AUTOMATA Automata váltó Opel Corsa Kölcsönzés

Akár 4.000 Ft / napAz árak az Áfa díját tartalmazzák!
Opel Corsa bérlés önnek, ami az egyik legkedveltebb kölcsönzőzhető autó ha autó bérlésen gondolkozik Budapesten , mivel alacsony fogyasztású, könnyű vele parkolni, jól lehet vele közlekedni. Kocsi bérlés önnek, tisztán, teli tankkal, országos pályamatricával. Takarítania nem kell, nem ezért bérel autót, ez cégünk feladata. A heti árak, naponként értendők. Minden autó benzines, és 5 ajtós. Iso-fix ülésrögzítés lehetséges.
B jogosítvánnyal Benzin Személyautó Igen Részletek

Ford Fusion Kölcsönzés

Akár 5.000 Ft / napAz árak az Áfa díját tartalmazzák!
Ford Fusion személyautó bérlés, klímás,magas építésű autó, erős motorral, ha egyedül bérelné sok csomaggal is ideális autó. Pároknak ideális.. Az autókölcsönzés külföldre lehetséges, erős motorral szerelt. autó, tisztán, teli tankkal veheti át, országos pályamatricával. Takarítani nem kell, nem ezért bérel autót, ez cégünk feladata. A heti árak, naponként értendők.
B jogosítvánnyal Benzin Személyautó Igen Részletek

Mazda 2 Kölcsönzés

Akár 5.000 Ft / napAz árak az Áfa díját tartalmazzák!
Mazda 2 bérautó Budapesten önnek sportos megjelenéssel.A gépjármű bérlése fekete és ezüst színben lehetséges. 1,4 benzines, klímás autó. nagy csomagtartóval. Az autó természetesen tisztán, teli tankkal veheti át, országos pályamatricával. Takarítani nem kell, nem ezért bérel autót, ez cégünk feladata. A heti árak, naponként értendők. Autóbérlés egy napra nem lehetséges.
B jogosítvánnyal Benzin Személyautó Igen Részletek

Honda Jazz Kölcsönzés

Akár 5.000 Ft / napAz árak az Áfa díját tartalmazzák!
Honda Jazz Autókölcsönzés Budapesten, megbízható Japán gépkocsi. Ez az autó sokak kedvence így nálunk is kölcsönözhető alacsony fogyasztással és természetesen klímával. Az autó 1,2 benzines, 5 ajtós autó, nagyon jól variálható üléssorral, meglepően sok hely van benne. Az autó tisztán, teli tankkal veheti át, országos pályamatricával. Takarítani nem kell, nem ezért bérel autót, ez cégünk feladata. A heti árak, naponként értendők. Az autóbérlés 1 napra nem lehetséges.
B jogosítvánnyal Benzin Személyautó Igen Részletek

Opel Meriva Kölcsönzés

Akár 6.500 Ft / napAz árak az Áfa díját tartalmazzák!
Opel Meriva autókölcsönzés, kitűnő választás a családi kirándulásokra az hiszen a 400 literes csomagtartóval és a nagy belső légtérrel a kényelmet szerető kirándulók kedvence. Ideális családoknak, a legkedvezőbb kombi méretű csomagtartóval rendelkező autónk. Dízel és benzines változatban is elérhető. Autóbérlés Budapesten tisztán, teli tankkal veheti át, országos pályamatricával. Takarítani nem kell, nem ezért bérel autót, ez cégünk feladata. A heti árak, naponként értendők.
B jogosítvánnyal Dízel Személyautó Igen Részletek

Opel Corsa Kölcsönzés

Akár 5.500 Ft / napAz árak az Áfa díját tartalmazzák!
Opel Corsa D autóbérlés Budapest metro vonalon, önhöz a legközelebb. 1,4 benzines autó, magas felszereltséggel, tempomat, kormány-ülés fűtés, kanyarkövető fényszóró. Ideális pároknak. Gépkocsi bérlés tisztán, teli tankkal, országos pályamatricával. Takarítani nem kell, nem ezért bérel autót, ez cégünk feladata. A heti árak, naponként értendők.
B jogosítvánnyal Benzin Személyautó Igen Részletek

