Automata sebváltós autó bérlés

automata-autoberles

Kölcsönözzön automata sebváltós bérautót Budapesten. Az automata váltók ugyanazokkal a paraméterekkel rendelkeznek, mint a hagyományos váltójú autók, csak sokkal kényelmesebb a kezelésük. Házhoz szállítással is rendelhet automata váltós autót egyszeri 5e Ft-ért, illetve a Budapest Airportra is kérheti a bérautót szintén 5e Ft-ért.

A vezetési élmény jobb, ha nem vonja el a vezető figyelmét a kuplung és a váltó kezelése. Az automata váltó lényege, hogy a jármű a saját programozásának és sebességének megfelelően választja ki a motornak legideálisabb sebesség fokozatot. Még kényelmesebbé teheti az autóbérlést, ha automata sebváltós autót bérel.

Jobb az automata sebváltó a manuálisnál?

Ha nincs manuális váltó és kuplung akkor nem kell félni tőle, hogy induláskor lefullad az autó, hogy nem a megfelelő időben kapcsolunk a megfelelő sebesség fokozatba. Sokan nem érzik megfelelően, hogy mikor kell felkapcsolni vagy alacsonyabb fokozatba tenni a jármű sebváltóját. Ez nem feltétlenül hiba, egyszerűen ehhez is kell egyfajta érzék, ritmus, és jó hallás is, mivel a motor hangja illetve a sebessége, fordulatszáma alapján kapcsoljuk a sebességet. Ha kínlódik a motor és ezt nem veszik észre az árt a motornak, ha viszont túl gyorsan kapcsolunk fel, akkor akár le is fulladhat a jármű, illetve leáll. Ezt a terhet veszi le a vállunkról az automata sebváltó.

Ha nem kell a sebváltóra és a kuplungra koncentrálni, egyszerűen nyugodtabban tudunk az útra figyelni, ettől pihentebbnek érezzük magunkat az út végén, tehát az automata kuplung a komfort érzetet növeli.

Ha már megszokta az automata váltós autót

Sokan használnak automata váltós autót és számukra nem opció a manuális váltás, mivel nem használják, lehet, hogy nem is menne a gyakorlatban. Az autóvezetés során jelentős mennyiségű kilométert kell vezetni, hogy a kuplung és a sebváltó használatát begyakoroljuk, ha ez a gyakorlás elmarad, akkor bizony nem egyszerű újra elsajátítani.

Sokféle ok lehet még ami miatt előnyös automata sebváltós autót választani:

Akinek nincs túl nagy gyakorlata a manuális váltóval, annak élmény lesz az automata autó. Mellesleg a gyakorlatlanoknál dugóban rendszeresen lefullad a manuális váltós autó, az automata nem fog.

A hölgyek sokkal jobban élvezik ha az autó automatikusan állítja be a sebesség fokozatot.

Hátrányos helyzetű, mozgássérült embereknek is jó választás az automata váltó, megkönnyíti egy ilyen autó az életüket.

Dugóban araszoláskor nagy kínlódás a kuplung benyomása és a sebváltó kapcsolása. Percenként akár többször. A fogyasztás sem a legjobb ilyenkor. Nos automata váltóval a dugóban közlekedést kellemesnek fogja érezni, zenét hallgathat, pihentetheti a lábát és nem kell kapcsolgatni.

Furcsa lehet a sportosabb vezetést szeretőknek, hogy a manuális váltóhoz képest az automata váltós autó minimálisan lassabban indul el, viszont a normális közlekedéshez és a takarékos fogyasztáshoz az állórajt nem járul hozzá. Szóval a kellemes élményhez a kiváló fogyasztás is hozzá fog járulni. Mivel az autó állítja be a motor teljesítményének megfelelő sebesség fokozatot, ezért a jármű fogyasztása mindig ideális lesz. Ezt a manuális váltóval járó autósok csak sok-sok év vezetés után tudják produkálni.

Fontos, hogy az autó sebesség beállítását csak álló autónál szabad elvégezni, mozgó autónál tilos a sebváltót állítani. Ha megállunk rövidebb, hosszabb időre akkor a sebesség fokozatot tegyük P állásba, különben gurulni fog az autó. Emelkedőn felfelé ne a gázzal tartsuk a járművet, hanem lépjünk a fékre, ellenkező esetben a sebváltó szerkezete károsodhat. Manuális autónál sem jó ha a csúsztatott kuplunggal tartjuk az autó egyhelyben, ez automata autóknál sem jó technika.

Autókölcsönző cégünknél kifejezett ügyelünk a kellemes felhasználói élményre, hogy az autóbérlés kellemes legyen és jó tapasztalatokkal távozzon majd térje vissza hozzánk minden kedves ügyfelünk. Ezért minden esetben ügyelünk járműveink külső, belső tisztaságára, a kifogástalan műszaki állapotra és a gondos átadás, átvételre.

Nálunk az ügyfél az első, ezért igyekszünk minden kérést, kívánságot a megrendelő igényeinek megfelelően teljesíteni.

Ezért nem kis munkával kialakítottunk egy olyan Online foglalási rendszert, ahol ügyfeleink minden fizetendő költséget előre látnak, bruttó ár feltüntetéssel, egyértelműen. Nálunk nincsenek apróbetűs feltételek, rejtett szövegrészek, csak egyértelműen olcsó autóbérlés, fix árakkal, számolható kiadásokkal.

Ha bármilyen kérése kérdése van automata bérautóinkkal kapcsolatban, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a Kapcsolat oldalon található űrlap kitöltésével, vagy hívjon a telefonszámunkon munkaidőben.