Opel Corsa Kölcsönzés

Akár 4.000 Ft / napAz árak az Áfa díját tartalmazzák!
Opel Corsa bérlés önnek, ami az egyik legkedveltebb kölcsönzőzhető autó(MINIMUM 2 NAPRA) ha autó bérlésen gondolkozik Budapesten , mivel alacsony fogyasztású, könnyű vele parkolni, jól lehet vele közlekedni. Kocsi bérlés önnek, tisztán, teli tankkal, országos pályamatricával. A kölcsönzési árak, naponként értendők. Minden autó benzines, és 5 ajtós. Iso-fix ülésrögzítés lehetséges. Autóbérlés 1 napra nem lehetséges.
B jogosítvánnyal Benzin Személyautó Igen Részletek

Honda Jazz Kölcsönzés

Akár 5.500 Ft / napAz árak az Áfa díját tartalmazzák!
Honda Jazz Autókölcsönzés Budapesten, ( MINIMUM 2 NAPRA) megbízható Japán gépkocsi. Ez az autó sokak kedvence így nálunk is kölcsönözhető alacsony fogyasztással és természetesen klímával. Az autó 1,2 benzines, 5 ajtós autó, nagyon jól variálható üléssorral, meglepően sok hely van benne. Az autó tisztán, teli tankkal veheti át, országos pályamatricával, visszavételkor így várjuk vissza. A kölcsönzési árak, naponként értendők. Az autóbérlés 1 napra nem lehetséges.
B jogosítvánnyal Benzin Személyautó Igen Részletek

Ford Fusion Kölcsönzés

Akár 5.500 Ft / napAz árak az Áfa díját tartalmazzák!
Ford Fusion személyautó bérlés, (MINIMUM 2 NAPRA) klímás,magas építésű autó, erős motorral, ha egyedül bérelné sok csomaggal is ideális autó. Pároknak ideális.. Az autókölcsönzés külföldre lehetséges, erős motorral szerelt. Az autót, tisztán, teli tankkal veheti át, országos pályamatricával, így is várjuk vissza. A kölcsönzési árak, naponként értendők. Autóbérlés 1 napra nem lehetséges.
B jogosítvánnyal Benzin Személyautó Igen Részletek

Mazda 2 Kölcsönzés

Akár 5.500 Ft / napAz árak az Áfa díját tartalmazzák!
Mazda 2 bérautó Budapesten önnek sportos megjelenéssel.A gépjármű bérlése ( MINIMUM 2 NAPRA) fekete és ezüst színben lehetséges. 1,4 benzines, klímás autó. nagy csomagtartóval. Az autó természetesen tisztán, teli tankkal veheti át, országos pályamatricával, visszavételkor így várjuk vissza. A kölcsönzési árak naponként értendők. Autóbérlés egy napra nem lehetséges.
B jogosítvánnyal Benzin Személyautó Igen Részletek

Opel Meriva Kölcsönzés

Akár 7.000 Ft / napAz árak az Áfa díját tartalmazzák!
Opel Meriva autókölcsönzés, ( MINIMUM 2 NAPRA) kitűnő választás a családi kirándulásokra az hiszen a 400 literes csomagtartóval és a nagy belső légtérrel a kényelmet szerető kirándulók kedvence. Ideális családoknak, a legkedvezőbb kombi méretű csomagtartóval rendelkező autónk. Dízel és benzines változatban is elérhető. Autóbérlés Budapesten tisztán, teli tankkal, országos pályamatricával, visszavételkor így várjuk vissza. A kölcsönzési árak, naponként értendők. Autóbérlés 1 napra nem lehetséges.
B jogosítvánnyal Benzin Személyautó Igen Részletek

