Üzemanyag politika az  Autóbérlésben

Üzemanyag politika az Autóbérlésben

Üzemanyag politika az Autóbérlésben.
Sok rémhírt olvashatunk autóbérlésben, mint a kaució visszafizetése, biztosítási trükkök, és egyéb kockázati tényezők az ügyfél szempontjából.
Minden esetben javasoljuk a szerződés pontos átolvasását.
De térjünk vissza az üzemanyag politikához. Sok helyen olvasható, hogy teli tankkal adják ki az autókat és így is várják vissza. Azt gondolom, ez lenne a normális az autóbérlésben.
Ahol nem ezek az elfogadottak ott érdemes átgondolni az autóbérlést, kissé érdekes, ha egy autóbérléssel foglalkozó cégnek nincs kerete, hogy megtankolja az autót.
Vagy nem is erről lenne szó?Autokolcsonzesbudapest.net
Egy kicsit jobban átgondolva, ahol azt ajánlják, hogy üres tankkal vehető át és üres tankkal várják is vissza az autót, ez egy kicsit furcsa, nem?
Alap esetben mindenki tart attól, hogy kifogy az üzemanyag így tankol az autóba, és úgy adja le majd az autót, hogy marad is benne, hát ez nem a világ legnagyobb üzleti fogása véleményem szerint, inkább csak inkorrekt és szándékosan félrevezető.
A legfurcsább, amit eddig hallottam, hogy negyed tankkal kell visszahozni, mert úgy adják ki az autókat.
De kinek van erre ideje?
Senkinek, így itt is a korábbi eset lesz, megtankolva adjuk majd le az autót, tartva attól, hogy levonnak a kaucióinkból.
Megnyugtató, hogy a piac nagy része nem így dolgozik. Ahogy cégünk sem, mi minden autót tisztán, teli tankkal adunk bérbe, és így is várjuk vissza.
Következő blogunkban a szélvédő károkról fogunk írni, hogy és milyen módon kezeljük mi mint bérbeadók. Köszönjük, hogy átolvasta írásunkat.