Automata autóbérlés Budapest környékén

Miért ideális választás Önnek az Automata váltós Autóbérlés?

Ezt a bérautó fajtát azoknak az ügyfeleinknek ajánljuk, akik, mivel már az automata váltóhoz szoktak hozzá, autóbérlésnél is inkább e mellett döntenének. Más országokból érkező ügyfeleink, ahol az automata váltós a jellemzőek, gyakran keresnek fel minket bérlési szándékukkal.

Miért is jó Önnek, ha az automata váltós személyautó mellett dönt?

- Így a még komfortosabb élmény a vezetés

- Városi közlekedésnél gyakran kerülhet dugóba. Az araszolásnál a legideálisabb alternatíva ez a fajtájú bérautó

- Kevés tapasztalattal bíró sofőröknek nagy könnyebbséget jelenthet, ha a váltásra nem kell ügyelnie

-A hölgyek az esetek többségében kifejezetten szeretik az automata váltós autókat.

- Mozgássérült vagy nehezebben mozgó embereknek is pompás megoldás lehet, ha a bérautó nem manuális váltós

Gazdaságos, rejtett költségmentes autókölcsönzés - Car rental olcsón!

Amennyiben a mi cégünket választja, a bérautó kölcsönzés tényleg olyan olcsó lesz, mint ahogy azt elsőre gondolná.

Rengeteg autókölcsönző téveszti meg úgy az embereket, hogy alacsony árakkal hirdetik meg bérautóikat, majd a továbbiakban újabb és újabb plusz költségeket számolnak fel az embernek. A mi autókölcsönzőnk NEM ilyen!

A kölcsönzési díjakat azonnal és tisztán hozzuk az Ön tudomására, ennek köszönhetően nem kell attól félnie, hogy az alacsony árak csak átverések lennének. Mi nem fognunk újabb, váratlan költségeket felszámolni az autókölcsönzés közben, után. Kifogástalan állapotú autóink csak Önre várnak!

Fontos tudnia, amennyiben automata váltós autók bérlése mellett dönt:

Automata váltós autóbérlésnél arra kérjük, tartsa szem előtt, hogy ezek az autók lomhábban indulnak és váltanak, mint manuális váltós társaik. Nyugodt vezetési stílushoz ideális választás az automata személyautó.

Azoknak az ügyfeleinknek, akiknek még nem volt alkalma automataváltós autót vezetni, esetleg csak néha használnak ilyet, felhívjuk figyelmüket a bérlésnél arra, hogy az autót leállításnál, piros lámpánál vagy vasúti átjárónál minden esetben szükséges P-be helyezni, mert a kocsi addig gurul majd, ameddig rá nem lépünk a fékre. Ez is egy alternatíva lehet, ha tartósabb ideig kapunk piros lámpát.

Automatás autóbérlés alkalmával fontos, hogy minden esetben tartsuk észben a következőket:

- Mozgó gépjárműnél tilos váltani a váltóhoz nyúlni, csak álló helyzetben válthat.

- Az emelkedőn gázzal tartás kerülendő, ahogy a manuális, az ilyen fajtájú autónál is megrongálódhat a tengelykapcsoló.

Megkérjük, hogy ezeket tartsa be, hogy a legközelebbi alkalommal, amikor automata bérlésen gondolkodik, is kiváló állapotú autót kaphasson.

CarRent! Autóbérlés Budapest kerületeiben - Önnek, könnyedén!

Egy kiváló autókölcsönző - akárcsak mi!- minden tőle telhetőt megtesz, hogy az Ön kedvében járhasson és lehetővé tegye, hogy az autóbérlés gyorsan, zökkenőmentesen és komfortosan történjék! Autóbérlés Budapest területén gazdaságosan, megbízhatóan: Önnek! 

 Az autókölcsönzés megkönnyíti a fővárosi közlekedést, és Ön így elkerülheti a tömegközlekedés okozta kellemetlenségeket - a buszmegállóban, hidegben való várakozást, a metrópótlók keresgélését, a hatalmas tömegek elviselését.

A budapesti reptér az Ön kiindulási pontja, esetleg úti célja? Ne pazarolja el értékes idejét a buszozással! Az autóbérlés remek alternatíva az Ön számára! Kívánság szerint kiszállíthatjuk az Ön budapesti címére a kiválasztott autót! Ha úgy óhajtja, az autó a repülőtér előtt fogja fogadni Önt.

A mi autókölcsönzőnkben az autó kategóriák hatalmas választékából válogathat!

Egy jó autókölcsönző ismérve, hogy lehetővé teszi, hogy ügyfeleinek minél több lehetőséghez juthassanak. Nekünk is ez a célunk, ezért mindenféle típusú és kategóriájú autót elérhetővé teszünk ügyfeleink számára, hogy Önnek ne kelljen kompromisszumokat kötnie. Opel, Toyota, Ford, Mazda és még sok más autófajta képviselője várja, hogy kibérelje őket.

Különleges igénye lenne, például mikrobusz, egyterű személyautó, kombi bérautó, érdekelné? Car rental info céljából vegye fel kapcsolatot szakembereinkkel!

Városi közlekedéshez kisautó kategória: Opel Corsa személyautó bérlése.

Családi autóban kombi kategória: Opel Astra kölcsönzés.

Mindkét személyautó benzines motorral szerelt, a nálunk megszokott feltételekkel.

Tovább olvasok