Renault Twingo Kölcsönzés

Even 6.000 Ft / dayVAT is included
Renault Twingo autókölcsönzés Budapesten és a Liszt Ferenc repülőtéren. Sokak kedvence nálunk bérelhető alacsony fogyasztással és természetesen klímával. Minden bérelhető autónk az évszaknak megfelelő felkészítést kap. Járműveinket gondosan kitakarítva, fertőtlenítve adjuk át ügyfeleinknek. Az autó 3 ajtós, iso-fix ülésrendszerrel szerelt a biztonságos utazáshoz. Autókölcsönzés külföldre is, autó felvétel a Liszt Ferenc repülőtéren is lehetséges. Tartós autóbérlés is választható opció, ez esetben az autókölcsönzés árakról kérjen egyedi ajánlatot. Autókölcsönzés Budapesten csalódás mentesen. Minden bérelhető autó Magyarország egész területére szóló érvényes pályamatricával rendelkezik. Járműveinket kitakarított, fertőtlenített állapotban adjuk át. Cégünknél a kiegészítő felszerelést ingyenesen biztosítjuk, ezekért nem kell külön fizetni. Kérhet tető boxot, GPS navigációt, babaülést, gyermekülést.
B with a driving licence gasoline Car No Details

Hyundai i20 kölcsönzés

Even 6.500 Ft / dayVAT is included
Hyundai i20 Autóbérlés Budapesten Önnek, korrekt feltételekkel. Az autó 1,25 benzines motorral szerelt, 77Le-s, klímás, igazi városi autó. Az autó bérlésre lehetséges hosszú távra is, erről kérje ügyintézőnk ajánlatát. Ferihegyi repülőtéri átvétel lehetséges, a költsége bruttó 5000 forint, a díj ellenében kérésére hozzuk-visszük az autót. Amennyiben autót szeretne bérelni, az i20-al elégedett lesz, 5 felnőtt személynek megfelelő utastérrel, és ennek megfelelő csomagtérrel is. Az autóbérlés ideje alatt biztonságosan, és komfortosan tudja elszállítani az utasokat A-ból, B-be.
B with a driving licence gasoline Car Yes Details

Ford C-Max kölcsönzés

Even 9.000 Ft / dayVAT is included
Ford C-Max autóbérlés Budapesten, egyterű családi autó kevés kilométerrel. Az autó kedvelt típus a városi, és országúti használatra is.
1,6 dízel motorral, klímás, kitűnő menettulajdonságokkal. Az autó kölcsönzése lehetséges hosszú távra is, erről kérje ügyintézőnk egyedi ajánlatát. Liszt Ferenc repülőtéri átvétel lehetséges, a költsége bruttó 5000 forint, a díj ellenében kérésére hozzuk-visszük az autót, a megadott időpontban. Amennyiben autót szeretne bérelni, a Ford összes típusával elégedett lesz, 5 felnőtt személynek megfelelő utastérrel, és ennek megfelelő csomagtérrel. Az autó 116Le, így kényelmesen, tudja elszállítani az utasokat A-ból, B-be. Ajánlott családoknak.
B with a driving licence Diesel Car Yes Details

Toyota Yaris kölcsönzés

Even 7.500 Ft / dayVAT is included
Toyota Yaris autóbérlés Budapesten Önnek, egyedi megjelenéssel, és kevés kilométerrel. Az autó kedvelt típus a városi használatra.
1,3 benzines, klímás, kitűnő menettulajdonságokkal. Az autó kölcsönzése lehetséges hosszú távra is, erről kérje ügyintézőnk ajánlatát.
Ferihegyi repülőtéri átvétel lehetséges, a költsége bruttó 5000 forint, a díj ellenében kérésére hozzuk-visszük az autót, a megadott időpontban. Amennyiben autót szeretne bérelni, a kis Yaris-al elégedett lesz, 5 felnőtt személynek megfelelő utastérrel, és ennek megfelelő csomagtérrel is. Az autó 84Le, így kényelmesen, tudja elszállítani az utasokat A-ból, B-be. Ajánlott kiscsaládoknak.
B with a driving licence gasoline Car Yes Details

Volkswagen Golf kölcsönzés

Even 9.500 Ft / dayVAT is included
Volkswagen Golf Autóbérlés Budapesten Önnek, a legjobb feltételek mellet. Az autó 1,9 dízel motorral szerelt, klímás, igazi családi autó. Az autó bérlésre lehetséges hosszú távra is, erről kérje ügyintézőnk ajánlatát. Liszt Ferenc repülőtéri átvétel lehetséges, a költsége bruttó 5000 forint, a díj ellenében kérésére hozzuk-visszük az autót. Amennyiben autót szeretne bérelni, a Golf-al elégedett lesz, 5 felnőtt személynek megfelelő utastérrel, és ennek megfelelő csomagtérrel is. Az autóbérlés ideje alatt biztonságosan, és komfortosan tudja elszállítani az utasokat A-ból, B-be. Budapesten a kiszállítás lehetséges.
B with a driving licence Diesel Car Yes Details

