Autókölcsönzés Budapest Liszt Ferenc Repülőtéren!

Reptéri autókölcsönzés Budapest

AUTÓBÉRLÉS  kényelmesen a BUDAPESTI LISZT FERENC REPÜLŐTÉREN

Az Autóbérlés Budapest Airport területén minden nap lehetséges, a legjobb feltételekkel. Közlekedjen a városban kényelmesen kis fogyasztású autóval. A bérelt járművet az Budapest repülőtér érkezési szintjén fel veheti és le is adhatja.

Mind emellett lehetősége van a Liszt Ferenc reptéren felvett autóját a város más pontján leadnia, és természetesen fordítva is.

A Budapest Airport területén a parkolás díjköteles ezt minden ügyféltől kérjük, vegye figyelembe. Az óradíjjak 10€/óra

Reptéri autókölcsönzésnél lehetősége van valutával fizetnie, napi középárfolyamon, ha esetleg mégis forinttal szeretne fizetni, vegye figyelembe, hogy a Liszt Ferenc reptéren, egyedi áron váltanak külföldi valutát gyakran 50-70 forinttal alacsonyabb összegen, mint az MNB középárfolyam. A valutával fizetett kauciót, valutában is veheti át. Így elkerülhető a pénzváltáskori veszteség.

A járat késése esetén minden estben kérjük jelezze ügyintézőnknek, ez nagyban segíti a munkánkat köszönjük.

Ha külföldön dolgozik, és szabadságra néhány napra vagy hétre visszatér Magyarországra, praktikus megoldás szabadság idejére az autókölcsönzés. A legjobb, ha az autó már várja Önt, mikor leszáll a repülője a Budapesti repülőtéren.

Liszt Ferenc Repülőtéri Autóbérlés kényelmesen!

Biztosítjuk Önnek, hogy a Budapest Liszt Ferenc Reptéren az autókölcsönzés lehetőséget 0-24 órában, így akkor veheti fel és adhatja le autóját, amikor Önnek a legkényelmesebb.

 A reptér érkezési szintjén perceken belül átveheti bérelt autóját. Angol, Német, Magyar nyelvű szerződéssel a lehető leghatékonyabb ügyintézéssel.

A foglalásban megjelölt kiegészítők (tetőbox, gyerekülés, stb.) ilyenkor már be vannak szerelve a gépkocsiba.

Lehetőséget tudunk biztosítani a Budapest Ferihegy Reptéren való fizetéshez, valutában, aznapi középárfolyamon.

Autókölcsönzés díj fizetési lehetőségek a Budapest Liszt Ferenc reptéren:

  • Készpénzzel
  • Kártyával
  • PayPay-al.

AUTÓKÖLCSÖNZÉS, BUDAPEST LISZT FERENC REPÜLŐTÉREN, JÓ ÁRON...

hiszen egy taxi fuvardíj töredékéért átveheti kölcsönzött autóját.

Fontos, hogy autókölcsönzési szándék esetén mindenképpen tudassa velünk a repülőgépének járatszámát, hogy kollégánk követhesse a repülőgép pontos érkezési időpontját.

Kollégánk késéskor is a reptéren fogja várni a lefoglalt bérautóval. Ez csak természetes.

Reptéri autókölcsönzés nem magyar állampolgárok számára

Lehetőség van nem magyar állampolgár autókölcsönzésére is a Budapest Liszt Ferenc repülőtéren, ehhez személyes okmányok, útlevél szükséges.

Az ügyfélnek nem keletkezik többlet költség e miatt. A reptéri átvételnél fontos szempont, hogy vagy leendő ügyfelünk, vagy egy vele utazó személy beszélje az angol nyelvet.  Megfelelő kommunikáció hiányában a reptéri átvétel nem lehetséges.

Javasoljuk az Európa határain túlról érkező ügyfeleknek, hogy Nemzetközi Jogosítványukat hozzák magukkal, a szerződéskötéshez nem feltétel, de a hatóság az országon belül elkérheti a bérlőtől.

A nem magyar állampolgároknak az autókölcsönzés ideje alatt az országon belül érvényes sebesség határokat, feltétlenül szükséges betartaniuk. Ennek legmagasabb értéke Magyarországon 130km/h.

Leggyakoribb úticélok a Budapesti repülőtérről indulva Magyarország, Horvátország, Szlovénia, Ausztria. Kérjük ügyfeleinket, hogy időben vegyék meg az adott országokban szükséges helyi matricákat a díjköteles útszakaszokra. Budapesten nem szerezhetők be a külföldi utakra szóló autópálya matricák, erre általában csak a határ menti magyar benzinkutaknál van lehetőség. Sok országra azonban az autópálya matrica online megvásárolható. Esetleges kérdéseiket ezzel kapcsolatosan tegyék fel ügyintézőnknek, ha nem biztosak valamiben.

Autóátvétel a LISZT FERENC RERÜLŐTÉREN!

Felhívjuk ügyfeleink figyelmét arra, hogy a Budapesti Repülőtéren igen magas a parkolási díj. Ezért érdemes külföldről érkezőknek előzetesen megadni adataikat. Ez segít a gyorsabb autóátvételben, hiszen így kitöltött szerződéssel várjuk Önöket a Ferihegyi Repülőtéren.

Mint minden repülőtéren, a Budapesten is van mód kerekes szék és mentő ápoló segítségére, ha mozgáskorlátozott személlyel érkezne a Ferihegyi reptérre. Ezt időben érdemes jelezni a reptérnek és ők várni fogják a tisztelt utast megérkezéskor. Ebben az esetben érdemes magasabb építésű autót foglalni amelybe könnyen be és ki lehet szálni a mozgáskorlátozott személynek. Bármilyen egyéb extra kéréssel forduljanak hozzánk bizalommal.

A Budapest Airport területén 30km/h a megengedett sebesség, állandó rendőri jelenlét mellett. Kérjük figyelmesen vezessenek!

A Liszt Ferenc Repülőtéri autó felvétel 2500 forintba kerül ügyfeleinknek, az autókölcsönzés végeztével ügyintézőnk ugyanott a repülőtéren veszi vissza az autót öntől.  A készpénzzel fizetett deposit ekkor kerül visszafizetésre.

A Budapest Airport területén a parkolás 5 percig díjmentes, rendszerint ez elegendő a szerződés lezárására.

Budapest irányába a Ferihegyi Repülőtér megközelítése az MO-ás körgyűrűn a legegyszerűbb, a 4-es út használatával Budapest felé. A forgalom jelző táblákon Airport felirat keresendő.

Bármilyen kérdéssel forduljon hozzánk bizalommal, legjobb tudásunk szerint igyekszünk megoldást ajánlani önnek.

Budapest Ferihegyi Autóbérlés önnek a legjobb feltételekkel.

 

Tovább olvasok