Opel Corsa Kölcsönzés

Even 4.000 Ft / dayVAT is included
Opel Corsa bérlés önnek, ami az egyik legkedveltebb kölcsönzőzhető autó(MINIMUM 2 NAPRA) ha autó bérlésen gondolkozik Budapesten , mivel alacsony fogyasztású, könnyű vele parkolni, jól lehet vele közlekedni. Kocsi bérlés önnek, tisztán, teli tankkal, országos pályamatricával. A kölcsönzési árak, naponként értendők. Minden autó benzines, és 5 ajtós. Iso-fix ülésrögzítés lehetséges. Autóbérlés 1 napra nem lehetséges.
B with a driving licence Petrol Car Yes Details

Honda Jazz Kölcsönzés

Even 5.500 Ft / dayVAT is included
Honda Jazz Autókölcsönzés Budapesten, ( MINIMUM 2 NAPRA) megbízható Japán gépkocsi. Ez az autó sokak kedvence így nálunk is kölcsönözhető alacsony fogyasztással és természetesen klímával. Az autó 1,2 benzines, 5 ajtós autó, nagyon jól variálható üléssorral, meglepően sok hely van benne. Az autó tisztán, teli tankkal veheti át, országos pályamatricával, visszavételkor így várjuk vissza. A kölcsönzési árak, naponként értendők. Az autóbérlés 1 napra nem lehetséges.
B with a driving licence Petrol Car Yes Details

Mitsubishi Colt Kölcsönzés

Even 5.500 Ft / dayVAT is included
Mitsubishi Colt személyautó bérlése önnek (MINIMUM 2 NAPRA) klímás városi kis autó, erős motorral, ha egyedül vagy párban bérelné ez esetben is ideális autó. Kizárólag három ajtós kivitelben. Az autókölcsönzés külföldre lehetséges. Az autót, tisztán, teli tankkal veheti át, országos pályamatricával, így is várjuk vissza. A kölcsönzési árak, naponként értendők. Autóbérlés 1 napra nem lehetséges.
B with a driving licence Petrol Car Yes Details

Mazda 2 Kölcsönzés

Even 5.500 Ft / dayVAT is included
Mazda 2 bérautó Budapesten önnek sportos megjelenéssel.A gépjármű bérlése ( MINIMUM 2 NAPRA) fekete és ezüst színben lehetséges. 1,4 benzines, klímás autó. nagy csomagtartóval. Az autó természetesen tisztán, teli tankkal veheti át, országos pályamatricával, visszavételkor így várjuk vissza. A kölcsönzési árak naponként értendők. Autóbérlés egy napra nem lehetséges.
B with a driving licence Petrol Car Yes Details

Mitsubishi Colt Kölcsönzés

Even 6.500 Ft / dayVAT is included
Mitsubishi Colt Autókölcsönzés Budapesten, ( MINIMUM 2 NAPRA) megbízható Japán gépkocsi. Ez az autó sokak kedvence így nálunk is kölcsönözhető alacsony fogyasztással és természetesen klímával. Az autó 1,3 benzines, 5 ajtós autó, nagyon jól variálható üléssorral, Isofix rendszerrel. Az autó tisztán, teli tankkal veheti át, országos pályamatricával, visszavételkor így várjuk vissza. A kölcsönzési árak, naponként értendők. Az autóbérlés 1 napra nem lehetséges. Az autó külföldi utakra is megfelelő pároknak, egy gyermekes csalásoknak is. Kérésre felvehető a Liszt Ferenc repülőtéren.
B with a driving licence Petrol Car No Details

Opel Corsa Kölcsönzés

Even 6.500 Ft / dayVAT is included
Opel Corsa D autóbérlés Budapesti metro vonalon, ( MINIMUM 2 NAP) önhöz a legközelebb. 1,4 benzines autó, magas felszereltséggel, tempomat, kormány-ülés fűtés, kanyarkövető fényszóró. Ideális pároknak. Gépkocsi bérlés tisztán, teli tankkal, országos pályamatricával, visszavételkor így várjuk vissza. A kölcsönzési árak, naponként értendők. Autóbérlés 1 napra nem lehetséges.
B with a driving licence Petrol Car Yes Details

Ford Fiesta Kölcsönzés

Even 6.500 Ft / dayVAT is included
Ford Fiesta autóbérlés Extra költségek nélkül! ( MINIMUM 2 NAPRA) A legjobb kis autó a piacon, könnyen átrendezhető üléssorral, és lehajtható könyöklővel az ön kényelméért. 1,4es benzines motorral kölcsönözhető, 5 ajtós kivitelben hatalmas utastérrel.. Kis családoknak ideális hosszabb útra is abszolút gyerekbarát autó, rengeteg tárolóval. Az autó bérbeadás tisztán, teli tankkal, országos pályamatricával, visszavételkor így várjuk vissza. A kölcsönzési árak, naponként értendők. Autóbérlés 1 napra nem lehetséges.
B with a driving licence Petrol Car Yes Details

Opel Meriva Kölcsönzés

Even 7.000 Ft / dayVAT is included
Opel Meriva autókölcsönzés, ( MINIMUM 2 NAPRA) kitűnő választás a családi kirándulásokra az hiszen a 400 literes csomagtartóval és a nagy belső légtérrel a kényelmet szerető kirándulók kedvence. Ideális családoknak, a legkedvezőbb kombi méretű csomagtartóval rendelkező autónk. Dízel és benzines változatban is elérhető. Autóbérlés Budapesten tisztán, teli tankkal, országos pályamatricával, visszavételkor így várjuk vissza. A kölcsönzési árak, naponként értendők. Autóbérlés 1 napra nem lehetséges.
B with a driving licence Petrol Car Yes Details

Ford Focus Kölcsönzés

Even 7.500 Ft / dayVAT is included
Ford Focus gépkocsi kölcsönzés alacsony fogyasztással, ( MINIMUM 2 NAPRA) klímával és a nálunk megszokott extra szolgáltatásokkal. A legismertebb kombi a piacon. . Nyaralások alkalmával gondolkodjon kombi autóban. Az autót nem kell bemutatni senkinek, már bizonyított. Ford Focus bérlés tisztán, teli tankkal veheti át, országos pályamatricával. visszavételkor így várjuk vissza. A kölcsönzési árak, naponként értendők. Autóbérlés 1 napra nem lehetséges.
B with a driving licence Diesel Car Yes Details

Toyota Corolla Verso Kölcsönzés

Even 8.000 Ft / dayVAT is included
A Toyota Corolla Verso autókölcsönző Budapesti metro vonalon. (MINIMUM 2 NAPRA) Praktikus autó, melyet érdemes kikölcsönöznöd ha üzleti tárgyalásra mész, de a tágas beltere és nagy csomagtere miatt tökéletes választás akkor is ha családi kirándulásokra indulsz külföldre. A márka garantálja a magas minőséget. 5+2 személyes autó, a hátsó 2 sor rejtett ülés, így használat esetén a csomagtér nagyban csökken. Bérelhető autók ebben a típusban mind benzinesek. Megszokottan, tisztán, teli tankkal veheti át, országos pályamatricával, vissza vételkor így várjuk vissza. A kölcsönzési árak, naponként értendők. Autóbérlés 1 napra nem lehetséges.
B with a driving licence Petrol Car Yes Details

Írjon nekünk! Message sending

  • CAR RENT
  • Cím: Pest-Központi Iroda (Örs vezér tere), 1106 Fehér út 1. Árkáddal szemben.
  • Tel.: +36 20 9999 140
  • E-mail: info@autokolcsonzesbudapest.net