Autóbérlés külföldre olcsón, kedvező feltételekkel. Ügyfeleink kölcsönözhetnek külföldi útjukhoz, nyaralásukhoz, üzleti úthoz bérautót. A külföldi utat előre kell egyeztetni. Minden esetben tudnunk kell róla, ha külföldre viszik járműveinket, a bérautókat nyomkövetővel szereltük fel biztonsági okból. Néhány országba nem lehet bérautóval menni, erről az egyeztetés során információt adunk.

A valaki nem Uniós országból érkezik, akkor magasabb kaucióval bérelhet járművet, kivéve, ha magyar kezessel érkezik, akivel szerződni tudunk. A kaució 100-200e Ft közötti összeg alapesetben. Budapest kerületeiben és a Budapest Nemzetközi Repülőtéren is átvehető a kiválasztott autó ehyszeri 5e Ft térítés ellenében. Budapesten a XIV. kerületben található telephelyünkön ingyenes az előzetesen lefoglalt autó átvétele. Külföldi használatra az 1300cm3 vagy nagyobb teljesítményű autókat ajánljuk, hiszen ezek dinamikája megfelelő autópálya használatra. Sok nehéz pillanatot elkerülhetünk, ha van a motorban erőtartalék a nehéz helyzetekre is. Dízel motorral szerelt autóink külföldre: kombi, kisbusz, családi egyterű autók. Kisbusz bérautó külföldre 7 és 9 személyes változatban elérhető. Kérjük figyeljen a külföldön szükséges autópálya matricáknál a megfelelő kategória kiválasztására.

A hazánkban hatályos törvényi rendelkezések értelmében a weboldalakon az érvényes (jelenleg 27%-os) Áfa tartalmával növelt árat kell feltüntetni bruttó árként. Ezért a weboldalunkon feltüntetett árak bruttó árak, amelyek tartalmazzák az Áfa-t is.

Autóbérlés egész Magyarország területére Budapesti átvétellel. Budapest és környéke területén kérésre a bérelhető járműveket kiszállítjuk. Bérautóinkat kitakarítva, fertőtlenítva, az évszaknak megfelelő felszereléssel, és ingyenesen biztosított extrákkal adjuk át, hogy Önnek tényleg már csak használni kelljen, nem lesz más költsége.Kérjük az online foglalás során írják meg ügyintézőnknek, hogy kiszállítást kérnek a pontos kiszállítási címmel együtt. A bérautókat teletankolva adjuk át.

A Budapest Nemzetközi Repülőtérre szintén rendelhető online minden autónk. Repülőtéri átvételnél kérjük, írják meg nekünk a járat számot hogy követhessük az esetleges késést. A repülőtéren az érkezési szinten átveheti autóját.

Bérelt autó visszavétel

Bérelt autóinkat Budapesten, illetve a Budapest Nemzetközi Repülőtéren is visszaadhatja. A kiszállított autó bérleti díja tartalmazza a vissza szállítást is. Visszaadásnál ellenőrizzük a jármű állapotát, a tele üzemanyag tankot. Ha minden rendben van, akkor visszaadjuk a fedezetként átadott összeget, és lezárjuk a szerződést.

Minden általunk bérbe adott gépjárműhöz ingyenesen biztosítjuk a kiegészítő felszereléseket. A bérautó foglalásakor kérjük jelezzék, ha GPS navigációra, babahordóra, gyermekülésre, ülésmagasítóra, tetőboxra lenne szükségük. Ha a Budapest Airport -ra kérik a kölcsönözhető autót, akkor kiszállítás előtt a kért kiegészítő felszereléseket be is szereljük. Ezeknek a kiegészítőknek nincs külön költsége. Bármilyen kérés, kérdés van, kérjük vegyék fel velünk a kapcsolatot.

