Mitsubishi Colt Kölcsönzés

Akár 5.000 Ft / napAz árak az Áfa díját tartalmazzák!
Mitsubishi Colt autókölcsönzés extra költségek nélkül MINIMUM 2 NAPRA, erős motorral, egy bőröndnek elegendő csomagtérrel. Autókölcsönzés Budapesten, országos pályamatricával, tisztán, teli tankkal veheti át, a gépkocsit így is várjuk vissza visszavételkor. Átvehető a Budapesti repülőtéren is, kérésre kiszállítjuk.
A bérlési árak naponként értendők! Az autóbérlés hosszú távra lehetséges. Ez esetben a bérlési árakról kérjen ajánlatot ügyintézőnktől emailben. Ha azonnal lenne szüksége bérautóra kérem hívjon miket telefonon.
Olcsó autókölcsönzés Budapesten önnek, a kölcsönzés 1 NEM LEHETSÉGES!
B jogosítvánnyal Benzin Személyautó Igen Részletek

Renault Twingo Kölcsönzés

Akár 5.000 Ft / napAz árak az Áfa díját tartalmazzák!
Renault Twingo kölcsönzés, sokak kedvence nálunk bérlelhető (MINIMUM 2 NAPRA ) alacsony fogyasztással és természetesen klímával. Az autó 3 ajtós, könnyen variálható utastérrel. Tisztán, teli tankkal veheti át, országos pályamatricával, a gépkocsit így is várjuk vissza visszavételkor. Autókölcsönzés Budapesten külföldre is önnek a legjobb áron. Az autóbérlés hosszú távra lehetséges., ez esetben az autókölcsönzés árakról kérjen ajánlatot. Budapesti kiszállítás válaszható opció a bérautó felvételéhez.
A bérlési árak, naponként értendők. Autókbérlés 1 NAPRA NEM LEHETSÉGES.
B jogosítvánnyal Benzin Személyautó Nem Részletek

Opel Corsa Kölcsönzés

Akár 5.000 Ft / napAz árak az Áfa díját tartalmazzák!
Opel Corsa D klímás bérautó (MINIMUM 2 NAPRA) az egyik legkedveltebb bérelhető autó, mert klímával felszerelt, könnyű vezetni. A kis Corsa hatékony a városi közlekedésben, fogyasztása is elfogadható. Opel Corsa kölcsönzése külföldre nem lehetséges, kis motor térfogata miatt. Olcsó autókölcsönzés legegyszerűbb formája Budapesten. Átvehető a Budapesti Repülőtéren is, kérésre kiszállítjuk. Az autóbérlés hosszú távra lehetséges erről bővebben és autókölcsönzés árakról kérjen ajánlatot. Budapesti kiszállítás válaszható opció a bérautó felvételéhez.
Az autó tisztán, teli tankkal veheti át, országos pályamatricával, a gépkocsit így is várjuk vissza visszavételkor.. Az bérlési árak, naponként értendők. Autókölcsönzés 1 NEM LEHETSÉGES!
B jogosítvánnyal Benzin Személyautó Nem Részletek

Nissan Pixo Kölcsönzés

Akár 5.500 Ft / napAz árak az Áfa díját tartalmazzák!
Nissan Pixo autóbérlés, Budapesten (MINIMUM 2 NAPRA) sportos megjelenésű bérautó kisebb családoknak, nagy csomagtérrel. Ideális magasabb embereknek, magas belmagassága miatt. Városi használatra a legjobb bérautó Budapestre. 5 ajtós, klímás bérautó önnek. A bérlési árak naponként értendők. Autóbérlés Budapesten tisztán, teli tankkal, országos pályamatricával, a gépkocsit így is várjuk vissza visszavételkor. Az autóbérlése hosszú távra lehetséges., ez esetben az autókölcsönzés árakról kérjen ajánlatot. Budapesti kiszállítás válaszható opció a bérautó felvételéhez. Autóbérlés 1 NAPRA NEM LEHETSÉGES!
B jogosítvánnyal Benzin Személyautó Nem Részletek

Chevrolet Spark Kölcsönzés

Akár 5.500 Ft / napAz árak az Áfa díját tartalmazzák!
A Chevrolet Spark az egyik legkedveltebb bérelhető autó, ( MINIMUM 2 NAPRA) könnyű vele parkolni, dinamikusan lehet vele közlekedni.A klímás Spark kölcsönzése megfelelő lehet pároknak maximum egy gyermekkel. Egy utazó böröndnek megfelelő csomatérrel rendelkezik. Ha autókölcsönzés olcsón akkor ez az autó egy jó választás önnek. Az autóbérlés hosszú távra lehetséges. Ez esetben az autókölcsönzés árakról kérjen ajánlatot. Budapesti kiszállítás válaszható opció a bérautó felvételéhez. Ha azonnal lenne szüksége bérautóra kérem hívjon miket telefonon. Az autó tisztán, teli tankkal veheti át, országos pályamatricával, a gépkocsit így is várjuk vissza visszavételkor. A kölcsönzési árak, naponként értendők. Autókölcsönzés 1 NAPRA NEM LEHETSÉGES!
B jogosítvánnyal Benzin Személyautó Igen Részletek