Ford C-max Kölcsönzés

Akár 7.000 Ft / napAz árak az Áfa díját tartalmazzák!
Ford C-max autó kölcsönzés Extra költségek nélkül! A legjobb egyterű a piacon, könnyen átrendezhető üléssorral, és lehajtható könyöklővel a sífelszerelésnek. Ford Focus C-max bérlés 1,6-os dízel motorral kölcsönözhető, hatalmas csomagtérrel. Családoknak ideális hosszabb útra, abszolút gyerekbarát autó, rengeteg tárolóval. Az autó bérbeadás tisztán, teli tankkal, országos pályamatricával. Takarítani nem kell, nem ezért bérel autót, ez cégünk feladata. A heti árak, naponként értendők.
B jogosítvánnyal Dízel Személyautó Igen Részletek

Ford Focus Kölcsönzés

Akár 7.000 Ft / napAz árak az Áfa díját tartalmazzák!
Ford Focus gépkocsi kölcsönzés alacsony fogyasztással, klímával és a nálunk megszokott extra szolgáltatásokkal. A legismertebb kombi a piacon. . Nyaralások alkalmával gondolkodjon kombi autóban. Az autót nem kell bemutatni senkinek, már bizonyított. Ford Focus bérlés tisztán, teli tankkal veheti át, országos pályamatricával. Takarítani nem kell, nem ezért bérel autót, ez cégünk feladata. A heti árak, naponként értendők.
B jogosítvánnyal Dízel Személyautó Igen Részletek

Toyota Corolla Verso Kölcsönzés

Akár 7.500 Ft / napAz árak az Áfa díját tartalmazzák!
A Toyota Corolla Verso autókölcsönző Budapest meto vonalon. Praktikus autó, melyet érdemes kikölcsönöznöd ha üzleti tárgyalásra mész, de a tágas beltere és nagy csomagtere miatt tökéletes választás akkor is ha családi kirándulásokra indulsz külföldre. A márka garantálja a magas minőséget. 5+2 személyes autó, a hátsó 2 sor rejtett ülés, így használat esetén a csomagtér nagyban csökken. Bérelhető autók ebben a típusban mind benzinesek. Megszokottan, tisztán, teli tankkal veheti át, országos pályamatricával. Takarítani nem kell, nem ezért kölcsönöz autót, ez cégünk feladata. A heti árak, naponként értendők.
B jogosítvánnyal Benzin Személyautó Igen Részletek

Opel Zafira Kölcsönzés

Akár 7.500 Ft / napAz árak az Áfa díját tartalmazzák!
Az Opel Zafira autókölcsönzés Budapest központi helyszínén, megfelelő 7 személyes kisbusz, melytökéletes választás a családi utazásokhoz, valamint baráti kirándulásokhoz egyaránt. Ha olyan autót kölcsönözne amiben elfér a család és a csomagok, akkor megtalálta. 5+2 személyes autó, Opel Zafira bérlés rengeteg tárolóval. Abszolút gyerekbarát autó.
A hátsó két ülés csak gyermekeknek megfelelő. Autóbérlés Budapest központi helyén külföldre önnek, országos pályamatricával. Takarítani nem kell, nem ezért bérel autót, ez cégünk feladata. A heti árak, naponként értendők.
B jogosítvánnyal Dízel Kisbusz Igen Részletek

Írjon nekünk! Üzenetküldés

  • CAR RENT
  • Cím: Pest-Központi Iroda (Örs vezér tere), 1106 Fehér út 10. Árkád mellett
  • Tel.: +36 20 9999 140
  • E-mail: info@autoberles.club