Volkswagen Polo kölcsönzés

Akár 7.500 Ft / napAz árak az Áfa díját tartalmazzák!
Volkswagen Polo autóbérlés Budapesten! Az ország egyik kedvenc típusa, kevés kilométerrel. Az autó városi, és országúti használatra is. megfelelő választás. 1,4- es benzines motorral, klímás, és kitűnő menettulajdonságokkal. Az autó kölcsönzése lehetséges hosszú távra is, erről kérje ügyintézőnk egyedi ajánlatát. Ferihegyi repülőtéren az átvétel lehetséges, a költsége bruttó 5000 forint, a díj ellenében kérésére hozzuk-visszük az autót, a megadott időpontban. Amennyiben autót szeretne bérelni, a kis Polo-val elégedett lesz, 5 felnőtt személynek megfelelő utastérrel, és ennek megfelelő csomagtérrel. Az autó 80Le, így kényelmesen, tudja elszállítani az utasokat A-ból, B-be. Ajánlott családoknak.
B jogosítvánnyal Benzin Személyautó Igen Részletek

Kia Ceed Kölcsönzés

Akár 9.000 Ft / napAz árak az Áfa díját tartalmazzák!
Kia Ceed autókölcsönzés Budapesten. Ez a dízel 1.6-os változat alacsony fogyasztás mellett, biztonságos választás családjának. Megfelelő nyaraláshoz, baráti társasággal kirándulni, de külföldi utazásokhoz is jó választás. A nagyméretű csomagtérben több kicsi vagy három nagyobb poggyász fér el kényelmesen. A gépkocsiban iso-fix ülés található, a gyermekek biztonságáért. Minden járművet kitakarítva, fertőtlenítve adunk át. Minden bérelhető autó Magyarország egész területére szóló érvényes pályamatricával rendelkezik és az évszaknak megfelelő felkészítést kapott. Minimum 2 napra bérelhetők járműveink. Az autó átvételéhez személyi okmányok, érvényes jogosítvány, és készpénz szükséges. Ingyenes felszerelés kérhető: tető box, gyermekülés, Navigáció, babahordó. Az autót tele tankolva adjuk át és így is kérjük visszahozni. Az autókölcsönzés során kötelező felelősség biztosítást és Cascot adunk a járművekhez, ez a bérlőt is védi egy káresemény esetén. Az autóbérlés Budapesten kizárólag kaucióval.
B jogosítvánnyal Dízel Személyautó Igen Részletek

Fiat Punto Kölcsönzés

Akár 7.500 Ft / napAz árak az Áfa díját tartalmazzák!
A Fiat Punto az egyik legnagyobb csomagtérrel bérelhető kis autó, 2 nagyobb csomagnak megfelelő tágas csomagtérrel. City servo-val könnyen lehet parkolni, dinamikusan lehet vele közlekedni a városban és autópályán szintén. A Punto kölcsönzése jó választás lehet kis családoknak, maximum két gyermekkel, így biztonságosan lehet vele A-ból B pontba eljutni. Könnyű a parkolás is a járművel, kis méretű, jól manőverezhető jármű. Minden járművünket gondosan felkészítve adunk át, hogy az autóbérlés gondtalan legyen. A tisztaságra is ügyelünk, a fertőtlenítést minden takarítás során elvégezzük. A jármű bérelhető rövidebb és hosszabb időre is. Minden bérelhető autó Magyarország egész területére szóló érvényes pályamatricával rendelkezik és az évszaknak megfelelő felkészítést kapott. Autóbérlés Budapesten akár azonnal!
B jogosítvánnyal Dízel Személyautó Igen Részletek

Mitsubishi Colt Kölcsönzés

Akár 6.000 Ft / napAz árak az Áfa díját tartalmazzák!
Mitsubishi Colt autókölcsönzés Budapesten rejtett költségek nélkül, erős motorral, egy bőröndnek elegendő csomagtérrel. Ideális egy-két főnek, városi, országúti használatra. Részünkről teli tankkal adjuk át a gépkocsit, tisztán, országos pályamatricával. Klímás bérautó, magas felszereltséggel. Tágas utastérrel, akár négy felnőtt is kényelmesen elfér benne. Autóbérlés Budapesten csalódás mentesen. Évszaknak megfelelő felkészítéssel. Járműveinket kitakarított, fertőtlenített állapotban adjuk át. Cégünknél a kiegészítő felszerelést ingyenesen biztosítjuk, ezekért nem kell külön fizetni, kérhet GPS navigációt, babaülést, gyermekülést.
B jogosítvánnyal Benzin Személyautó Igen Részletek

