Autókölcsönzés Rejtett Költségek nélkül!

Autóbérlés Budapesten és a Liszt Ferenc repülőtéren!

Nincsenek apró betűs részek, csak tiszta, karbantartott bérautók országos autópálya matricával,
Budapesten és a Liszt Ferenc repülőtéren.
Autók foglalása kizárólag online lehetséges!
Személyes átvételre csak rögzített foglalásoknál van mód!

Autókölcsönzés Budapest

Szinte mindegyik európai országba vihető az autó, de van egy két kivétel, Bulgária, Görögország, Ukrajna. Az Európai Unión belül nyugodtan használható az autó, de kérjük minden esetben tudassák velünk mi a célország. Az Unión kívülről érkező ügyfelek részére magasabb deposittal tudjuk az autókölcsönzési szerződést megkötni. A Liszt Ferenc repülőtéren is felvehető a választott autó.

Külföldi útra 1400cm3 alatti autót nem tudunk bérlésre kiadni ügyfeleinknek, ezek az autók városi használatra valók. Sok esetben életmentő lehet, ha a gépkocsiban van elegendő tartalék egy kigyorsításra, baleset megelőzésre. Dízel motorral szerelt autóink külföldre: kombi, kisbusz, családi egyterűk. Kisbusz bérautó külföldre 7 és 9 személyes változatban elérhető. Kérjük autókölcsönzés, autóbérlés során különösen figyeljen a külföldön szükséges autópálya matricáknál a megfelelő kategória kiválasztására.

Bővebb infó megtalálható az Autóbérlés Külföldre fülön a weboldalon.

Olcsó autóbérlés Önnek a legjobb  feltételekkel!

Igen természetesen! Mi a weboldalon bruttó árakat jelenítünk meg, tehát autóbérlés során ennyit kell fizetni, nincsenek plusz költségek!

Ez vonatkozik a valutával fizettett autóbérlésre is! Napi közép árfolyamon!

 

Autóbérlés Budapesten önnek a legjobb feltételekkel!

Igen! Természetesen, lehet kisbusz, kombi vagy egyterű autó Budapest területén kiszállítjuk. Így nem kell kifáradni az Örs Vezér térre, hanem akár ügyfelünk otthona előtt is átvehető az autó. Budapest  egész területén és vonzáskörzetében kiszállítjuk az autóinkat. Kérjük az online foglalás során írják meg ügyintézőnknek, hogy kiszállítást kérnek a pontos kiszállítási címmel együtt.

A Liszt Ferenc repülőtérre szintén rendelhető online minden autónk. Repülőtéri átvételnél kérjük, írják meg nekünk a járat számot hogy követhessük az esetleges késést. A repülőtéren az érkezési szinten átveheti autóját. Az autóbérlés végeztével ügyintézőnk a helyszínen ellenőrzi az üzemanyag visszatankolást, melyet rögzít, és ezután kerül átadásra a készpénzben fizetett kaució. A bérlés lezárása: a bérlő aláírásával igazolja, hogy átvette a kauciót.

Bármilyen kérdése lenne autókölcsönzéssel kapcsolatban, keressen bizalommal minket.

Olcsó Autóbérlés a legjobb  feltételekkel!

Igen! Minden általunk bérbe adott gépjárműhöz tudunk biztosítani gyermekülést, pluszköltségek nélkül! Ülés típusok: babyhordó, gyermekülés, ülésmagasító. Autókölcsönzés során kérjük írják meg nekünk milyen típusú gyermekülésre lenne szükségük. A Liszt Ferenc Repülőtérre foglalt autókban átvételkor az autóban találhatók az ülések. Mikrobusz bérlésnél nem minden típusba kell kérni, egyesekben van gyári gyermekülés. Autóbérlés gyermekkel érkezőknek: ajánljuk családi egyterű autóinkat, Opel Meriva, Toyota Verso, Ford C-max. Rengeteg tároló rekesz és nagy csomagtér.

Autóbérlés Budapesten a legjobb feltételekkel!

