Autóbérlés biztonságosan

Autóbérlés biztonságosan

Biztonságos autókölcsönzés Budapesten, csak tiszta és fertőtlenített bérelhető autókkal várjuk kedves régi és új ügyfeleinket. A járványok és fertőzések miatt egyre többen érdeklődnek a járművek fertőtlenítési lehetőségei iránt. Milyen módszerek vannak, amivel biztonságosan vírusmentesíthetünk egy bérelt autót?  Egyrészt vannak hagyományos fertőtlenítési eljárások, amelyek kiváló hatásúak ha megfelelő vegyszereket használunk hozzájuk. A fertőtlenítés egy módszer mellyel a környezetbe kikerült kórokozók fertőző képességét megszüntetjük illetve a ezen kórokozókat elpuszítjuk. Általában alkoholos és klóros tisztítószereket használnak  a legtöbben, mivel ezek a szerek igazán hatékonyan pusztítják el a fertőző organizmusokat.

A környezetbarát megoldások közé tartozik a hővel történő fertőtlenítés is, amely nagyon hatékony, viszont inkább a lakásban válik be. A gőz fertőtlenítés a fürdőszobában, konyhában remekül működik, de a bérelhető járművekben lévő kényes műanyag, bőr és szövet miatt nem jó. Az autóban is használható eljárás az ózonos fertőtlenítés.

A klórtartalmú szerek csak nagyon óvatosa használhatók a járművekben, mivel különösen télen a belső levegőt lélegezzük be, az ablakot nem tudjuk lehúzni. Ezért egy autókölcsönzéssel foglalkozó cégnek különösen fontos, hogy egészséges és jó hatásfokú módszert találjon járművei fertőtlenítésére.

Azokat a felületeket amelyeket kézzel érintünk, és nem textil felületek, az alkohol tartalmú fertőtlenítőszerrel átmoshatók. Lehet már fertőtlenítő törlőkendőt is kapni, amely alkohollal van átitatva, és ha áttöröljük vele a felületet, az tisztának és sterilnek számít.

Ilyen felületek az üveg, a műanyag, a lakozott fa és a fém felületek. Ezek minden további nélkül fertőtleníthetők alkoholos fertőtlenítő szerrel. A bőrrel, műbőrrel viszont vigyázni kell és csak olyan szerrel fertőtleníthető amelyik nem okoz rajtuk foltosodást.

Általában az univerzális csírátlanító anyagoknak nincs tisztító hatása, nem hagynak foltot, nem fehérítik a felületet, viszont csak fertőtlenítésre használhatók.

fertotlenites-ozonnalA bérelhető autó fertőtlenítésre a legjobb módszer az ózonos fertőtlenítés. Az ózon ereje és az a tulajdonsága, hogy mindenhova be tud hatolni és kifejteni a hatását egyedülálló. A gáz halmazállapotú ózon minden vírust és élő organizmust elpusztít, steril és biztonságos környezetet hozva létre ez által. Nem csak a vírust pusztítja el a gépjárműben, hanem az esetleges penészgombát is, és a dohányzás és benzingáz okozta kellemetlen szagokat is eltünteti. Az ózon tökéletesen közömbösíti a szagokat, tehát akit zavarnak a frissen vásárolt használt autójában a különböző helyről származó szagok, az ózonos fertőtlenítéssel szagmentessé varázsolhatja autóját. A fertőtlenítés után kellemes friss levegő lesz a járműben.

A fertőtlenítés előtt általában teljes körű tisztítást végzünk a kölcsönözhető autó belső terében is, porszívózás, műszerfal tisztítás, kárpit tisztítást. Ügyfeleinknek minden esetben tiszta autót adunk át, hogy az autóbérlés kellemes élmény legyen mindenki számára.

Az ózonos fertőtlenítést ózon generátorral végezzük, amelynek magas hatásfoka a garancia arra, hogy sterillé válik az autó belseje. Az ózonos fertőtlenítés ma már szinte bárhol elérhető, autómosókban, kézi mosóban, de már a szervizek is rendelkeznek a megfelelő berendezésekkel.

Mivel ez a fertőtlenítési módszer szinte bárhol alkalmazható ezért sokféle méretű ózon generátor kapható a kereskedelemben. Az erősebb nagyobb gépek általában nagyobb kapacitásúak, és gyorsabban végeznek a fertőtlenítéssel. A kisebbek csak szűk terekben használhatók, és tovább is tart ameddig kifejtik fertőtlenítő hatásukat. Mindegyik ózonos fertőtlenítő gépnek van minimális fertőtlenítési üzemideje. Van amelyik tíz perc alatt teljesen fertőtlenít, van amelyiknek egy óra is kell a tökéletes eredményhez. Mi az arany középutat tartjuk megfelelőnek, erős és hatékony ózongenerátorral fertőtlenítjük a járműveket. Az autók fertőtlenítésére a kisebb gépek ajánlhatók. A fertőtlenítés után a járművet szellőztetni kell, és csak a szellőztetés után vehető használatba.

Járműveinket bérlő ügyfeleink kényelme és egészsége fontos a számunkra ezért ha tőlünk bérli autóját, biztos lehet benne, hogy tiszta és egészséges belső térrel rendelkező járművet vehet át. Ha bármilyen kérdés, kérés felmerül Önben kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.