Autóbérlés külföldi állampolgárnak

Autóbérlés külföldi állampolgárnak

Cégünk előszeretettel ajánl külföldi magánszemélyeknek bérelhető autót, akár Budapesten, vagy a Ferihegyi repülőtéren is. Ami fontos információ, hogy Európai Uniós állampolgárok azonos feltételekkel bérelhetnek autót mint a magyar állampolgárok. Úgy, ahogyan a mi állampolgáraink külföldön.

Unión kívülről érkező, Amerikai, Kanadai, illetve más országokból érkező ügyfeleknek is van módjuk autót bérelni természetesen. Erről ügyintézőnk tud felvilágosítást adni.

Harmadik országból érkező személyeknek is van lehetőségük autóbérlésre, ehhez szükséges egy magyar lakcím, vagy magyar személy, aki szerződő fél lesz, és ez esetben a külföldi állampolgár kerül bejegyezve a bérleti szerződésbe, mint második sofőr. Díjmentesen természetesen.

Erre azért van szükség, mert az esetlegesen a bérlés alatt keletkező büntetések, gyorshajtás, parkolási bírságok, közterületi büntetéseket a magyar lakcímre tudjuk továbbíttatni az illetékes hatósággal.

E feltételek mellett könnyedén van lehetősége minden Magyarországra érkező személynek autóbérlésre.

A bérléshez szükséges papírok:

  • ID azonosító
  • jogosítvány, vagy nemzetközi jogosítvány
  • útlevél,
  • esetleges magyar lakcímkártya.

Ügyintézőink német és angol nyelven tudják fogadni a külföldről érkező bérlőket.

Minden további kérdésükre igyekszünk választ adni és megoldást találni autóbérléssel kapcsolatban. Keressenek bizalommal.

Autókölcsönzés Budapesten mindenkinek!