Skoda Fábia kölcsönzés

Even 7.500 Ft / dayVAT is included
Skoda Fábia autóbérlés, egyedi árakon, kevés kilométerrel. Az autó kedvelt típus városi használatra.
1,34benzines autó, klímás, kitűnő menettulajdonságokkal.
Az autó kölcsönzése lehetséges hosszú távra is, erről kérje ügyintézőnk ajánlatát.
Liszt Ferenc repülőtéri átvétel lehetséges, a költsége bruttó 5000 forint, e díj ellenében kérésére hozzuk-visszük az autót, a megadott időpontban. Amennyiben autót szeretne bérelni, a kis Fabia-val elégedett lesz, 5 felnőtt személynek megfelelő utastérrel, és ennek megfelelő csomagtérrel is. Az autó 80Le, így kényelmesen, tudja elszállítani az utasokat A-ból, B-be. Ajánlott pároknak, egy gyermekes kiscsaládnak.
B with a driving licence gasoline Car No Details

Opel Meriva B kölcsönzés

Even 8.000 Ft / dayVAT is included
Opel Meriva B Autóbérlés Budapesten Önnek, egyedi megjelenéssel, és kevés kilométerrel. Az autó 1,6 benzines, klímás, kitűnő menettulajdonságokkal., igazi városi autó. Az autó kölcsönzése lehetséges hosszú távra is, erről kérje ügyintézőnk ajánlatát. Liszt Ferenc repülőtéri átvétel lehetséges, a költsége bruttó 5000 forint, a díj ellenében kérésére hozzuk-visszük az autót.
Amennyiben autót szeretne bérelni, a Meriva-val elégedett lesz, 5 felnőtt személynek megfelelő utastérrel, és ennek megfelelő csomagtérrel is. Az autó 120Le, így kényelmesen, tudja elszállítani az utasokat A-ból, B-be.
B with a driving licence gasoline Car No Details

Renault Megane kölcsönzés

Even 9.000 Ft / dayVAT is included
Renault Megane autóbérlés Budapesten, egyedi áron, nem dohányzó autó. Az autó kedvelt típus városi és országúti használatra is, erős dízel motorja miatt. 1,6 HDi motorral. Az autó, klímás, kitűnő menettulajdonságokkal. Az autó kölcsönzése lehetséges hosszú távra is, erről kérje ügyintézőnk ajánlatát. Ferihegyi repülőtéri átvétel lehetséges, a költsége bruttó 5000 forint, e díj ellenében kérésére hozzuk-visszük az autót, a megadott időpontban. Amennyiben autót szeretne bérelni, a kombi Megane-al elégedett lesz, 5 felnőtt személynek megfelelő utastérrel, és ennek megfelelő csomagtérrel is. Az autó 90Le, így kényelmesen, tudja elszállítani az utasokat A-ból, B-be. Ajánlott pároknak, egy gyermekes kiscsaládnak. Autóbérlés Budapesten, akár azonnal is.
B with a driving licence Diesel Car No Details

Suzuki Swift kölcsönzés

Even 7.000 Ft / dayVAT is included
Suzuki Swift autóbérlés Budapesten, Önnek kevés kilométerrel. Az autó kedvelt típus a városi, és országúti használatra is itthon. Az autó
1,3-as benzines motorral, klímás, kitűnő menettulajdonságokkal. Az autókölcsönzése lehetséges hosszú távra is, erről kérje ügyintézőnk egyedi ajánlatát. Repülőtéri átvétel lehetséges, a költsége bruttó 5000 forint, a díj ellenében kérésére hozzuk-visszük az autót, a megadott időpontban. Amennyiben autót szeretne bérelni Budapesten, a kis Swift kitűnő választás lehet Önnek, a bérlés ideje alatt nem fog csalódást okozni Önnek. Autókölcsönzés- Autóbérlés, a hét minden napján.
B with a driving licence gasoline Car No Details

Toyota Aygo Kölcsönzés

Even 6.500 Ft / dayVAT is included
A Toyota Aygo alacsony fogyasztású városi kisautó, dinamikus közlekedésre fejlesztették. Kedvelt gépkocsi itthon, cégünktől bérelhető rövidebb és hosszabb távra is. Ideális városi használatra, igazán kis mérete miatt. Az Aygo kölcsönzése megfelelő lehet pároknak maximum egy gyermekkel mivel csak egy utazó bőröndnek megfelelő csomagtérrel rendelkezik. Gépjárműveink foglalása online történhet, válassza ki az igényeinek megfelelő járművet és az adatlapon található űrlap kitöltésével küldje el bérlési igényét. A kitöltés során pontosan látni fogja a fizetendő árat, nincsenek rejtett költségek, apró betűs mellékletek, nálunk csak azt kell kifizetni, amit használ. Semmilyen más költsége nem lesz erre garanciát vállalunk. Az autóbérlés Budapesten kiszállítással, ezt foglalásakor kérheti a Budapesti és Pest megyei, illetve repülőtéri házhoz szállítást is, egyszeri díjért. Az autó átvételéhez személyi okmányok, érvénye jogosítvány, és készpénz szükséges. Ingyenes felszerelések: gyermekülés, navigáció, babahordó. Szezonálisan felszerelt járművek, tele tankkal. Minden bérelhető autó Magyarország egész területére szóló érvényes pályamatricával rendelkezik.
B with a driving licence gasoline Car Yes Details

Írjon nekünk! Message sending

  • CAR RENT
  • Cím: Iroda: Budapest XIV. kerület 1148 Örs Vezér tere
  • Tel.:
  • E-mail: nomail@mail.net