Az autóbérlés végén minden esetben tisztán várjuk vissza autóinkat, így a leggyorsabb a következő ügyfélnek is az autó átvétel. Ez akár Ön is lehet, ha éppen egy autót várunk vissza kiadásra. Cégünk a tisztaságot az okból várja el, hogy a kellemetlenségeket elkerüljük. Sok esetben a piszkos autó visszavétele után kerülnek elő sérülések, amelyek sok problémát jelentenek, és az ügyfelek sem nézik jó szemmel az utólagos megkereséseket ezzel kapcsolatosan. Ez érthető is. Kérjük megértésüket ez nagyban segíti munkánkat.

Tartós autóbérlésnél mindenkitől elvárjuk, hogy vigyázzon az autók tisztaságára a tőle elvárható módon, ez mikrobusznál különösen fontos ahol több ember van egy térben, mint más esetben. Hosszú távú bérlés esetén, ha szükségük lenne nagyobb tisztításra, (ülésfolt) akkor a szerződött partner címét kiadjuk, és ő kijavítja a problémát, hogy tudják használni az autót továbbra is.

Autókölcsönzés kiváló feltételekkel Budapesten!

Igen természetesen! Az ügyintézőnkkel folytatott beszélgetés alatt kérjük, adják meg nekünk a járatszámot vagy online foglalásnál írja meg nekünk, hogy tudjuk követni az esetleges késést. A Budapest Liszt Ferenc repülőtér érkezési szintjén átvehető a gépkocsi. Fontos információ hogy a reptéren meglehetősen magas parkolási díj, ezért javasoljuk, hogy küldjék el a szükséges adatokat, hogy a bérleti szerződés már kitöltve várja Önt/Önöket a reptéren. 

Autókölcsönzés során több féle fizetési mód között választhat: készpénz, utalás, Paypay, bank kártya.

A bérleti díj minden esetben előre fizetendő.

Autó leadás szintén a reptéren történik, a szerződés lezárultával az ügyfél visszakapja a kaució összegét, melyet aláírásával igazol.

Autóbérlés a Liszt Ferenc repülőtéren a legjobb feltételekkel!

Igen természetesen minden általunk kínált bérautó éves autópálya matricával rendelkezik, így ezzel sem kell törődni!

Rejtett költség mentes autóbérlés Budapesten! Foglaljon online!

Fontos lehet, hogy külföldi autóbérlés esetén az autóra szükséges pálya használati díjat kell fizetni, mert autóink csak magyarországi matricával vannak ellátva.

Az olcsó autóbérléshez nálunk ez is jár!

 A Budapesti reptéren fizethet valutával, a napi közép árfolyamon, Budapesti címen szintén. A kauciót szintén fizetheti valutával, így a bérlés végeztével átváltás nélkül kaphatja meg befizetett összeget. Az autókölcsönző fenntartja a jogot hogy egyes valuta típusokat nem fogad el. Az autóbérlés fizethető: USD, GBP, ASD, EURO-ban. A bérlet tárgyát képező gépkocsin 10% Casco önrész van meghatározva. Európai Unión kívülről érkező ügyfélnek az autókölcsönző megállapíthat magasabb kauciót. Ez alól kivétel ha bérleti szerződésben egy magyar állampolgár is rögzítésre kerül.

Bérléssel kapcsolatos különleges kéréseiket írják meg nekünk.

Autókölcsönzés Budapesten a legjobb feltételekkel!

Melyik alacsonyfogyasztású autót bérelné ki?Autóbérlés Budapesten, házhoz szállítva is

Mitsubishi Colt Kölcsönzés

Mitsubishi Colt Kölcsönzés

Akár 5.000 Ft / nap
B jogosítvánnyal Benzin Személyautó Igen
Renault Twingo Kölcsönzés

Renault Twingo Kölcsönzés

Akár 5.000 Ft / nap
B jogosítvánnyal Benzin Személyautó Nem
Opel Corsa Kölcsönzés

Opel Corsa Kölcsönzés

Akár 5.000 Ft / nap
B jogosítvánnyal Benzin Személyautó Nem

Nálunk az EXTRA AZ ALAP az autókölcsönzésben!