Ford Galaxy Kölcsönzés

Akár 12.500 Ft / napAz árak az Áfa díját tartalmazzák!
A Ford Galaxy 2,0 autóbérlés Budapesten. Igazi komfortos családi autó, kompromisszumok nélkül. Erős dízel motor, kiváló fogyasztással, dinamikusan vezethető, meglepetések nélkül. Az autóban 7 személy kényelmesen elfér, de ekkor már csak kézi poggyászoknak van hely!
Az autó ideális választás belföldi és külföldi útra is. Magas felszereltséggel bérelhető. Az autón vonóhorog is található, ha szükség lenne rá. Az ülések sokféle képen elrendezhetők, a legjobb megoldást kínálva Önnek.
Minden bérelhető autó Magyarország egész területére szóló érvényes pályamatricával rendelkezik és az évszaknak megfelelő felkészítést kapott. A kölcsönzött autó foglalásakor kérheti a Budapesti és Pest megyei, illetve Budapest Airport házhoz szállítást is, egyszeri díjért.
Az autókölcsönzés során kötelező felelősség biztosítást és Cascot adunk a járművekhez, ez a bérlőt is védi egy káresemény esetén. Az autóbérléshez kauciót kérünk, amely 100 és 200 ezer forint lehet. Biztosítástól függően. Amikor leadja az bérautót a kaució összegét azonnal megtérítjük.
B jogosítvánnyal Dízel Kisbusz Igen Részletek

Hyundai i30 Kölcsönzés

Akár 8.000 Ft / napAz árak az Áfa díját tartalmazzák!
Hyundai i 30a autóbérlés Budapesten, 6 fokozatú váltóval, kiváló dinamikus menet tulajdonságokkal, kedvező fogyasztással. A bérautó nagy csomagtartóval és tágas belső térrel rendelkezik, minden is elfér benne. Az egyik legkeresettebb kölcsönözhető bérautónk külföldi útra, fogyasztása 6 liter. Kiváló választás lehet 3-4 személynek kényelmes, biztonságos utazáshoz. Az autó nagy belső térrel rendelkezik, mégis könnyű vele a parkolás, megbízható. Vidéki utakra is kiváló választás. Autókölcsönzés Budapesten, kiszállítással is. Felelősség biztosítást és Cascot adunk a járművekhez, ez a bérlőt is védi egy káresemény esetén. Minden járművünket alaposan kitakarítva, fertőtlenítve adunk át, tele tankolva. Az autóbérléshez kauciót kérünk, amikor leadja az autót ezt a pénzt azonnal visszaadjuk. Minden bérelhető autó Magyarország egész területére szóló érvényes pályamatricával rendelkezik és az évszaknak megfelelő felkészítést kapott.
B jogosítvánnyal Dízel Személyautó Igen Részletek

Ford Focus Kölcsönzés

Akár 9.500 Ft / napAz árak az Áfa díját tartalmazzák!
Ford Focus autóbérlés Budapesten Önnek, a legjobb áron! Az ország kedvenc kombi autója kölcsönözhető 1,6 Tdci motorral kombi kivitelben. Magas felszereltséggel, miden benne van az autóban a biztonságos utazáshoz. Így lehet komfortos autót bérelni! Kiváló fogyasztás, dinamikus mozgás, hatalmas belső tér, megbízhatóság, minden adott a kényelmes és biztonságos utazáshoz. Minden bérelhető autó Magyarország egész területére szóló érvényes pályamatricával rendelkezik és az évszaknak megfelelő felkészítést kapott. Az autó átvételéhez személyi okmányok, érvényes jogosítvány, és készpénz szükséges. Ingyenes felszerelés kérhető: gyermekülés, Navigáció, babahordó. Az autókölcsönzés során kötelező felelősség biztosítást és Cascot adunk a járművekhez, ez a bérlőt is védi egy káresemény esetén. Az autóbérléshez kauciót kérünk! Autóbérlés Budapesten Önnek!
B jogosítvánnyal Dízel Személyautó Igen Részletek