Mitsubishi Colt Kölcsönzés

Akár 6.500 Ft / napAz árak az Áfa díját tartalmazzák!
Mitsubishi Colt Autókölcsönzés Budapesten, ( MINIMUM 2 NAPRA) megbízható Japán gépkocsi. Ez az autó sokak kedvence így nálunk is kölcsönözhető alacsony fogyasztással és természetesen klímával. Az autó 1,3 benzines, 5 ajtós autó, nagyon jól variálható üléssorral, Isofix rendszerrel. Az autó tisztán, teli tankkal veheti át, országos pályamatricával, visszavételkor így várjuk vissza. A kölcsönzési árak, naponként értendők. Az autóbérlés 1 napra nem lehetséges. Az autó külföldi utakra is megfelelő pároknak, egy gyermekes csalásoknak is. Kérésre felvehető a Liszt Ferenc repülőtéren.
B jogosítvánnyal Benzin Személyautó Nem Részletek

Opel Corsa Kölcsönzés

Akár 5.500 Ft / napAz árak az Áfa díját tartalmazzák!
Opel Corsa D autóbérlés Budapesti metro vonalon, ( MINIMUM 2 NAP) önhöz a legközelebb. 1,4 benzines autó, magas felszereltséggel, tempomat, kormány-ülés fűtés, kanyarkövető fényszóró. Ideális pároknak. Gépkocsi bérlés tisztán, teli tankkal, országos pályamatricával, visszavételkor így várjuk vissza. A kölcsönzési árak, naponként értendők. Autóbérlés 1 napra nem lehetséges.
B jogosítvánnyal Benzin Személyautó Igen Részletek

Ford C-max Kölcsönzés

Akár 7.500 Ft / napAz árak az Áfa díját tartalmazzák!
Ford C-max autó kölcsönzés Extra költségek nélkül! ( MINIMUM 2 NAPRA) A legjobb egyterű a piacon, könnyen átrendezhető üléssorral, és lehajtható könyöklővel a sífelszerelésnek. Ford Focus C-max bérlés 1,6-os dízel motorral kölcsönözhető, hatalmas csomagtérrel. Családoknak ideális hosszabb útra, abszolút gyerekbarát autó, rengeteg tárolóval. Az autó bérbeadás tisztán, teli tankkal, országos pályamatricával, visszavételkor így várjuk vissza. A kölcsönzési árak, naponként értendők. Autóbérlés 1 napra nem lehetséges.
B jogosítvánnyal Dízel Személyautó Igen Részletek

Ford Focus Kölcsönzés

Akár 7.500 Ft / napAz árak az Áfa díját tartalmazzák!
Ford Focus gépkocsi kölcsönzés alacsony fogyasztással, ( MINIMUM 2 NAPRA) klímával és a nálunk megszokott extra szolgáltatásokkal. A legismertebb kombi a piacon. . Nyaralások alkalmával gondolkodjon kombi autóban. Az autót nem kell bemutatni senkinek, már bizonyított. Ford Focus bérlés tisztán, teli tankkal veheti át, országos pályamatricával. visszavételkor így várjuk vissza. A kölcsönzési árak, naponként értendők. Autóbérlés 1 napra nem lehetséges.
B jogosítvánnyal Dízel Személyautó Igen Részletek

Toyota Corolla Verso Kölcsönzés

Akár 8.000 Ft / napAz árak az Áfa díját tartalmazzák!
A Toyota Corolla Verso autókölcsönző Budapesti metro vonalon. (MINIMUM 2 NAPRA) Praktikus autó, melyet érdemes kikölcsönöznöd ha üzleti tárgyalásra mész, de a tágas beltere és nagy csomagtere miatt tökéletes választás akkor is ha családi kirándulásokra indulsz külföldre. A márka garantálja a magas minőséget. 5+2 személyes autó, a hátsó 2 sor rejtett ülés, így használat esetén a csomagtér nagyban csökken. Bérelhető autók ebben a típusban mind benzinesek. Megszokottan, tisztán, teli tankkal veheti át, országos pályamatricával, vissza vételkor így várjuk vissza. A kölcsönzési árak, naponként értendők. Autóbérlés 1 napra nem lehetséges.
B jogosítvánnyal Benzin Személyautó Igen Részletek

Írjon nekünk! Üzenetküldés

  • CAR RENT
  • Cím: Pest-Központi Iroda (Örs vezér tere), 1106 Fehér út 1. Árkáddal szemben.
  • Tel.: +36 20 9999 140
  • E-mail: info@autokolcsonzesbudapest.net