Tartós autóbérlés

Tartós autóbérlés

Tartós autóbérlés Budapesten? Lehet olcsón autót bérelni Budapesten? Igen, lehet! Autót egyre gyakrabban szeretnének bérelni hosszú távra. Sok emberben mégis felmerül a kérdés, megéri a tartós autóbérlés? A válasz határozottan igen! Ha autót szeretne hosszú távra, a részletfizetés, és a lízing jöhet szóba első sorban. Nos ezeket csak új autó vásárlás vagy lízing esetén lehetséges igénybe venni. Ha pedig új az autó, akkor a használatbavétel pillanatában hatalmas áresést szenved el a tulajdonos, mivel másnap már csak jóval olcsóbban lehet eladni a járművet, bár még vadonatúj. A részletfizetés során sok olyan költség van amelyet kötelezően ki kell fizetni, ilyenek a casco, a kamat és kezelési költségek, a kamatemelkedés, autópálya matrica, szükséges kiegészítők, kötelező szervizek.

A tartós autóbérlés során csak azt a szolgáltatást kell kifizetnie amelyiket igénybe veszi. Ha két hónapra kibérel egy járművet, Önnek nem kell mást kifizetnie csak az előzetesen kalkulált bérleti díjat. Ezután már csak tankolnia kell, nincs más költsége, és nem is lesz. Autóinkat autópálya matricával adjuk át, szervizelt, karbantartott, tiszta állapotban, teli tankkal, és olyan extrákkal amelyekért Önnek nem kell fizetnie.

Tapasztalja meg a kényelmet és az olcsó, hosszú távú autókölcsönzés árakat. Minden hosszú távú autókölcsönzés jelentős előnyökkel jár.

Remek árak : Minél tovább bérel, annál többet takarít meg. Ha olcsó autóbérlési lehetőségeket keres, sokkal nagyobb megtakarításokat és rugalmasságot élvezhet a kölcsönzéssel, mintha lízingelne egy járművet. A lízing végén pedig ha pontosan fizetni és megkapja a járművet, lesz egy olcsó használt autója, jelentős értékvesztéssel. Az olcsó autóbérlés után visszaadja a járművet, és nem kell semmilyen értékvesztést és egyéb problémát finanszíroznia, sőt bérelhet egy teljesen más típusú, értékű járművet. Ezáltal mindig pontosan olyan méretű és típusú autója lehet, mint amilyenre szüksége van, anélkül, hogy több százezer forintot kellene kifizetnie átírási és használatba vételi, adó költségként.

Rugalmas szerződések: Nem kell ragaszkodni a tulajdonhoz, használjon egy autót akár csak egy hónapig, vagy akár fél évig is.

Járműcsere : Ha bármilyen okból cserélnie kell autóját, vegye fel a kapcsolatot autókölcsönzőnkkel, és kicseréljük járművét. A járműcserének van valamennyi költsége, de sokkal olcsóbb, mintha saját tulajdonú autót cserélgetne.

Élvezze az autókölcsönzés előnyeit egy vagy több hónapig, vagy akár egy évig is.

Ha csak pár napra van szüksége autóbérlésre akkor nyilván szükségtelen a tartós autóbérlés. Azonban ha hosszabb időre szeretne bérelni, akkor több okból is megérheti a vásárlásnál. A magas kamatok és a jelentős járulékos költségek miatt sokkal többe fog fájni a mutatvány ha autót lízingel, mintha bérel. Általában olyan hitelképességi feltételek vannak, hogy igazából az kaphat kölcsönt akinek nincs is rá szüksége. A nagy költségeket folyamatosan kell fizetni, a jármű a banké, és ha esetleg fizetési problémák adódnak, a bank elveheti a járművet, amely további költségeket keletkeztet.

Ami az autólízinget különbözteti meg a hosszú távú autóbérléstől, az az, hogy havonta bérelhet, hosszú távú kötelezettségvállalások nélkül. A kölcsönzés általában olcsóbb és nem igényel hitelellenőrzést. Egyszerűen fogalmazva: egy autó bérlése több szabadságot, rugalmasságot és megtakarítást jelent.

A saját tulajdonú autót évente kétszer kötelezően szervizbe kell vinni, már csak az évszakok miatt is át kell állni a téliről a nyári évszakra, majd a nyáriról a télire. Kerékcsere, olajcsere, szűrők cseréje. Általában minél nagyobb az autó, annál nagyobbak a költségek is, amelyek a kötelező szervizekkel járnak, nem ritka az alkalmanként több százezer forintos kiadás a kopó, folyó alkatrészekre.

A tartós autóbérlés, vagy tartós autókölcsönzésnél viszont elfelejtheti a szervizekkel járó problémákat, az autó szervizelése a mi gondunk. Önnek csak a bérleti díjat kell kifizetnie, nincs más költsége. Mi kifizetjük a biztosítást, kifizetjük az autópálya matricát, kifizetjük a szervizdíjat, az olaj és szűrőcserét, friss és az évszaknak megfelelő gumiabroncsokat kap, valamint megvásároljuk az extrákat is amelyeket ingyen vehet igénybe. Tetőcsomagtartó, GPS, tető box, gyermekülés.

Az a célunk, hogy Önnek hosszú távon is megérje tőlünk bérelni autóját. Ezért szolgáltatásainkat és árainkat is úgy alakítottuk ki, hogy ne menjen a minőség rovására az olcsó szolgáltatás. Cégünknél Mindig ugyanolyan jó minőségű járművekbe ülhet bele, és kénye kedve szerint variálhatja a járműveket is akár, amelyik típusra Önnek szüksége van, a következő hosszú távú autóbérlés során azt a járművet viheti el.

A tartós autóbérlés során előzetes egyeztetés szükséges, hogy Önnek mely jármű lenne a legmegfelelőbb a céljaira, így pontosan olyan autóba ülhet amilyet szeretne.

Jelenleg ár érték arányban, befektetés nélkül a hosszútávú autóbérlés jobban megéri, mint új járművet lízingelni. Ezért ha járműre van szüksége egy két hónapra, vagy akár egész évre vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy segíthessünk.