Fiat Punto Kölcsönzés

Akár 6.500 Ft / napAz árak az Áfa díját tartalmazzák!
A Fiat Punto az egyik legnagyobb csomagtérrel bérelhető autó, ( MINIMUM 2 NAPRA) könnyű vele parkolni, dinamikusan lehet vele közlekedni. A klímás Punto kölcsönzése megfelelő lehet pároknak, kis családoknak,maximum kettő gyermekkel. Kettő utazó böröndnek megfelelő csomatérrel rendelkezik. Ha autókölcsönzés olcsón akkor ez az autó egy jó választás önnek. Az autóbérlés hosszú távra lehetséges. Ez esetben az autókölcsönzés árakról kérjen ajánlatot. Budapesti kiszállítás válaszható opció a bérautó felvételéhez. Ha azonnal lenne szüksége bérautóra kérem hívjon miket telefonon. Az autó tisztán, teli tankkal veheti át, országos pályamatricával, a gépkocsit így is várjuk vissza visszavételkor. A kölcsönzési árak, naponként értendők. Autókölcsönzés 1 NAPRA NEM LEHETSÉGES!
B jogosítvánnyal Dízel Személyautó Igen Részletek

Honda Jazz Kölcsönzés

Akár 6.500 Ft / napAz árak az Áfa díját tartalmazzák!
Honda Jazz kölcsönzés kitűnő választás családi kirándulásokra 2-3 főnek (MINIMUM 2 NAPRA) hiszen a 350 literes csomagtartóval és a nagy belső légtérrel a kényelmet szerető kirándulók kedvence. Kiváló választás autópályás használathoz is, fogyasztása kitűnő. Klímás, Olcsó autóbérlés. tisztán, teli tankkal, országos pályamatricával, a gépkocsit így is várjuk vissza visszavételkor. Az autóbérlés hosszú távra lehetséges. Ez esetben az autókölcsönzés árakról kérjen ajánlatot. Budapesti kiszállítás válaszható opció a bérautó felvételéhez. Ha azonnal lenne szüksége bérautóra kérem hívjon miket telefonon A bérlési árak, naponként értendők.
Autókölcsönzés 1 NAPRA NEM LEHETSÉGES!
B jogosítvánnyal Benzin Személyautó Igen Részletek

Mitsubishi Colt Kölcsönzés

Akár 6.500 Ft / napAz árak az Áfa díját tartalmazzák!
Mitsubishi Colt városi autó kölcsönözhető ( MINIMUM 2 NAPRA). Könnyen kezelhető autó, ideális egy gyermekkel érkező pároknak. Isofix ülésrendszerrel. A klímás Mitsubishi Colt bérlése megfelelő lehet külföldi útra is. Ha autókölcsönzés olcsón külföldre akkor ez lehet az ön választása. Az autó tisztán, teli tankkal veheti át, országos pályamatricával,a gépkocsit így is várjuk vissza visszavételkor. A kölcsönzési árak, naponként értendők. Az autóbérlés hosszú távra lehetséges. Ez esetben az autókölcsönzés árakról kérjen ajánlatot. Budapesti kiszállítás válaszható opció a bérautó felvételéhez. Ha azonnal lenne szüksége bérautóra kérem hívjon miket telefonon.
Autóbérlés 1 NAPRA NEM LEHETSÉGES!
B jogosítvánnyal Benzin Személyautó Igen Részletek

Ford Fiesta Kölcsönzés

Akár 6.500 Ft / napAz árak az Áfa díját tartalmazzák!
Ford Fiesta kölcsönzés Budapesten, alacsony fogyasztással, (MINIMUM 2 NAPRA) klímával és Extra költségek nélkül! A legjobb kis autó a kategóriájában. 1,4 benzines motorral, 5 ajtós kivitel, tágas beltérrel, egy gyermekes családoknak ideális, isofix üléssel. Budapesti autóbérlés önnek, tisztán, teli tankkal, országos pályamatricával, a gépkocsit így is várjuk vissza visszavételkor.Az autóbérlés hosszú távra lehetséges. Ez esetben az autókölcsönzés árakról kérjen ajánlatot. Budapesti kiszállítás válaszható opció a bérautó felvételéhez. Ha azonnal lenne szüksége bérautóra kérem hívjon miket telefonon A kölcsönzési árak, naponként értendők. Autókölcsönzés 1 NAPRA NEM LEHETSÉGES!
B jogosítvánnyal Benzin Személyautó Igen Részletek

Hyundai i30 Kölcsönzés

Akár 7.500 Ft / napAz árak az Áfa díját tartalmazzák!
Hyundai i 30 kölcsönzés kitűnő választás a családi kirándulásokra (MINIMUM 2 NAPRA) hiszen a 400 literes csomagtartóval és a nagy belső légtérrel a kényelmet szerető kirándulók kedvence. Kiváló egy családnak, kissebb kombival megegyező csomagtérrel. Klímás, Olcsó autóbérlés. tisztán, teli tankkal, országos pályamatricával, a gépkocsit így is várjuk vissza visszavételkor. Az autóbérlés hosszú távra lehetséges. Ez esetben az autókölcsönzés árakról kérjen ajánlatot. Budapesti kiszállítás válaszható opció a bérautó felvételéhez. Ha azonnal lenne szüksége bérautóra kérem hívjon miket telefonon A bérlési árak, naponként értendők.
Autókölcsönzés 1 NAPRA NEM LEHETSÉGES!
B jogosítvánnyal Dízel Személyautó Igen Részletek

Írjon nekünk! Üzenetküldés

  • CAR RENT
  • Cím: Pest-Központi Iroda (Örs vezér tere), 1106 Fehér út 1. Árkáddal szemben.
  • Tel.: +36 20 9999 140
  • E-mail: info@autokolcsonzesbudapest.net