Szinte mindegyik európai országba vihető az autó, de van egy - két kivétel, Bulgária, Görögország, Ukrajna. Az Europai Unión belül nyugodtan használható az autó, de kérjük minden esetben tudasság velünk mi a célország. Az Union kivül érkező ügyfelek autókölcsönzési szándékát magasabb deposittal tudjuk a szerződést megkötni. A Liszt Ferenc Repülőtéren is felvehető a választott autó.

Külföldi útra 1400cm3 alatti autót nem tudunk bérlésre kiadni ügyfeleinknek, ezek az autók városi használatra valók. Sok esetben életmentő lehet ha a gépkocsiban van elegendő tartalék egy kigyorsításra, baleset megelőzésre. Dízel motorral szerelt autóink külföldre: kombi, kisbusz, családi egyterük. Kisbusz bérautó külföldre 7 és 9 személyes változatban elérhető. Kérjük autókölcsönzés, autóbérlés során különösen figyeljen a külföldön szükséges autópálya matricák megfelelő kategória megválasztására.

Bővebb info megtalálható az Autóbérlés Külföldre fülön a weboldalon.

Olcsó autóbérlés önnek a legjobb  feltételekkel!!

Igen természetesen! Mi a weboldalon bruttó árakat jelenítünk meg, tehát autóbérlés során ennyit kell fizetni, nincsenek plusz költségek!

Ez vonatkozik a valutával fizettett autóbérlésre is! Napi közép árfolyamon!

 

Autóbérlés Budapesten önnek a legjobb feltételekkel!

Igen! Természetesen, lehet kisbusz, kombi vagy egyterü autó Budapest területén kiszállítjuk, így nem kell elgyere az Örs Vezér térre, hanem akár otthonod előtt is átveheted az autót. Budapest  egész területén és vonzáskörzetében kiszállítjuk az autóinkat. Kérjük online foglalás alatt ezt írják meg ügyintézőnknek a pontos kiszállítási címmel együtt.

A Liszt Ferenc repülőtérre szintén rendelhetó online minden autónk. Repülőtéri átvételnél kérjük írják meg nekünk a járatszámot hogy követhessük az esetleges késést. A repülőtéren az érkezési szinten átveheti autóját. Az autóbérlés végeztével ügyintézőnk a helyszínen ellenőrzi az üzemanyag vissza tankolást melyet rögzít, és ezután kerül átadásra a készpénzben fizetett kaució. A bérlés lezárása: a bérlő aláírásával igazolja hogy átvette a kauciót.

Bármilyen kérdése lenne autókölcsönzéssel kapcsolatban, keressen bizalommal minket!

Olcsó Autóbérlés önnek a legjobb  feltételekkel!

Igen! Minden általunk bérbeadott gépjárműhöz tudunk biztosítani gyermekülést, pluszköltségek nélkül! Ülés típusok: babyhordó, gyermekülés, ülésmagasító. Autókölcsönzés során ezt kérjük írják meg nekünk milyen típusra lenne szükségük. A Liszt Ferenc Repülőtérre foglalt autókban átvétekor az autóban találhatók az ülések. Mikrobusz bérlésnél, nem minden típusba kell kérni, eggyesekben van gyári gyermekülés. Autóbérlés gyermekkel érkezőknek: ajánljuk családi egyterü autóinkkat, Opel Meriva, Toyota Verso, Ford C-max. Rengeteg tároló rekesz és nagy csomagtér.

Autóbérlés Budapesten, önnek a legjobb feltételekkel!

Az autóbérlés lezártával minden esetben tisztán várjuk vissza autóinkat, így a leggyorsabb a következő ügyélnek is az autó átvétel, aki ön is lehet ha éppen egy autót várunk vissza kiadásra. Cégünk a tisztáságot az okból várja el hogy a kellemetlenségeket elkerüljük. Sok esetben a piszkos autó visszavétele után kerülnek elő sérülések amelyek sok porblémát jelnetenek, és az ügyfelek sem nézik jó szemmel az utólagos megkereséseket ezzel kapcsolatosan. Ez érthető is. Kérjük megértésüket ez nagyban segíti munkánkat.

Tartós autóbérlésnél mindenkitől elvárjuk hogy vigyázzon az autók tisztaságára az elvárható módon, ez mikrobusznál különösen fontos ahol több ember van egy térben mint más esetben. Hosszútávu bérlés esetén ha szükségük lenne nagyobb tisztításra,(ülésfolt) akkor a szerződött partner címét kiadjuk, és ő kijavítja a problémát hogy tudják használni az autót továbra is.

Autókölcsönzés önnekBudapestenl!

Igen természetesen! Az ügyintézőnkel folytatott beszélgetés alatt kérjük adják meg nekünk a járatszámot vagy online foglalásnál írja meg nekünk hogy tudjuk követni az esetleges késést. A Budapest Liszt Ferenc repülőtér érkezési szintjén átvehető a gépkocsi. Fontos információ hogy a reptéren meglehetősen magas parkolási díj, ezért javasoljuk hogy küldjék el a szükséges adatokat hogy a bérleti szerződés már kitöltve várja önt/önöket a reptéren. 

Autókölcsönzés során több féle fizetési mód között választhat: készpénz, utalás, Paypay, bank kártya.

A bérleti díj minden esetben előre fizetendő.

Autó leadás szintén a reptéren történik, a szerződés lezártával az ügyfél vissza kapja a kaució összegét, melyet aláírásával igazol.

Autóbérlés önnek a Liszt Ferenc repülőtéren a legjobb feltételekkel!

Igen természetesen minden általunk kínált bérautó éves autópálya matricával rendelkezik, így ezzel sem kell törődj!

Rejtett költség mentes autóbérlés Budapesten! Foglaljon online!

Fontos lehet hogy külföldi autóbérlés esetén az autóra szükséges pálya használati díjatkell fizetni mert autóink csak magyarországi matricával vannak ellátva.

 

Az olcsó autóbérléshez nálunk ez is jár!

 A Budapesti reptéren fizethet valutával, a napi közép árfolyamon, Budapesti címen szintén. Depositját szintén fizetheti valutával, így a bérlés végeztével átváltás nélkül kaphatja meg befizetett depositját. Az autókölcsönző fentartja a jogot hogy egyes valuta típusokat nem fogad el. Az autóbérlés fizethető: USD, GBP, ASD, EURO-ban. A bérlet tárgyát képező gépkocsin 10% casco önrész van meghatározvan. Európai Union kivülről érkező ügyfélnek az autókölcsönző megállapíthat magasabb depositot. Ez alól kivétel ha bérleti szerződésben a magyar állampolgár is rögzítésre kerül.

Bérléssel kapcsolatos különleges kéréseiket írják meg nekünk.

Autóbérlés Budapesten, önnek a legjobb feltételekkel!

 

Írjon nekünk! Üzenetküldés

  • CAR RENT
  • Cím: Pest-Központi Iroda (Örs vezér tere), 1106 Fehér út 1. Árkáddal szemben.
  • Tel.: +36 20 9999 140
  • E-mail: info@autokolcsonzesbudapest.net