői, költségei vannak egy bérautónak. Egy járműnél a jelentősebb költségek közé tartoznak a rendszeres, évszaknak megfelelő felkészítés a megfelelő minőségű és típusú gumiabroncsok cseréje, a motorolaj, váltóolaj, szűrők, légszűrők cseréje, illetve a klíma karbantartása is.

Ha valami elromlik az autón akkor azt egyből meg kell javítani, ennek is van egy éves szinten jelentős költsége, hiszen az autószerelés rezsióradíja is meredek emelkedésnek indult.

Az éves autópálya matricát minden autóhoz megvásároljuk, hogy ezzel már ügyfeleinknek ne kelljen foglalkoznia. A kiegészítő felszerelést is meg kell vásárolni a járművekhez, hiszen a tetőbox, a gyerekülés vagy a GPS-t ingyen biztosítjuk a járművekhez. Költségként szerepelnek a megkötött felelősség biztosítások, és a Casco, hogy ügyfeleinknek ne legyen komoly anyagi problémájuk, ha balesetet okoznak. A Casco biztosítás rendezi a kárt a megfelelő önrész levonása után akkor is, ha ügyfelünk hibájából történt a baleset.

Ha visszahoznak egy járművet, akkor a járművek átesnek egy alapos takarításon és fertőtlenítésen ezeknek szintén van költsége, ahogy az ablaktisztító folyadéknak, fagyálló hűtővíznek szintén. A sok apró kisebb, nagyobb költségből adódik egy összeg, amely az autó rezsije. Ezt elosztjuk havi, illetve napi bontásban. Ehhez jönnek még a bérjellegű kifizetések az alkalmazottaknak, a telefonszámlák, a telephely bérlés stb. Így jön létre és alakul ki a bérautó napidíja. A járművekre Casco biztosítást kötöttünk, melyre az önrész 10%-ban lett meghatározva.

Más cégek trükkökkel emelik a nagyon alacsony napidíjat, külön pénzt kérnek az egyes szolgáltatásokért, amelyek nálunk ingyen vannak, illetve rejtett költségeket számolnak fel utólag.

Mi ezt nem szeretnénk, tehát nálunk csak tiszta számolható költségek vannak. Ügyfelünk kifizeti a napi bérleti díjat, és nincs más költsége, csak tankolni kell az autót és közlekedni vele.

Két részből állhat az autókölcsönzés ára, egyrészt a napidíjból, másrészt a kiszállítás díjából. A kiválasztott, lefoglalt és visszaigazolt jármű a Budapest 10.-kerület telephelyi átvétel esetén ingyenesen átvehető, ennek nincs külön költsége. Ha kiszállítást is kér az ügyfelünk, akkor annak egyszeri kiszállítási díja van amelyet a weboldalon külön feltüntetünk kiszállítási díjként! Kiszállítunk Budapest kerületeiben és a Budapest Airport repülőtérre is. A kiszállítási díj tartalmazza a kiszállítás és a visszaszállítás díját is, tehát ott adhatja vissza a járművet, ahol átvette, nem kell telephelyünkre behoznia, illetve visszaadásnál nem kérünk még egyszer visszaadási díjat sem, a kiszállítási költség tartalmazza a visszaadás díját is. Budapesti telephelyünkön megtekinthetők járműveink.

A telephelyen lévő kollégánk segítenek bármilyen kérése problémája van, lehetőségeinkhez képest igyekszünk megoldani. A telephelyen valós képet kap autóválasztékunkból.

Ügyfeleink kölcsönözhetnek külföldi útjukhoz, nyaralásukhoz, üzleti úthoz bérautót. A külföldi utat előre kell egyeztetni. Néhány országba nem lehet bérautóval menni, erről az egyeztetés során információt adunk. Minden esetben tudnunk kell róla, ha külföldre viszik járműveinket, a bérautókat nyomkövetővel szereltük fel biztonsági okból.

A hazánkban hatályos törvényi rendelkezések értelmében a weboldalakon a mindenkor érvényes Áfa tartalmával növelt árat kell feltüntetni bruttó árként. Ezért a weboldalunkon feltüntetett árak bruttó árak, amelyek tartalmazzák az Áfa-t is.

Autóbérlés feltételei:

  • Betöltött 21-éves életkor,
  • Érvényes jogosítvány,
  • Érvényes személyi igazolvány, lakcímkártya,
  • Útlevél,
  • Ha külföldi állampolgár, akkor ezekkel megegyező iratokra van szükség.

Minimum 21-éves jogosítvánnyal rendelkező ügyfeleinknek tudunk bérautót adni, a feltételeink a szerződésben szerepelnek, ezért nem tudunk kivételt tenni.

Az autóbérlés, illetve a kaució fedezete kifizethető Dollárban $, Fontban £, és Euróban € is A kauciót, ha valutában fizeti, akkor valutában is kaphatja vissza, így elkerülhető a váltásból adódó veszteség. Ha ügyfelünk nem EU országból érkezik hozzánk, és autót szeretne bérelni, akkor magasabb kauciót kérünk, de a bérlés végén természetesen visszaadjuk a kauciót, ha a bérlési idő végén a bérelt járművet ügyfelünk az átvett állapotban sértetlenül visszahozza.

Nálunk bármilyen helyzetben, biztonságosan bérelhet autót rövidebb és hosszabb távon Budapesti irodánkban. Az autó átvételéhez személyi okmányok, érvénye jogosítvány, és készpénz szükséges. Ingyenes felszerelések tető box, gyermekülés, Navigáció, babahordó. Szezonálisan felszerelt járművek, tele tankkal.

Az autóbérlés hosszú távra jelentős napidíj csökkentést eredményezhet, részletekért és egyedi árajánlat kérésért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.