Ford Mondeo Kölcsönzés

Akár 10.500 Ft / napAz árak az Áfa díját tartalmazzák!
Ford Mondeo autókölcsönzés Budapesten, magas felszereltséggel. Kedvelt családi autó, hatalmas csomagtérrel. Az autó kizárólag kombi kivitelben bérelhető. Külföldi utakhoz is ajánljuk, akár baráti akár nagyobb családoknak. Minden bérelhető autó Magyarország egész területére szóló érvényes pályamatricával rendelkezik és az évszaknak megfelelő felkészítést kapott. Autóbérlés Budapesten, ingyenes felszereléssekkel: gyermekülés, navigáció, babahordó. Az autót tele tankolva adjuk át és így is kérjük visszahozni. Az autókölcsönzés során kötelező felelősség biztosítást és Cascot adunk a járművekhez, ez a bérlőt is védi egy káresemény esetén. Az autóbérléshez kauciót kérünk, amely vissza jár maikor leadja a bérautót telepünkön.
B jogosítvánnyal Dízel Személyautó Igen Részletek

Volkswagen Caddy Kölcsönzés

Akár 9.500 Ft / napAz árak az Áfa díját tartalmazzák!
Volkswagen Caddy autóbérlés Budapesten, Önnek, akár külföldi útra is. Kitűnő fogyasztású, dinamikusan vezethető, kényelmes belső térrel. Családi kiruccanások tökéletes kiránduló autója, 1.6-es dízel motor, praktikus és kényelmes megoldás minden úthoz. A csomagtér négy nagy utazó poggyásznak megfelelő. Minden bérelhető autó Magyarország egész területére szóló érvényes pályamatricával rendelkezik és az évszaknak megfelelő felkészítést kapott. Autóbérlés Budapesten korrekt áron. A kölcsönzött autó foglalásakor kérheti a Budapesti és Pest megyei, illetve Budapest Airport házhoz szállítást is, egyszeri díjért. Ingyenes felszerelés kérhető: gyermekülés, navigáció, babahordó. Az autót tele tankolva adjuk át és így is kérjük visszahozni. Az autókölcsönzés során teljeskörű biztosítást adunk Önnek. Az autóbérléshez kauciót kérünk, amely száz, és kettőszázezer forint lehet, amikor az autót leadja ezt természetesen azonnal visszatérítjük Önnek. Autóbérlés Budapesten akár azonnali átvétellel is.
B jogosítvánnyal Dízel Kisbusz Igen Részletek

Toyota Verso Kölcsönzés

Akár 9.500 Ft / napAz árak az Áfa díját tartalmazzák!
A Toyota Verso autóbérlés Budapesten. Megbízható Japán autó, amely sosem fogja cserben hagyni a bérlőjét. Az autó 5+2 személyes, de fontos megjegyezni, hogy mind a 7 ülés használatával csak kis méretű csomagok férnek el az autó csomagterében. Alacsony fogyasztás, ideális választás nagy és kis távolságokra is. Minden járművünket alaposan kitakarítva, fertőtlenítve adunk át, tele tankolva. Minden bérelhető autó Magyarország egész területére szóló érvényes pályamatricával rendelkezik és az évszaknak megfelelő felkészítést kapott. Az autókölcsönzés során kötelező felelősség biztosítást és Cascot adunk a járművekhez, ez a bérlőt is védi egy káresemény esetén. Az autóbérléshez kauciót kérünk, amely ötventől kettőszázezer forint lehet, amikor leadja az autót ezt a pénzt azonnal visszaadjuk. Autóbérlés Budapesten akár azonnali átvétellel is!
B jogosítvánnyal Benzin Személyautó Igen Részletek

Írjon nekünk! Üzenetküldés

  • CAR RENT
  • Cím: Iroda: Budapest XIV. kerület 1148 Örs Vezér tere
  • Tel.:
  • E-mail: nomail@mail.net