Autókölcsönző cégünk kiemelt figyelmet fordít a tisztaságra amely most a vírusos időkben nagyobb hangsúlyt kapott. Minden általunk bérbeadott autót átadás előtt kitakarítunk és fertőtlenítünk, hogy Ügyfeleink a legnagyobb biztonságban legyenek a bérautókban is. A fertőtlenítés, szellőztetés fontos, hiszen a zárt térben a klíma által forgatott levegőnek is tisztának kell lenni. A bérautót a bérlés végén is tisztán várjuk vissza. A tiszta felületekre azért is szükség van, mert átadni, és átvenni akkor lehet egy autót ha látszik a felületeken ha esetleg megsérült valahol. Ha a jármű koszos, akkor az átadást átvételt sem lehet lebonyolítani. Ezért kérjük ügyfeleinket, hogy vigyázzanak a jármű tisztaságára. Ha esetleg takarítóra lenne szükségük, akkor át tudjuk adni a cégünk megbízásában lévő vállalkozó elérhetőségét aki szakszerű és olcsó munkát végez, kérem ez ügyben keressék munkatársunkat.

Autóbérlés kényelmesen a Budapest Nemzetközi Repülőtérre. Az Autóbérlés a Budapest Airport (BUD) területén minden nap lehetséges, a legjobb feltételekkel. Közlekedjen a városban kényelmesen kis fogyasztású autóval. A bérelt járművet a Budapest repülőtéren felveheti és le is adhatja. Lehetősége van a Liszt Ferenc reptéren felvett autóját a város más pontján leadnia, és természetesen fordítva is.

Bérelt autó átvétel a Budapest Airporton (Liszt Ferenc repülőtér)

Mivel a Liszt Ferenc repülőtéren nagyon magas a parkolási díj ezért a külföldről érkezőknek célszerű előre megadni adataikat. Ilyenkor kitöltött szerződéssel várjuk Önöket, és így az autó átvétel is sokkal gyorsabb lesz.

Az autó foglalásakor kérheti a Budapesti és Pest megyei, illetve Budapest Nemzetközi Repülőtérre szállítást is, egyszeri díjért. A foglalásnál azonnal látni fogja, hogy mennyit kell fizetnie, nem lesz más költsége. Az autó átvételéhez személyi okmányok, érvénye jogosítvány, és készpénz szükséges. Ingyenes felszerelések tető box, gyermekülés, Navigáció, babahordó. Szezonálisan felszerelt járművek, tele tankkal.

Bérelt autóinkat Budapesten, illetve a Budapest Nemzetközi Repülőtéren is visszaadhatja. A kiszállított autó bérleti díja tartalmazza a vissza szállítást is. Visszaadásnál ellenőrizzük a jármű állapotát, a tele üzemanyag tankot. Ha minden rendben van, akkor visszaadjuk a kauciót, és lezárjuk a szerződést.

Mi már megvásároltuk a bérautókra az egész országban érvényes autópálya matricát. Minden bérelhető autó Magyarország egész területére szóló érvényes pályamatricával rendelkezik. Járműveinket kitakarított, fertőtlenített állapotban adjuk át. Cégünknél a kiegészítő felszerelést ingyenesen biztosítjuk, ezekért nem kell külön fizetni.

Autóbérlését, autókölcsönzését fizetheti valutával is, a kauciót szintén. A kauciót ha valutában fizeti, akkor valutában is kaphatja vissza, így elkerülhető a váltásból adódó veszteség. Ha ügyfelünk nem EU országból érkezik hozzánk, és autót szeretne bérelni, akkor magasabb kauciót kérünk, de a bérlés végén természetesen visszaadjuk a kauciót, ha a bérlési idő végén a bérelt járművet ügyfelünk az átvett állapotban sértetlenül visszahozza. A járművekre Casco biztosítást kötöttünk, melyre az önrész 10%-ban lett meghatározva. Az autóbérlés illetve a kaució fedezete kifizethető Dollárban $, Fontban £, és Euróban € is.

Írjon nekünk! Üzenetküldés

  • CAR RENT
  • Cím: Iroda: Budapest XIV. kerület 1148 Örs Vezér tere 1.
  • Tel.: +36 20 9999 140
  • E-mail: info@autokolcsonzesbudapest.net