Szinte mindegyik európai országba vihető az autó, de van egy két kivétel, Bulgária, Görögország, Ukrajna. Az Európai Unión belül nyugodtan használható az autó, de kérjük minden esetben tudassák velünk mi a célország. Az Unión kívülről érkező ügyfelek részére magasabb deposittal tudjuk az autókölcsönzési szerződést megkötni. A Liszt Ferenc repülőtéren is felvehető a választott autó.

Külföldi útra 1400cm3 alatti autót nem tudunk bérlésre kiadni ügyfeleinknek, ezek az autók városi használatra valók. Sok esetben életmentő lehet, ha a gépkocsiban van elegendő tartalék egy kigyorsításra, baleset megelőzésre. Dízel motorral szerelt autóink külföldre: kombi, kisbusz, családi egyterűk. Kisbusz bérautó külföldre 7 és 9 személyes változatban elérhető. Kérjük autókölcsönzés, autóbérlés során különösen figyeljen a külföldön szükséges autópálya matricáknál a megfelelő kategória kiválasztására.

Bővebb infó megtalálható az Autóbérlés Külföldre fülön a weboldalon.

Olcsó autóbérlés Önnek a legjobb  feltételekkel!

Igen természetesen! Mi a weboldalon bruttó árakat jelenítünk meg, tehát autóbérlés során ennyit kell fizetni, nincsenek plusz költségek!

Ez vonatkozik a valutával fizettett autóbérlésre is! Napi közép árfolyamon!

 

Autóbérlés Budapesten önnek a legjobb feltételekkel!

Igen! Természetesen, lehet kisbusz, kombi vagy egyterű autó Budapest területén kiszállítjuk. Így nem kell kifáradni az Örs Vezér térre, hanem akár ügyfelünk otthona előtt is átvehető az autó. Budapest  egész területén és vonzáskörzetében kiszállítjuk az autóinkat. Kérjük az online foglalás során írják meg ügyintézőnknek, hogy kiszállítást kérnek a pontos kiszállítási címmel együtt.

A Liszt Ferenc repülőtérre szintén rendelhető online minden autónk. Repülőtéri átvételnél kérjük, írják meg nekünk a járat számot hogy követhessük az esetleges késést. A repülőtéren az érkezési szinten átveheti autóját. Az autóbérlés végeztével ügyintézőnk a helyszínen ellenőrzi az üzemanyag visszatankolást, melyet rögzít, és ezután kerül átadásra a készpénzben fizetett kaució. A bérlés lezárása: a bérlő aláírásával igazolja, hogy átvette a kauciót.

Bármilyen kérdése lenne autókölcsönzéssel kapcsolatban, keressen bizalommal minket.

Olcsó Autóbérlés a legjobb  feltételekkel!

Igen! Minden általunk bérbe adott gépjárműhöz tudunk biztosítani gyermekülést, pluszköltségek nélkül! Ülés típusok: babyhordó, gyermekülés, ülésmagasító. Autókölcsönzés során kérjük írják meg nekünk milyen típusú gyermekülésre lenne szükségük. A Liszt Ferenc Repülőtérre foglalt autókban átvételkor az autóban találhatók az ülések. Mikrobusz bérlésnél nem minden típusba kell kérni, egyesekben van gyári gyermekülés. Autóbérlés gyermekkel érkezőknek: ajánljuk családi egyterű autóinkat, Opel Meriva, Toyota Verso, Ford C-max. Rengeteg tároló rekesz és nagy csomagtér.

Autóbérlés Budapesten a legjobb feltételekkel!

Az autóbérlés végén minden esetben tisztán várjuk vissza autóinkat, így a leggyorsabb a következő ügyfélnek is az autó átvétel. Ez akár Ön is lehet, ha éppen egy autót várunk vissza kiadásra. Cégünk a tisztaságot az okból várja el, hogy a kellemetlenségeket elkerüljük. Sok esetben a piszkos autó visszavétele után kerülnek elő sérülések, amelyek sok problémát jelentenek, és az ügyfelek sem nézik jó szemmel az utólagos megkereséseket ezzel kapcsolatosan. Ez érthető is. Kérjük megértésüket ez nagyban segíti munkánkat.

Tartós autóbérlésnél mindenkitől elvárjuk, hogy vigyázzon az autók tisztaságára a tőle elvárható módon, ez mikrobusznál különösen fontos ahol több ember van egy térben, mint más esetben. Hosszú távú bérlés esetén, ha szükségük lenne nagyobb tisztításra, (ülésfolt) akkor a szerződött partner címét kiadjuk, és ő kijavítja a problémát, hogy tudják használni az autót továbbra is.

Autókölcsönzés kiváló feltételekkel Budapesten!

Igen természetesen! Az ügyintézőnkkel folytatott beszélgetés alatt kérjük, adják meg nekünk a járatszámot vagy online foglalásnál írja meg nekünk, hogy tudjuk követni az esetleges késést. A Budapest Liszt Ferenc repülőtér érkezési szintjén átvehető a gépkocsi. Fontos információ hogy a reptéren meglehetősen magas parkolási díj, ezért javasoljuk, hogy küldjék el a szükséges adatokat, hogy a bérleti szerződés már kitöltve várja Önt/Önöket a reptéren. 

Autókölcsönzés során több féle fizetési mód között választhat: készpénz, utalás, Paypay, bank kártya.

A bérleti díj minden esetben előre fizetendő.

Autó leadás szintén a reptéren történik, a szerződés lezárultával az ügyfél visszakapja a kaució összegét, melyet aláírásával igazol.

Autóbérlés a Liszt Ferenc repülőtéren a legjobb feltételekkel!

Igen természetesen minden általunk kínált bérautó éves autópálya matricával rendelkezik, így ezzel sem kell törődni!

Rejtett költség mentes autóbérlés Budapesten! Foglaljon online!

Fontos lehet, hogy külföldi autóbérlés esetén az autóra szükséges pálya használati díjat kell fizetni, mert autóink csak magyarországi matricával vannak ellátva.

Az olcsó autóbérléshez nálunk ez is jár!

 A Budapesti reptéren fizethet valutával, a napi közép árfolyamon, Budapesti címen szintén. A kauciót szintén fizetheti valutával, így a bérlés végeztével átváltás nélkül kaphatja meg befizetett összeget. Az autókölcsönző fenntartja a jogot hogy egyes valuta típusokat nem fogad el. Az autóbérlés fizethető: USD, GBP, ASD, EURO-ban. A bérlet tárgyát képező gépkocsin 10% Casco önrész van meghatározva. Európai Unión kívülről érkező ügyfélnek az autókölcsönző megállapíthat magasabb kauciót. Ez alól kivétel ha bérleti szerződésben egy magyar állampolgár is rögzítésre kerül.

Bérléssel kapcsolatos különleges kéréseiket írják meg nekünk.

Autókölcsönzés Budapesten a legjobb feltételekkel!

Írjon nekünk! Üzenetküldés

  • CAR RENT
  • Cím: Pest-Központi Iroda (Örs vezér tere), 1106 Fehér út 1. Árkáddal szemben.
  • Tel.: +36 20 9999 140
  • E-mail: info@autokolcsonzesbudapest.net