Toyota Verso Kölcsönzés

Akár 8.000 Ft / napAz árak az Áfa díját tartalmazzák!
A Toyota Verso autóbérlés Budapesten, minden kerületbe lehetséges kiszállítással. (MINIMUM 2 NAPRA) Bármerre szeretnél utazni a családdal a Verso biztos társad lesz a kölcsönzésben, a Toyotákhoz méltó megbízhatósággal. 7 üléssel bérelheted, ebből 2 rejtett, ha sok lenne a csomagotok. Itt fontos megjegyezni hogy mind 7 ülés használatával csak kis méretű csomagok férnek el az autó csomagterében. Autóbérlés Budapesten Önnek tisztán, teli tankkal ,országos pályamatricával, ez nálunk alap. Az autókat ilyen állapotban várjuk vissza telepünkre. Hosszú távú autóbérlés lehetséges, ilyen esetben az autókölcsönzés árairól kérjen egyedi ajánlatot. Budapesti kiszállítás válaszható minden kerületbe a bérautó felvételéhez. Ha azonnal lenne szüksége bérautóra kérem hívjon miket telefonon, és ellenőrizzük van e elérhető autónk. A kölcsönzési árak, naponként értendők, áfá-t tartalmazzák. Autóbérlés 1 NAPRA NEM LEHETSÉGES, minimum korhatár az autóbérléshez 21 éves kor, ez alatt nem áll módunkban szerződést kötni. Reptéri felvétel lehetséges.
B jogosítvánnyal Benzin Személyautó Igen Részletek

Ford Focus Kölcsönzés

Akár 8.000 Ft / napAz árak az Áfa díját tartalmazzák!
Ford Focus autóbérlés Budapesten meglepetések nélkül. Egy generáció nőtt fel és a Focus még mindig az ország kedvenc családi autója. Miért ne lenne akkor kölcsönözhető? (MINIMUM 2 NAPRA) Az autó benzines és dízel kivitelben bérelhető csak kombi változatban. A belföldi és külföldi nyaralások alatt a legjobb választás, méretében és fogyasztásban is optimális egy családnak. Autókölcsönzés Budapesten olcsón, tisztán, teli tankkal, és természetesen országos pályamatricával, ez alap nálunk. A gépkocsit így is várjuk vissza visszavételkor. Az autóbérlés hosszú távra lehetséges, a kölcsönzési árakról kérjen ajánlatot ügyintézőnktől.. Budapesti kiszállítás válaszható minden kerületbe a bérautó felvételéhez. Ha azonnal lenne szüksége bérautóra kérem hívjon miket telefonon. A kölcsönzési árak, naponként értendők. Autóbérlés 1 NAPRA NEM LEHETSÉGES, minimum 21 éves kort betöltött személynek van lehetősége bérleni. Ferihegyi repülőtéren átvehető az autó.
B jogosítvánnyal Benzin Személyautó Igen Részletek

Kia Ceed Kölcsönzés

Akár 8.000 Ft / napAz árak az Áfa díját tartalmazzák!
Kia Ceed autóbérlés Budapesten, (MINIMUM 2 NAPRA) amely tökéletes választás lehet egy a utazásokhoz a családdal de kedvelt típus nyaralásokhoz, nagy méretű csomagtere miatt. Ha autóbérlés külföldre akkor Kia Ceed! 1,6 dízel motorral, alacsony 6 literes fogyasztással. A gépkocsiban iso-fix ülés található, a gyermekek biztonságáért. Mint tudjuk gyermek az első. A csomagtérbe 3 nagy utazó bőröndnek van hely, így érdemes számolnia bérléskor. Az autó tisztán, teli tankkal veheti át, országos pályamatricával ez alap nálunk., minden autót így is várjuk vissza visszavételkor. Az autóbérlés hosszú távra lehetséges, kölcsönzési ajánlatot kérjen tőlünk emailben. Budapesti kiszállítás minden kerületbe lehetséges. Ha azonnal lenne szüksége bérautóra kérem hívjon miket telefonon A bérlési árak, naponként értendők, adózott összeg. Liszt Ferenc reptéren az autó átvehető, ez jelezze nekünk foglalásában. Autókölcsönzés 1 NAPRA NEM LEHETSÉGES, korhatás az autóbérlésben 21 év.
B jogosítvánnyal Dízel Személyautó Igen Részletek

Ford Mondeo Kölcsönzés

Akár 8.500 Ft / napAz árak az Áfa díját tartalmazzák!
Ford Mondeo autóbérlés Budapesten, rejtett költségek nélkül. MINIMUM 2 NAPRA. Sokak kedvelt családi autója, hatalmas csomagtérrel. 2,0 Dízel motorral, minden igényt kielégítő felszereltséggel. Az autó kizárólag kombi kivitelben bérelhető. Ha autókölcsönzés Budapesten a cél, akkor Ön jó helyen van. Nálunk tisztán, teli tankkal veheti át autóját, országos pályamatricával, meglepetések nélkül. Visszavételkor így várjuk vissza az autót. Az autóbérlés hosszú távra lehetséges. Ez esetben az autókölcsönzés árakról kérjen ajánlatot. Külföldi útra is válaszható a MOndeeo. Budapesti kiszállítás válaszható lehetséges minden kerületbe a bérautó felvételéhez. Ha azonnal lenne szüksége bérautóra kérem hívjon miket telefonon. A kölcsönzési árak naponként értendők, a gépkocsi autóbérlés esetén 1 NAPRA NEM LEHETSÉGES, Liszt Ferenc repülőtéren az átvétel elérhető. Bérléshez szükséges minimum életkor 21 éve.
B jogosítvánnyal Dízel Személyautó Igen Részletek

