Autókölcsönzés külföldre.

Autókölcsönzés külföldre

Budapesti lakos de nincs autója és kedve lenne külföldre utazni?

Egy Külföldi úthoz autókölcsönzés több okból is célszerű lehet. Esetleg egy izgalmas koncert a kedvenc zenekarunkkal, egy jó válogatott foci meccset, vagy egyszerűen a rég nem látott rokonokat meglátogatni. Sokan ehhez kisbuszt kölcsönöznek, a külföldi úthoz, ahol  mindenki komfortosan utazhat az úti célig.

Ez megfelelő megoldás lehet, ha a barátaival megfizethető áron szeretne utazni.

Autókölcsönzés külföldre Budapesten plusz költségek nélkül!!

Mi jó felszerelt bérautókat ajánlunk külföldi úthoz, hogy kényelmesen és gyorsan elérje a tervezett úti célt.

Sok szempontból a legjobb megoldás kisbusz bérlése, mert így a kiadások megoszlanak, és egy izgalmas koncert költségeit nem terheli a drága repülőjegy ár. Autókölcsönzés Budapesten külföldre minden nap lehetséges, kizárólag Uniós országokba. Unión kívül nincs lehetősége kölcsönözni bérautót. Kérjük megértésüket a biztosítás e területen érvényes.

Külföldi autókölcsönzésnél visszaérkezéskor kérjük, ellenőrizzék, hogy megfelelő-e a közlekedés, hogy időben érkezzenek vissza a külföldi útról.

Rendszerint foglalás van rögzítve az autókra már másnap, így igen kellemetlen helyzetbe kerül cégünk a másik ügyféllel szemben. Kérjük megértésüket.

A külföldi útra lehetőség van GPS bérlésére díjmentesen, erről kérjük foglalásukban jelezzék ezt ügyintézőnknek. Lehetőség szerint minden ügyfélnek igyekszünk kínálni. Külföldi országban nincs lehetőség leadni a kölcsönzött autót, kizárólag Budapest területén.

Minden ügyfelünket kellő figyelemmel tartsák be a külföldi országban a sebesség határokat, jelenleg minden Uniós országból értesítik cégünket az esetleges gyorshajtásról, és be is tudják hajtani mind a tulajdonoson, mind a bérlőn.

A külföldi autókölcsönzés feltételei:

Az Európai Union határain belül nem tiltjuk autóink mozgását, kizárólag a napi km limittel kell számolni, ami napi 300km. E felett a megtett kilométert 20 Ft/km plusz költséggel szükséges megfizetnie, kizárólag így kölcsönözhet nálunk.

Assistance a külföldi autókölcsönzéshez is alap, ezt cégünk maximum 700 km távolságra vállalja, az ennél távolabbi úti célhoz plusz Assistance biztosítást szükséges megkötni. Erről kérésre ügyintézőnk tud bővebb felvilágosítást adni.

Ha síeléshez szeretnének kisbuszt bérelni, a síbox igényüket kérjük írják meg ügyintézőnknek!

A Budapest Liszt Ferenc repülőtérre rendelt kisbuszokra már felszerelve érkezik a lefoglalt mikrobusz!

Kérjük autókölcsönzés előtt tájékoztassanak a tervezett úti célról, melyik országba tervezik az utazást.

Nem magyar állampolgárságú, Magyarországon tartózkodó vagy élő személyeknek is tudunk biztosítani autókölcsönzési lehetőséget külföldi úthoz, személyes okmányok, és útlevél bemutatásával.

Cégünk fent tartja a jogot, hogy az Union kívülről érkező személy/személyek autóbérlési szándékát külföldre magasabb kaucióval tudjuk a szerződést megkötni, erről bővebb tájékoztatást és a kölcsönzés további feltételeit kérdezze ügyintézőnktől.

Autóbérlés külföldi útra max. 5 személyig

5 személyes autóig külföldre kizárólag benzines motorral szerelt autót ajánlunk!

Az ennél nagyobb méretű 7 és 9 személyes autók kizárólag dízelmotorral szereltek.

Kisebb méretű autó kölcsönzése külföldi útra kizárólag benzines autóval lehetséges.

Ez fontos lehet ha külföldi útra szeretne autót kölcsönözni, mert a dízel autók sokkal gyakrabban hibásodnak meg, mint a benzinesek.

Külföldi útra a legalább az 1400cm3 motorral szerelt bérautókat ajánlunk. Ez a méret alatt nem adunk ki bérautót külföldi útra.

Külföldi útra ennél kisebb méretű kölcsön autót nem ajánlunk, mert egy adott szituációban szükséges lehet egy gyors út váltásra megelőzve egy kisebb vagy nagyobb koccanást esetleg egy balesetet, ezért szükséges hogy legyen az autóban erő tartalék.

