Autókölcsönzés Budapest Liszt Ferenc Repülőtéren!

repteri-autokolcsonzes

Autóbérlés kényelmesen a Budapest Liszt Ferenc repülőtéren.

Az Autóbérlés Budapest Airport területén minden nap lehetséges, a legjobb feltételekkel. Közlekedjen a városban kényelmesen kis fogyasztású autóval. A bérelt járművet a Budapest repülőtér érkezési szintjén felveheti és le is adhatja.

Lehetősége van a Liszt Ferenc reptéren felvett autóját a város más pontján leadnia, és természetesen fordítva is.

Bérelt autó átvétel a Budapest Airporton (Liszt Ferenc repülőtér)

Mivel a Liszt Ferenc repülőtéren nagyon magas a parkolási díj ezért a külföldről érkezőknek célszerű előre megadni adataikat. Ilyenkor kitöltött szerződéssel várjuk Önöket, és így az autó átvétel is sokkal gyorsabb lesz.

Mozgáskorlátozott személy érkezése

A világon minden repülőtéren, így Budapesten is van rá lehetőség, hogy ha mozgásában korlátozott személy érkezik a repülőtérre, akkor kérhet mentőápoló segítséget és kerekes széket. Ezt előre jelezni kell a repülőtéri személyzetnek, hogy fel tudjanak készülni az érkezésre.

Ilyenkor célszerű olyan autót választani amelyikbe a mozgáskorlátozott személy könnyebben tud be és kiszállni. Ha segítségre van szüksége az autó kiválasztásához, kérje kollégáink segítségét.

A Budapest Airport területén 30km/h a megengedett sebesség, fokozott rendőri jelenlét mellett.

A Liszt Ferenc Repülőtéri autó felvétel 2500 forintba kerül ügyfeleinknek, az autókölcsönzés végeztével ügyintézőnk ugyanott a repülőtéren veszi vissza az autót öntől.  A készpénzzel fizetett kaució ekkor kerül visszafizetésre.

A Budapest Airport területén a parkolás 5 percig díjmentes, rendszerint ez elegendő a szerződés lezárására.

Budapest irányába a Ferihegyi Repülőtér megközelítése az MO-ás körgyűrűn a legegyszerűbb, a 4-es út használatával Budapest felé. A jelzőtáblákon "Airport" felirat keresendő.

Bármilyen kérdéssel forduljon hozzánk bizalommal, legjobb tudásunk szerint igyekszünk megoldást találni a problémára.

A Budapest Airport területén a parkolás díjköteles ezt minden ügyféltől kérjük, vegye figyelembe.

Reptéri autókölcsönzésnél lehetősége van valutával fizetni, napi középárfolyamon. Ha esetleg mégis forinttal szeretne fizetni, vegye figyelembe, hogy a Liszt Ferenc reptéren, egyedi áron váltanak külföldi valutát. Gyakran 50-70 forinttal alacsonyabb összegen, mint az MNB középárfolyam. A valutával fizetett kauciót, valutában is átveheti. Így elkerülhető a pénzváltáskori veszteség.

Ha késni fog a járata, ezt kérjük jelezze munkatársunknak. Ha tőlünk bérel autót akkor késés esetén is megvárjuk Önt a járművel, nem kell aggódnia!

Ha külföldön dolgozik, és szabadságra néhány napra vagy hétre visszatér Magyarországra, praktikus megoldás szabadság idejére az autókölcsönzés. A legjobb, ha az autó már várja Önt, mikor leszáll a repülője a Budapesti repülőtéren.

Liszt Ferenc Repülőtéri Autóbérlés kényelmesen!

Biztosítjuk Önnek, hogy a Budapest Liszt Ferenc Reptéren az autókölcsönzés lehetőséget 0-24 órában, így akkor veheti fel és adhatja le autóját, amikor Önnek a legkényelmesebb.

 A reptér érkezési szintjén perceken belül átveheti bérelt autóját. Angol, Német, Magyar nyelvű szerződéssel a lehető leghatékonyabb ügyintézéssel.

A foglalásban megjelölt kiegészítők (tetőbox, gyermekülés, stb.) ilyenkor már be vannak szerelve a gépkocsiba.

Az autókölcsönzés díját készpénzzel, kártyával, de akár Paypal-al is kifizetheti a Budapest Liszt Ferenc repülőtéren.

Olcsó autókölcsönzés a repülőtéren is.

Kérje bérautóját kiszállítva a repülőtérre! A taxi fuvardíj töredékéért átveheti kölcsönzött autóját. Fontos, hogy autókölcsönzési szándék esetén mindenképpen tudassa velünk a repülőgépének járatszámát, hogy kollégánk követhesse a repülőgép pontos érkezési időpontját.

Ha esetleg késik a gépe, munkatársunk akkor is a reptéren fogja várni a lefoglalt bérautóval. Ez csak természetes.

Reptéri autókölcsönzés külföldi állampolgárok számára:

Lehetőség van autóbérlésre akkor is ha Ön nem Magyar állampolgár, ehhez személyes okmányok, illetve útlevél szükséges. A reptéri átvételnél fontos szempont, hogy vagy leendő ügyfelünk, vagy egy vele utazó személy beszélje az angol nyelvet. Megfelelő kommunikáció hiányában a reptéri átvétel nem lehetséges.

Javasoljuk az Európa határain túlról érkező ügyfeleknek, hogy Nemzetközi Jogosítványukat hozzák magukkal, a szerződéskötéshez nem feltétel, de a hatóság az országon belül elkérheti a bérlőtől. A nem magyar állampolgároknak az autókölcsönzés ideje alatt az országon belül érvényes sebesség határokat feltétlenül szükséges betartaniuk. Ennek legmagasabb értéke Magyarországon 130km/h.

Budapesten nem szerezhetők be a külföldi utakra szóló autópálya matricák, erre általában csak a határ menti magyar benzinkutaknál van lehetőség.  Kérjük ügyfeleinket, hogy időben vegyék meg az adott országokban szükséges helyi matricákat a díjköteles útszakaszokra. Sok országra az autópálya matrica online megvásárolható.

Bármilyen kérdés, kérés esetén forduljon hozzánk bizalommal.