Volkswagen Caddy Kölcsönzés

Akár 8.500 Ft / napAz árak az Áfa díját tartalmazzák!
Volkswagen Caddy autókölcsönzés Budapesten és a Liszt Ferenc repülőtéren is. Akár külföldi útra is. Bérelhető MINIMUM 2 NAPRA, a gépkocsi nagy családok és kis baráti társaságok tökéletes kiránduló autója, 1,9-es dízel motorral, praktikus és kényelmes megoldás minden úthoz.
Az autó csomagtere négy nagy utazó bőröndnek megfelelő csomagtérrel rendelkezik. Kölcsönözhető, tisztán, teli tankkal, országos pályamatricával, ez nálunk alap. A gépkocsit így is várjuk vissza visszavételkor. Az autóbérlés hosszú távra lehetséges, véges és magán személynek is. Erről bővebb tájékoztatást a autókölcsönzés árakról kérjen ajánlatot emailben. Budapest kerületeibe a kiszállítást cégünk extra díjért vállalja. A bérautóhoz választható kiegészítőket kérje ügyintézőnktől. Ha azonnal lenne szüksége bérautóra kérem hívjon miket telefonon. A kölcsönzési árak, naponként értendők. Autóbérlés 1 NAPRA NEM LEHETSÉGES, minimális életkor a bérléshez 21 év.
B jogosítvánnyal Dízel Kisbusz Igen Részletek

Ford Galaxy Kölcsönzés

Akár 11.000 Ft / napAz árak az Áfa díját tartalmazzák!
A Ford Galaxy Bérautó Budapesten, (MINIMUM 2 NAPRA) meglepetések nélkül, Önnek, melyben 7 személy is elfér kényelmesen, de a csomagoknak is lesz hely. Itt fontos megjegyezni hogy hét személy használatával a gépkocsi csomagtere meglehetősen kicsi lesz, csak kézi poggyásznak megfelelő. Budapest metro vonalon autóbérlés önnek megbízható 2,0 dízel motorral szerelt gépkocsi. Az autó ideális választás belföldi és külföldi útra is. Magas felszereltséggel bérelhető autó, 7 személyre. Az autón vonóhorog is található ha szükség lenne rá. Személyautó bérlés Budapest Örs Vezért terén, tisztán, teli tankkal veheti át, országos pályamatricával, ez nálunk alap, visszavételkor így is várjuk vissza autóinkat. Az autóbérlés hosszú távra lehetséges de ez esetben az autókölcsönzés árakról kérjen ajánlatot ügyintézőnktől. Budapesti kiszállítás válaszható opció a bérautó felvételéhez bármelyik kerületbe. Ha azonnal lenne szüksége bérautóra kérem hívjon miket telefonon A kölcsönzési árak, naponként értendők, az adót tartalmazzák. Az autóbérlés 1 NAPRA NEM LEHETSÉGES, minimális életkor a kölcsönzéshez 21 év. Budapesti reptéri átvétel igényelhető.
B jogosítvánnyal Dízel Kisbusz Igen Részletek

Mercedes Vito Kölcsönzés

Akár 13.000 Ft / napAz árak az Áfa díját tartalmazzák!
Mercedes Vito kölcsönzése Budapesten rejtett költségek nélkül, akár külföldi útra is. A autó használata külföldi útra kizárólag Magyarországgal határos országokba lehetséges, ezt ellenőrizzük is. Bérlése (MINIMUM 2 NAPRA) kiváló 9 személynek is kényelmes, de ez estben minimális csomagok férnek csak el az autóban. Gyakorlatban 7-8 személynek és 3-4 utazó bőröndnek biztonságosan használható. Minden autót tisztán, teli tankkal adunk át, országos pályamatricával, ez nálunk alap. A gépkocsit így is várjuk vissza visszavételkor. A gépkocsi kevesebb üléssel is bérelhető az estben ha egy 4-5 fős család szeretne elutazni, sok csomaggal. Ezt kérem jelezzen nekünk foglalásában, és gondoskodunk az ülések kiszereléséről. Tető box nem tehető az autóra, és vontatásra sem alkalmas, nincs rajta vonóhorog. Az autóbérlés hosszú távra lehetséges. Ilyen esetben az autókölcsönzés árakról kérjen ajánlatot tőlünk. Budapesti kiszállítást vállalunk, pontos cím és elérhetőség mellett. Ha azonnal lenne szüksége bérautóra kérem hívjon miket telefonon A bérlési árak naponként értendők. Autókölcsönzés 1 NAPRA NEM LEHETSÉGES! Minimum életkor a bérléshez 21 év. Budapest Liszt Ferenc reptéren is átvehető az autó. Minden felmerülő kérdését írja meg nekünk.
B jogosítvánnyal Dízel Kisbusz Igen Részletek

Írjon nekünk! Üzenetküldés

  • CAR RENT
  • Cím: Pest-Központi Iroda (Örs vezér tere), 1106 Fehér út 1. Árkáddal szemben.
  • Tel.: +36 20 9999 140
  • E-mail: info@autokolcsonzesbudapest.net