Mikrobusz, kisbusz kölcsönzés külföldre

Gondoljon bele mennyire könnyű mikrobuszt bérelni külföldre, ha az autót az ön személyes címére szállítva veheti át, és adhatja le, az utazás végeztével.

Ha külföldi útra szeretne kisbuszt bérelni, kizárólag dízelmotorral szerelt bérautóban gondolkozzon, a költségek miatt. Senki sem lenne boldog, ha az utazásra szánt összeg, egy nagyobb részét üzemanyagra kellene elkölteni!

Kisbusz bérlésénél külföldön sokszor előfordul, hogy személyautóra való pályamatricát vásárolnak mikrobusz helyett. Ez egy helyszíni ellenőrzéskor akár 300 euro büntetés is lehet kapni. A parkolási és gyorshajtási büntetéseket sok országból kipostázzák Magyarországra a tulajdonosnak. Ilyenkor az eljáró hatóság felkéri a tulajdonost, hogy jelölje meg a sofőrt, aki a megadott időpontban használta az autót.

A bérleti szerződést elpostázva, átírják a büntetést a bérleti szerződésben lévő ügyfél nevére, ez után a büntetés a bérlő nevére kerül.

Kisbuszok 7 és 9 személyes üléssel kölcsönözhetők külföldre. Nagyon fontos szempont, hogy egy 7 személyes autónál mind a 7 ülés használatával, a csomagtér minimálisra csökken, ezért csak kézi poggyász lehetséges szállítani benne. Külföldi útra érdemes plusz tető boxban gondolkodni.

Utánfutó használata

Megfelelő megoldás lehet a csomagokra az autóbérlés mellett egy utánfutó kölcsönzése is, ha engedélyezik külföldre a kivitelét. Igy sokszorosára nőhet a csomagok a helye, a társaság legnagyobb örömére. Cégünk utánfutót nem kölcsönöz, de bérelhet vonóhoroggal ellátott mikrobuszt külföldre is!

Szabálysértések, bírságok

Kérjük, hogy a külföldi autókölcsönzés esetén ügyeljenek a gyorshatás és parkolási bírságokra, autópálya matricákra. Ezekben a helyzetekben a bérleti szerződésben szereplő személy megnevezésével áthárítható a bírság. A helyszíni bírságok 20 szorosai is lehetnek az amúgy szükséges járulékos költségeknek. Kérjük figyelmesen járjanak el az ilyen esetekben, megelőzve a későbbi kellemetlenségeket.

A hosszadalmas ügyintézés végeztével, esetleges kamatok is felmerülhetnek, a végrehajtó hatóság részéről. Ne ezért béreljen autót külföldre.

Ha külföldi útra kölcsönöz autót, az ország nem kellő ismerete miatt mindig teli tankkal induljon útnak, nem tudhatja, mikor és hol találhat benzinkutat.

Kérjük ha ön autóbérlést tervez, külföldre kérje ki véleményünket, hogy a legmegfelelőbb bérautót vehesse át a utazási céljaihoz. Nagy tapasztalattal rendelkezünk külföldi és belföldi autóbérlésben.

Nem hisszük hogy van rosszabb, mint egy elromlott utazás, ezt fontos elkerülni,hogy csak a szépre emlékezzenek ügyfeleink autóbérlés után.

Reptéri autókölcsönzés Budapesten

Lehetősége van nálunk autót kölcsönözni külföldi úthoz a Budapest Ferihegy Reptéren is, kérésére fel veheti és leadhatja az önnek megfelelő napszakban autóját, non-stop. Visszavétel Budapesten más helyszínen is lehetséges.

Bérautókhoz kérhető kiegészítők

Amit tudunk biztosítani ha autót bérelne külföldi útra:

●  gyerekülés,

●  ülésmagasító,

●  GPS,

●  tetőbox.

Ha nálunk kölcsönöz autót, a kiegészítőkért nem kell fizetni mert nálunk az a normális!

Kérjük, ha kiegészítőkre lenne szüksége, jelezze az ügyintézőnek foglaláskor.

Bérautóinkat tisztán veheti át, kérjük így is adják majd le visszavételkor!

Autókölcsönzés Budapesten, külföldre önnek! A nálunk bérelt autó leadása külföldi városokban nem lehetséges, kérjük megértésüket.

Autóbérlés külföldre korrekt, tapasztalt cégtől, országos éves pályamatricával, tisztán és természetesen teli tankkal!!

Itt megtekintheti kölcsönözhető bérautóinkat!

Esetleges kérdéseit külföldi autóbérléssel kapcsolatban, írja meg nekünk és mi igyekszünk önnek segíteni:

+3620 999 9140

info@autokolcsonzesbudapest.net