Ne csak a napi díjat nézze, hanem a járulékos költségeket is a bérlés alatt! Nálunk nincsenek járulékos költségek. Olcsó Budapesti autókölcsönzőnknél az extra az alap. Nem számítunk fel külön díjat a gépjármű takarításáért, mindegy hogy kombi vagy kisbusz. Nincs plusz költsége a gyerekülésnek, vagy az autópálya matricának! Online is foglalhat. Karbantartott autókat adunk bérbe, rendezett papírokkal assistance szolgáltatásokkal. Mi arra is gondolunk hogy nincs idő pénzt váltani, így nálunk valutával is fizethet az autóbérlés alatt. Tartós autókölcsönzés, hosszú távra is. Átveheti az autóját Budapesten vagy a Liszt Ferenc Repülőtéren!

autokolcsonzes-budapest

Karbantartott gépjárművek

Autóink szezonális időjárási viszonyokhoz felkészített, karbantartott bérautók. Autókölcsönzőnk kiemelt figyelmet szentel a gépjárművek rendszeres karbantartására. Így ügyfeleink az autóbérlés időtartama alatt biztonságosan, kényelmesen közlekedhetnek a járművekkel belföldön és külföldön egyaránt. Bérlési Igényektől függően kombi, kisbusz bérautó foglalható nálunk! A járművek megbízhatósága közös érdek, ezért folyamatosan dolgozunk a járműállomány fejlesztésén.

Tisztán tartott bérautók

Komfortos, tiszta járműveket adunk bérbe. Prémium autókölcsönzés olcsón. Minden autóbérlés előtt kollégáink kitakarítják autóinkat, ezt a bérleti díj tartalmazza, hogy Ön jól és komfortosan érezze magát járműveinkben. Nekünk fontos az Ön elégedettsége, ajánlása. Egy tisztán átvett bérautó minden ügyfélnek elégedettséget jelent így az olcsó autó bérleti díjak mellett is jól jár velünk. Kérjük segítse munkánkat, autókölcsönzés során ügyeljen a tisztaságra.

Nálunk az extrák ingyen vannak!

A bérleti díj tartalmaz mindent, amit ügyfelünknek fizetnie kell. Nálunk nincsenek rejtett költségek, apró betűs részek! Budapesti telephelyeinken az átvétel ingyenes. Bérautóink alacsony fogyasztásúak, klímával felszereltek, téli, nyári gumival, hólánccal vannak ellátva évszaknak megfelelően, befizetett adókkal, biztosítási díjakkal, éves autópálya matricával és assistance szolgáltatással.
Külön díjat csak abban az esetben számítunk fel, ha helyszínre szállítást kér az ügyfél. Ebben az esetben kiszállítási díj kerül felszámításra. Nagy segítség az ügyfeleknek hogy Budapesten vagy a repülőtéren átvett bérautó mellé térítésmentesen gyermekülést, tető box és GPS kérhető. Olcsó autóbérlés, magas színvonalú szolgáltatások!

Önhöz visszük az autót!

Bérlés esetén autónkat oda visszük, ahol Önnek kényelmes. Hol szeretné átvenni a gépjárművet? A Liszt Ferenc repülőtéren? A vasútállomáson ahova érkezik a vonata? Otthon? Nem probléma! Önhöz visszük az autót! Rendelésfelvétel azonnal a +36 20 9999140 telefonszámon. Kérjük online rendelésnél jelezzék ügyintézőnknek, hogy kiszállítást kérnek a pontos cím megadásával. Kiszállítás esetén kiszállítási díjat számítunk fel. Ha a telephelyünkön veszi át a járművet, annak nincs külön költsége.

Budapest és vonzáskörzete a kiszállítás határa. Külön kérésre egyéb helyszínen is lehetséges a bérautó átvétele.
Egy megbízható autókölcsönző Budapesten!

