Autókölcsönzés Budapesten

autoberles-budapestAutóbérlés Budapesti átvétellel. Budapest és környéke területén kérésre a bérelhető járműveket kiszállítjuk egyszeri 5e Ft-ért/alkalom. A kiszállítást reggel 8 és este 6 óra között tudjuk vállalni. Kérjük az autókölcsönzés megrendelésekor ezt jelzze ügyintézőnknek.

Bérautóinkat tisztán, teli tankkal, az évszaknak megfelelő felszereléssel, és ingyenesen biztosított extrákkal adjuk át, hogy Önnek tényleg már csak tankolnia kelljen, nem lesz más költsége.

Elégedett ügyfeleink a legjobb garancia arra, hogy Autókölcsönzés Budapest cégünk bármilyen igényt képes kielégíteni minőségi, kiváló állapotú járműveivel. Autókat bérelhet pár napra, de akár hosszú távra is, minimum bérlés a 3 nap.

Cégünk 2014 óta stabil tagja a bérautó piacnak, mindig figyelembe véve az ügyfelek változó igényeit autókölcsönzés során.

Kölcsönözhető bérautók típusok:

  • Kis autó 2-3 fő részére kényelmes + csomagok.
  • Közepes méretű bérautó 3-4 fő részére + csomagok.
  • Nagyobb méretű, bérautók 4-5 fő részére + csomagok.
  • Egyterű bérautó 5+2 fő részére + csomagok.
  • Kisbusz 7 fő részére + csomagok.
  • Kisbusz 9 fő részére + csomagok.

Az autóbérlésnek vannak feltételei, amelyeket alább ismertetünk.

Autóbérlés feltételei:

  • Érvényes jogosítvány,
  • érvényes személyi igazolvány, lakcímkártya,
  • útlevél,
  • Ha külföldi állampolgár, akkor ezekkel megegyező iratokra van szükség.

Karbantartott, tiszta bérautót adunk ügyfeleinknek tele tankolva, országos autópálya matricával, amely egész Magyarország területére érvényes.

Az autó foglalásakor kérheti a Budapesti és Pest megyei, illetve repülőtéri házhoz szállítást is, egyszeri díjért. A foglalásnál azonnal látni fogja, hogy mennyit kell fizetnie, nem lesz más költsége.

Az autó átvételéhez személyi okmányok, érvényes jogosítvány, és készpénz szükséges. Ingyenes felszerelések: gyermekülés, babahordó. Szezonálisan felszerelt járművek, természetesen teli tankolt bérautókkal.

További információért hívja az alábbi telefonszámot:

+36 20 9999 140 vagy írjon emailt nekünk az: info@autokolcsonzesbudapest.net címen.

Bérelt autó visszavétel

Bérelt autóinkat Budapesten, illetve a Budapest Airporton is visszaadhatja. A kiszállított autó bérleti díja tartalmazza a vissza szállítást is. Visszaadásnál ellenőrizzük a jármű állapotát, a tele üzemanyag tankot. Ha minden rendben van, akkor visszaadjuk a kauciót, és lezárjuk a szerződést.

Várjuk szeretettel,  válassza ki a igényeinek leginkább megfelelő járművet, és foglalja le Online, akár most!

 


Kölcsönzési díjak kiszámítása.

Az autókölcsönzés díját egynapos elszámolással kalkuláljuk. Online autófoglalási rendszerünkben azonnal láthatja, hogy mennyit kell fizetnie az autóbérlésért, bruttó áron. Minimum foglalási egység 2 nap ennél rövidebb időre nem lehet autót bérelni. Minél hosszabb ideig bérli az autót, annál olcsóbb lesz a bérleti díj, hetente csökken a napidíj. A napi limit járművenként és naponta 300km/nap tehát 5 nap bérléssel számolva 5*300=1500km összesen. Ha ennél több km tesz meg a járművel, akkor +20Ft/km díjat számolunk fel (ez nincs az árajánlatban,) ezért a kalkulációjába ezt a költséget számolja bele, ha naponta több mint 300km-t kíván megtenni.

A kiszállítás munkanapokon reggel 6-tól érhető el éjfélig, vagy ameddig a repülőgépe megérkezik (reptéri foglalás esetén). A helyszíni kiszállítás díja Budapesten egyszeri 5e Ft amely tartalmazza az el és visszaszállítás díját is. Hétvégén +5e Ft-ot számolunk fel a kiszállításért.

A kaució fizethető forintban és valutában is, ha valutában kapjuk a kauciót, akkor azt eltesszük, és ügyfelünk ugyan úgy valutában kapja vissza a pénzét, mint ahogy átadta.

Nálunk nincsenek rejtett költségek, apróbetűs részek, csak világos és kiszámolható bruttó árak.

Helyszíni és telephelyi átvétel csak visszaigazolt online foglalás után lehetséges.