Autóbérlés Magyarországon

Autóbérlés Magyarországon

 
Az országban elérhetők a luxusautók széles választéka természetesen magasabb áron. Tehát ha mindig is arról álmodozott, hogy Mercedes-szel, Audival vagy BMW-vel áthaladjon a csodálatos autópályákon, akkor ennek is meg van a lehetősége.
 
Az autóbérlés Magyarországon, kényelmes megoldás, amely segít Önnek minimális erőfeszítéssel maximalizálni az utazási élményt.
autoberles-budapesten
Az ország stratégiai kiindulópont az közép-európai utazásokban. Azonban több korlátozás is érvényben van, például bizonyos autókategóriákkal (különösen luxusautók, automata járművek) kizárólag az országban közlekedhetnek. Győződjön meg arról, hogy ezek a korlátozások előre nem befolyásolják utazási terveit, és vegye figyelembe az autókölcsönzési szerződésében szereplő korlátozásokat.
Kérjük, vegye figyelembe, hogy Euróba nyugati országaiba, mint Svájcba, Ausztriába és Szlovéniába történő utazáshoz speciális útmatrica szükséges – ezt a megfelelő határátkelőhelyen tudja megvásárolni.
Magyarország jó infrastruktúrájával rendelkezik. Több mint 1 000 km autópályával rendelkezik, amelyeket M jelzéssel jeleznek. Az autópályákon való vezetés nem díjmentes. A biztonsági öv az első üléseken kötelező. 
A sebességkorlátozások az országban attól függenek, hogy milyen úton halad (autópálya, kétsoros autópálya, utak, városi területek stb.). Rossz időben vagy rossz látási viszonyok között a vezetés 50 km/h-ra korlátozódik. Ezt autóbérlés alatt érdemes figyelembe venni, hamar büntetés vonhat maga után.
Elérhető üzemanyagok, az - ólommentes benzin (95 és 98 oktánszámú) és gázolaj. PB-gáz-tankolás több ezer benzinkúton áll rendelkezésre. Érdeklődjön bérautója üzemanyag fogyasztásáról az autókölcsönzőnél.
Javasoljuk, hogy mindig alacsony fényszórókat vagy nappali menetlámpákat használjon. Kötelező a nappali órákban, ha az időjárási viszonyok, például köd, hó vagy eső korlátozza a látást, vagy alagútban történő vezetés közben.
Téli gumik és hóláncok – A téli gumi használata akkor is kötelező lehet, ha nem havas vagy hegyvidéki területeken vezet. Ezért erősen ajánlott a foglaláskor érdeklődni a bérgépjármű felszereltségéről. Kérjük, előzetesen foglaljon hóláncot, és ellenőrizze, hogy illeszkedik-e, és tudja, hogyan kell kezelni.
Ezenkívül egyes lakott területeken (különösen iskolák és középületek közelében) speciálisan csökkentett, 30 km/h sebességkorlátozás van érvényben. Ezeken a területeken figyeljen a „30-as zóna” közlekedési táblákra.
Autóbérlés Magyarországon rejtett költségek nélkül cégünknél. Kellemes utazást kívánunk.