Autókölcsönzés Budapesten olcsón?

Autókölcsönzés Budapesten olcsón?

Autókölcsönzés Budapesten olcsón? Igen, lehetséges! Akár Budapest közepén, vagy a Liszt Ferenc repülőtéren szeretne autót bérelni, állunk szolgálatára. Lehetőség van megrendelni autó kiszállítást is. Ilyenkor a megrendelt időpontban az Ön által megjelölt helyszínre visszük autóját, és személyesen veheti át tőlünk. Mi nem számolunk fel semmilyen egyéb költséget, csak ami a weboldalunkon is jól láthatóan fel vannak tüntetve. Sok-sok éve foglalkozunk autóbérlés, autókölcsönzés szolgáltatások értékesítésével, kiváló minőségű, tiszta légkondicionált, teletankolt járműveinket sokan szeretik. Nálunk nincsenek meglepetések, megbízható, színvonalas, de olcsó szolgáltatások vannak.

Ügyfeleink jelezték, hogy más autókölcsönzőknél feltüntették a weboldalon az olcsó árakat, a nagyon kedvező napidíjat, de az ügyfél csak az autóbérlés során jött rá, hogy tulajdonképpen többet fizet, mintha egyből hozzánk jött volna autót bérelni. Ugyanis az olcsó kölcsönzői díjhoz hozzáírták a drága tető box bérlést, a gyerekülést, a GPS bérleti díját, és kiderült, hogy a kedvező ár is csak akkor igaz, ha legalább hét teljes napra kibérli valaki az autót.

Nálunk egyszerűbben számolhat, mi nem trükközünk, azt meghagyjuk a nagy neveknek. Mi kíírjuk a napidíjat, és Ön csak ennyit fog fizetni. Ha kiszállítással kéri a járművet, kényelmesen az Ön által kiválasztott helyszínre akkor munkatársunk a kiszállítja autóját, és ennek költségét kell kifizetni. Semmi mást nem kérünk. Mi a tetőboxot, a GPS-t vagy a gyerekülést költségtérítés nélkül grátisz adjuk az autóhoz. Ha tehát tőlünk bérel autót akkor nem kell azzal szembesülnie, hogy sokkal többet fizet annál, mint amire számított.

Sőt előre le is kell, hogy foglalja autóját, a kalkuláció során látni fogja, hogy mekkora bérlési időért pontosan mennyit fog kifizetni, fehéren, feketén, egyértelműen. Ha pedig a foglalást el is küldi nekünk akkor biztosra veheti, hogy a kalkulált összeget kell kifizetni, nem többet. Akár éjjel érkezik, akár reggel, a kért jármű az Ön által megjelölt időpontban a helyszínen lesz.

Úgy gondoljuk, hogy az elégedett ügyfelek konvertálódnak rendszeres ügyféllé. Manapság már bárki megengedheti magának, hogy autót béreljen rövidebb, hosszabb időre. Ha pedig cégünket választja, akkor megtisztelő érdeklődését korrekt árakkal, és színvonalas autókkal viszonozzuk a kedvességét.

Sokféle fizetési lehetőség van a helyszínen is, fizethet forintban, és valutában is, nem probléma. Bármilyen kérdés, kérése van, kérjük vegye fel a kapcsolatot ügyeletes munkatársunkkal. Autókölcsönző cégünknél kis városi autót ugyanúgy talál, mint nagyméretű kiránduló autót, amellyel akár külföldre is utazhatnak. Minden autó kap hazai autópálya matricát, évszaknak és a kényelmi elvárásoknak megfelelő felszerelést, ez sem kerül Önnek semmibe. Tiszta klímás bérautóink benzinnel feltöltve, minden szükséges extrával felszerelve arra várnak, hogy Ön kibérelje őket és élvezze a kényelemet amelyt járműveink nyújtanak.

Ha tönkrement az autója, és nem szeretne a munkahelyére tömeg közlekedni, a tömött buszon szorongani, akkor foglaljon nálunk bérautót. Kirándulásra készül? Külföldre menne az egész család egy hétre? Hány fő megy nyaralni, 2-3? Válasszon egy közepes méretű, kényelmes, hosszú távon is komfortos, kedvező fogyasztású modern járművet. Nagyobb családdal indulna? Beférjen két gyerekülés is hátulra?  Igen van megoldás, egyterű, nagy belméretű autóink segítségével bárhova el tudnak menni akár az európai unió területén is nyaralni, úgy, hogy mindenki kényelmesen és biztonságban fogja magát érezni. Nem kell aggódnia a járműveink műszaki állapota miatt, hiszen tiszta, karbantartott bérautóink csak alapos átvizsgálás után kerülhetnek ki a forgalomba. Válasszon tőlünk bérautót, gyereküléssel, tető boxal, navigációval. Üzleti útra megy és jó állapotú kényelmes járművet választana? Weboldalunkon sokféle jó állapotú, jelzés nélküli autóból válogathat, Önön kívül senki sem fogja tudni, hogy ez egy kölcsönzött autó.

Ha a weboldalon kiválasztotta és lefoglalta a járművet akkor kérhet kiszállítást akár hétvégén is, ilyenkor kérése szerint a megjelölt helyre szállítjuk autóját. Ha a repülőtérre érkezik a gépe, a leszállás után bérelt autóba ülve élvezheti a helyszíni kiszállítás kényelmét. Miért fáradna feleslegesen? M olcsón kiszállítjuk a járművet, Önnek csak bele kell ülni, és élvezni a különleges kiszolgálás kényelmét.

Bérutóinkat rövidebb és hosszabb távon is ki lehet bérelni, természetesen ahogy máshol, úgy nálunk is, a hosszú távú bélésnek kedvezőbb árai vannak, mintha pár napra bérli, de mindig tiszta, korrekt árajánlatot adunk, mellébeszélés nélkül.

Ha autókölcsönzésre, autóbérlésre van szüksége, válasszon kínálatunkból és foglalja le járművét, vagy ha kérdése van, vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot.