Renault Twingo Kölcsönzés

Akár 6.000 Ft / napAz árak az Áfa díját tartalmazzák!
Renault Twingo autókölcsönzés Budapesten és a Liszt Ferenc repülőtéren. Sokak kedvence nálunk bérelhető alacsony fogyasztással és természetesen klímával. Minden bérelhető autónk az évszaknak megfelelő felkészítést kap. Járműveinket gondosan kitakarítva, fertőtlenítve adjuk át ügyfeleinknek. Az autó 3 ajtós, iso-fix ülésrendszerrel szerelt a biztonságos utazáshoz. Autókölcsönzés külföldre is, autó felvétel a Liszt Ferenc repülőtéren is lehetséges. Tartós autóbérlés is választható opció, ez esetben az autókölcsönzés árakról kérjen egyedi ajánlatot. Autókölcsönzés Budapesten csalódás mentesen. Minden bérelhető autó Magyarország egész területére szóló érvényes pályamatricával rendelkezik. Járműveinket kitakarított, fertőtlenített állapotban adjuk át. Cégünknél a kiegészítő felszerelést ingyenesen biztosítjuk, ezekért nem kell külön fizetni. Kérhet tető boxot, GPS navigációt, babaülést, gyermekülést.
B jogosítvánnyal Benzin Személyautó Nem Részletek

Hyundai i20 kölcsönzés

Akár 6.500 Ft / napAz árak az Áfa díját tartalmazzák!
Hyundai i20 Autóbérlés Budapesten Önnek, korrekt feltételekkel. Az autó 1,25 benzines motorral szerelt, 77Le-s, klímás, igazi városi autó. Az autó bérlésre lehetséges hosszú távra is, erről kérje ügyintézőnk ajánlatát. Ferihegyi repülőtéri átvétel lehetséges, a költsége bruttó 5000 forint, a díj ellenében kérésére hozzuk-visszük az autót. Amennyiben autót szeretne bérelni, az i20-al elégedett lesz, 5 felnőtt személynek megfelelő utastérrel, és ennek megfelelő csomagtérrel is. Az autóbérlés ideje alatt biztonságosan, és komfortosan tudja elszállítani az utasokat A-ból, B-be.
B jogosítvánnyal Benzin Személyautó Igen Részletek

Ford C-Max kölcsönzés

Akár 9.000 Ft / napAz árak az Áfa díját tartalmazzák!
Ford C-Max autóbérlés Budapesten, egyterű családi autó kevés kilométerrel. Az autó kedvelt típus a városi, és országúti használatra is.
1,6 dízel motorral, klímás, kitűnő menettulajdonságokkal. Az autó kölcsönzése lehetséges hosszú távra is, erről kérje ügyintézőnk egyedi ajánlatát. Liszt Ferenc repülőtéri átvétel lehetséges, a költsége bruttó 5000 forint, a díj ellenében kérésére hozzuk-visszük az autót, a megadott időpontban. Amennyiben autót szeretne bérelni, a Ford összes típusával elégedett lesz, 5 felnőtt személynek megfelelő utastérrel, és ennek megfelelő csomagtérrel. Az autó 116Le, így kényelmesen, tudja elszállítani az utasokat A-ból, B-be. Ajánlott családoknak.
B jogosítvánnyal Dízel Személyautó Igen Részletek

Toyota Yaris kölcsönzés

Akár 7.500 Ft / napAz árak az Áfa díját tartalmazzák!
Toyota Yaris autóbérlés Budapesten Önnek, egyedi megjelenéssel, és kevés kilométerrel. Az autó kedvelt típus a városi használatra.
1,3 benzines, klímás, kitűnő menettulajdonságokkal. Az autó kölcsönzése lehetséges hosszú távra is, erről kérje ügyintézőnk ajánlatát.
Ferihegyi repülőtéri átvétel lehetséges, a költsége bruttó 5000 forint, a díj ellenében kérésére hozzuk-visszük az autót, a megadott időpontban. Amennyiben autót szeretne bérelni, a kis Yaris-al elégedett lesz, 5 felnőtt személynek megfelelő utastérrel, és ennek megfelelő csomagtérrel is. Az autó 84Le, így kényelmesen, tudja elszállítani az utasokat A-ból, B-be. Ajánlott kiscsaládoknak.
B jogosítvánnyal Benzin Személyautó Igen Részletek

Volkswagen Golf kölcsönzés

Akár 9.500 Ft / napAz árak az Áfa díját tartalmazzák!
Volkswagen Golf Autóbérlés Budapesten Önnek, a legjobb feltételek mellet. Az autó 1,9 dízel motorral szerelt, klímás, igazi családi autó. Az autó bérlésre lehetséges hosszú távra is, erről kérje ügyintézőnk ajánlatát. Liszt Ferenc repülőtéri átvétel lehetséges, a költsége bruttó 5000 forint, a díj ellenében kérésére hozzuk-visszük az autót. Amennyiben autót szeretne bérelni, a Golf-al elégedett lesz, 5 felnőtt személynek megfelelő utastérrel, és ennek megfelelő csomagtérrel is. Az autóbérlés ideje alatt biztonságosan, és komfortosan tudja elszállítani az utasokat A-ból, B-be. Budapesten a kiszállítás lehetséges.
B jogosítvánnyal Dízel Személyautó Igen Részletek

Skoda Fábia kölcsönzés

Akár 7.500 Ft / napAz árak az Áfa díját tartalmazzák!
Skoda Fábia autóbérlés, egyedi árakon, kevés kilométerrel. Az autó kedvelt típus városi használatra.
1,34benzines autó, klímás, kitűnő menettulajdonságokkal.
Az autó kölcsönzése lehetséges hosszú távra is, erről kérje ügyintézőnk ajánlatát.
Liszt Ferenc repülőtéri átvétel lehetséges, a költsége bruttó 5000 forint, e díj ellenében kérésére hozzuk-visszük az autót, a megadott időpontban. Amennyiben autót szeretne bérelni, a kis Fabia-val elégedett lesz, 5 felnőtt személynek megfelelő utastérrel, és ennek megfelelő csomagtérrel is. Az autó 80Le, így kényelmesen, tudja elszállítani az utasokat A-ból, B-be. Ajánlott pároknak, egy gyermekes kiscsaládnak.
B jogosítvánnyal Benzin Személyautó Nem Részletek

Opel Meriva B kölcsönzés

Akár 8.000 Ft / napAz árak az Áfa díját tartalmazzák!
Opel Meriva B Autóbérlés Budapesten Önnek, egyedi megjelenéssel, és kevés kilométerrel. Az autó 1,6 benzines, klímás, kitűnő menettulajdonságokkal., igazi városi autó. Az autó kölcsönzése lehetséges hosszú távra is, erről kérje ügyintézőnk ajánlatát. Liszt Ferenc repülőtéri átvétel lehetséges, a költsége bruttó 5000 forint, a díj ellenében kérésére hozzuk-visszük az autót.
Amennyiben autót szeretne bérelni, a Meriva-val elégedett lesz, 5 felnőtt személynek megfelelő utastérrel, és ennek megfelelő csomagtérrel is. Az autó 120Le, így kényelmesen, tudja elszállítani az utasokat A-ból, B-be.
B jogosítvánnyal Benzin Személyautó Nem Részletek

Renault Megane kölcsönzés

Akár 9.000 Ft / napAz árak az Áfa díját tartalmazzák!
Renault Megane autóbérlés Budapesten, egyedi áron, nem dohányzó autó. Az autó kedvelt típus városi és országúti használatra is, erős dízel motorja miatt. 1,6 HDi motorral. Az autó, klímás, kitűnő menettulajdonságokkal. Az autó kölcsönzése lehetséges hosszú távra is, erről kérje ügyintézőnk ajánlatát. Ferihegyi repülőtéri átvétel lehetséges, a költsége bruttó 5000 forint, e díj ellenében kérésére hozzuk-visszük az autót, a megadott időpontban. Amennyiben autót szeretne bérelni, a kombi Megane-al elégedett lesz, 5 felnőtt személynek megfelelő utastérrel, és ennek megfelelő csomagtérrel is. Az autó 90Le, így kényelmesen, tudja elszállítani az utasokat A-ból, B-be. Ajánlott pároknak, egy gyermekes kiscsaládnak. Autóbérlés Budapesten, akár azonnal is.
B jogosítvánnyal Dízel Személyautó Nem Részletek

Suzuki Swift kölcsönzés

Akár 7.000 Ft / napAz árak az Áfa díját tartalmazzák!
Suzuki Swift autóbérlés Budapesten, Önnek kevés kilométerrel. Az autó kedvelt típus a városi, és országúti használatra is itthon. Az autó
1,3-as benzines motorral, klímás, kitűnő menettulajdonságokkal. Az autókölcsönzése lehetséges hosszú távra is, erről kérje ügyintézőnk egyedi ajánlatát. Repülőtéri átvétel lehetséges, a költsége bruttó 5000 forint, a díj ellenében kérésére hozzuk-visszük az autót, a megadott időpontban. Amennyiben autót szeretne bérelni Budapesten, a kis Swift kitűnő választás lehet Önnek, a bérlés ideje alatt nem fog csalódást okozni Önnek. Autókölcsönzés- Autóbérlés, a hét minden napján.
B jogosítvánnyal Benzin Személyautó Nem Részletek

Toyota Aygo Kölcsönzés

Akár 6.500 Ft / napAz árak az Áfa díját tartalmazzák!
A Toyota Aygo alacsony fogyasztású városi kisautó, dinamikus közlekedésre fejlesztették. Kedvelt gépkocsi itthon, cégünktől bérelhető rövidebb és hosszabb távra is. Ideális városi használatra, igazán kis mérete miatt. Az Aygo kölcsönzése megfelelő lehet pároknak maximum egy gyermekkel mivel csak egy utazó bőröndnek megfelelő csomagtérrel rendelkezik. Gépjárműveink foglalása online történhet, válassza ki az igényeinek megfelelő járművet és az adatlapon található űrlap kitöltésével küldje el bérlési igényét. A kitöltés során pontosan látni fogja a fizetendő árat, nincsenek rejtett költségek, apró betűs mellékletek, nálunk csak azt kell kifizetni, amit használ. Semmilyen más költsége nem lesz erre garanciát vállalunk. Az autóbérlés Budapesten kiszállítással, ezt foglalásakor kérheti a Budapesti és Pest megyei, illetve repülőtéri házhoz szállítást is, egyszeri díjért. Az autó átvételéhez személyi okmányok, érvénye jogosítvány, és készpénz szükséges. Ingyenes felszerelések: gyermekülés, navigáció, babahordó. Szezonálisan felszerelt járművek, tele tankkal. Minden bérelhető autó Magyarország egész területére szóló érvényes pályamatricával rendelkezik.
B jogosítvánnyal Benzin Személyautó Igen Részletek

Írjon nekünk! Üzenetküldés

  • CAR RENT
  • Cím: Iroda: Budapest XIV. kerület 1148 Örs Vezér tere
  • Tel.:
  • E-mail: nomail@mail.net