Válassza ki, melyik autónkat szeretné kibérelni!Autóbérlő vállalkozásunk gépjármű kínálata

5.000 Ft / nap-tól
 • 1 hétre : 6.000 Ft / nap
 • 2 héttől : 5.500 Ft / nap
 • 3 héttől : 5.500 Ft / nap
 • 4 héttől : 5.000 Ft / nap
 • Kaució : 100.000 Ft
5.000 Ft / nap-tól
 • 1 hétre : 6.000 Ft / nap
 • 2 héttől : 5.500 Ft / nap
 • 3 héttől : 5.500 Ft / nap
 • 4 héttől : 5.000 Ft / nap
 • Kaució : 100.000 Ft
5.000 Ft / nap-tól
 • 1 hétre : 6.000 Ft / nap
 • 2 héttől : 5.500 Ft / nap
 • 3 héttől : 5.500 Ft / nap
 • 4 héttől : 5.000 Ft / nap
 • Kaució : 100.000 Ft
5.500 Ft / nap-tól
 • 1 hétre : 6.500 Ft / nap
 • 2 héttől : 6.000 Ft / nap
 • 3 héttől : 6.000 Ft / nap
 • 4 héttől : 5.500 Ft / nap
 • Kaució : 100.000 Ft
5.500 Ft / nap-tól
 • 1 hétre : 6.500 Ft / nap
 • 2 héttől : 6.000 Ft / nap
 • 3 héttől : 6.000 Ft / nap
 • 4 héttől : 5.500 Ft / nap
 • Kaució : 100.000 Ft
6.500 Ft / nap-tól
 • 1 hétre : 7.500 Ft / nap
 • 2 héttől : 7.000 Ft / nap
 • 3 héttől : 7.000 Ft / nap
 • 4 héttől : 6.500 Ft / nap
 • Kaució : 100.000 Ft
Akár 8.500 Ft / nap-tól
 • 1 hétre : 9.500 Ft / nap
 • 2 héttől : 9.000 Ft / nap
 • 3 héttől : 9.000 Ft / nap
 • 4 héttől : 8.500 Ft / nap
 • Kaució : 200.000 Ft
Akár 11.000 Ft / nap-tól
 • 1 hétre : 12.000 Ft / nap
 • 2 héttől : 11.500 Ft / nap
 • 3 héttől : 11.500 Ft / nap
 • 4 héttől : 11.000 Ft / nap
 • Kaució : 200.000 Ft
Akár 13.000 Ft / nap-tól
 • 1 hétre : 15.000 Ft / nap
 • 2 héttől : 14.000 Ft / nap
 • 3 héttől : 14.000 Ft / nap
 • 4 héttől : 13.000 Ft / nap
 • Kaució : 300.000 Ft

AUTÓBÉRLÉS Foglalási Útmutató

 • Autóbérlés nem csak hetekre, de napokra is lehetséges, az árazás heti szintekre bontja a díjat, minden 7. napon csökkenek a bérlés díjai.
 • Autóbérlési szándék esetén minden esetben szükséges kitölteni az autók alatt lévő megrendelőt, ezt rendszerünk konkrét bérlési szándékként kezeli.
 • A kitöltött megrendelő lap mikrobuszra, személyautóra 10 perc után jelenik meg cégünk levelező rendszerében.
 • Ezután ügyintézőnk visszaigazolja az autóbérlés megrendelő lapját és fényképes, konkrét mindenre kiterjedő ajánlatot küld Önnek a bérlés feltételeiről.
 • Önnek ezt az ajánlatot kell írásban elfogadnia és visszaigazolnia. Kérésre az autókölcsönző bérleti szerződése elküldésre kerül Angol, Német, Magyar nyelven.
 • Ezután a bérlés érvényes és csak át kell vennie a lefoglalt autóját.
 • Ha kérdése lenne Autókölcsönzőnktől azt közvetlen üzenetküldő rendszerünkön  keresztül elküldheti, töltse ki az oldal alján található űrlapot.
 • Autóbérlés Budapesten rejtett költségek nélkül!

Írjon nekünk! Üzenetküldés

 • CAR RENT
 • Cím: Pest-Központi Iroda (Örs vezér tere), 1106 Fehér út 1. Árkáddal szemben.
 • Tel.: +36 20 9999 140
 • E-mail: info@autokolcsonzesbudapest.net