Mazda 6 kölcsönzés

Akár 9.000 Ft / napAz árak az Áfa díját tartalmazzák!
Mazda 6 Autóbérlés Budapesten Önnek, kevés kilométerrel. Az autó 2,0 dízel motorral, 163le-s, klímás, kitűnő menettulajdonságokkal., igazi országúti autó. Az autó kölcsönzése lehetséges hosszú távra is, erről kérje ügyintézőnk ajánlatát.
Ferihegyi repülőtéri átvétel lehetséges, a költsége bruttó 5000 forint, a díj ellenében kérésére hozzuk-visszük az autót.
Amennyiben autót szeretne bérelni, a Mazdával elégedett lesz, 5 felnőtt személynek megfelelő utastérrel, és ennek megfelelő csomagtérrel is. Kényelmesen, tudja elszállítani az utasokat A-ból, B-be.
B jogosítvánnyal Dízel Személyautó Nem Részletek

Toyota Corolla kölcsönzés

Akár 8.000 Ft / napAz árak az Áfa díját tartalmazzák!
Toyota Corolla autókölcsönzés Budapesten, egyedi felszereltséggel, és kevés kilométerrel bérelhető. Az autó 1,6 benzines, klímás, kitűnő menettulajdonságokkal. Az autó kölcsönzése lehetséges akár hosszú távra is.
Ferihegyi repülőtéri átvétel lehetséges, a költsége bruttó 5000 forint, a díj ellenében hozzuk-visszük az autót.
Amennyiben autót szeretne bérleni, a típussal elégedett lesz, 5 felnőtt személynek megfelelő utastérrel, és ennek megfelelő csomagtérrel is. Az autó 101Le, így kényelmesen, biztonságosan tudja elszállítani az utasokat A-ból, B-be.
Üzemanyag politikánk: részünkről teli tankkal adja át a gépjárművet, és teli tankkal várjuk vissza a kölcsönzött autót.
B jogosítvánnyal Benzin Személyautó Igen Részletek

Nissan Qashqai kölcsönzés

Akár 10.000 Ft / napAz árak az Áfa díját tartalmazzák!
Nissan Qashqai Autóbérlés Budapesten, egyedi megjelenéssel, és kevés kilométerrel bérelhető. Az autó 1,6 benzines, klímás, kitűnő menettulajdonságokkal., igazi városi crossover. Az autó kölcsönzése lehetséges akár hosszú távra is, erről kérje ügyintézőnk ajánlatát.
Ferihegyi repülőtéri átvétel lehetséges, a költsége bruttó 5000 forint, a díj ellenében kérésére hozzuk-visszük az autót.
Amennyiben autót szeretne bérleni, a típussal elégedett lesz, 5 felnőtt személynek megfelelő utastérrel, és ennek megfelelő csomagtérrel is. Az autó 117Le, így kényelmesen, tudja elszállítani az utasokat A-ból, B-be.
Üzemanyag politikánk: részünkről teli tankkal adja át a gépjárművet, és teli tankkal várjuk is vissza a kölcsönzött autót.
B jogosítvánnyal Benzin Személyautó Nem Részletek

Mitsubishi Colt Kölcsönzés

Akár 7.500 Ft / napAz árak az Áfa díját tartalmazzák!
Mitsubishi Colt városi kis autó kölcsönözhető rövid és hosszú távra. Könnyen kezelhető Japán autó, a parkolás nem gond vele, a megbízhatóság legjobb példája. Gyermekkel érkezőknek jó hír az Isofix ülésrendszer. A klímás Mitsubishi Colt bérlése megfelelő lehet külföldi útra is, fogyasztása 6-7 liter. Minden bérautót alaposan kitakarítva, fertőtlenítve adunk át, az évszaknak megfelelő felszereléssel. Minimum 2 napra bérelhetők járműveink. A járművet tele tankolva adjuk át. Az autó átvételéhez személyi okmányok, érvényes jogosítvány, és készpénz szükséges. Ingyenes felszerelés kérhető: tető box, gyermekülés, Navigáció, babahordó.
A bérautó átvétele Budapesti telephelyünkön ingyenes. A kölcsönzött autó foglalásakor kérheti a Budapesti és Pest megyei, illetve Budapest Airport házhoz szállítást is, egyszeri díjért. A foglalásnál azonnal látni fogja, hogy mennyit kell fizetnie, nem lesz más költsége. Minden bérelhető autó Magyarország egész területére szóló érvényes pályamatricával rendelkezik és az évszaknak megfelelő felkészítést kapott.
B jogosítvánnyal Benzin Személyautó Igen Részletek

Nissan Pixo Kölcsönzés

Akár 6.500 Ft / napAz árak az Áfa díját tartalmazzák!
Nissan Pixo 5 ajtós, klímás alacsony fogyasztású megbízható kisautó. Autóbérlés Budapesten, a legjobb áron. Városban ideális választás. Egy bőröndnek megfelelő csomagtérrel. Ez a legkisebb ötajtós autónk, külföldi utakra nem választható, alacsony teljesítményű 1000cm3-es motorja miatt. 2-3 főnek ideális. Az autó foglalásakor kérheti a Budapesti és Pest megyei, illetve Budapest Airport házhoz szállítást is, egyszeri díjért. A foglalásnál azonnal látni fogja, hogy mennyit kell fizetnie, nem lesz más költsége. Olcsó autókölcsönzés áraink napidíjak és a bérlési idő hosszával arányosan csökkennek. Tartós autóbérlésre is van lehetőség, kérjen egyedi személyre szabott árajánlatot munkatársunktól. Minden bérelhető autó Magyarország egész területére szóló érvényes pályamatricával rendelkezik.
B jogosítvánnyal Benzin Személyautó Nem Részletek

Opel Astra Kölcsönzés

Akár 9.500 Ft / napAz árak az Áfa díját tartalmazzák!
Opel Astra J autókölcsönzés Budapesten és a Liszt Ferenc repülőtéren. Az ország kedvenc típusa nálunk is bérelhető alacsony fogyasztással és természetesen klímával. .Járműveinket gondosan kitakarítva, fertőtlenítve adjuk át ügyfeleinknek. Az autó 5 ajtós, Iso-fix ülésrendszerrel szerelt a biztonságos utazáshoz. Autókölcsönzéskor az autó kérhető a Liszt Ferenc repülőtérre is. Tartós autóbérlés is választható opció, ez esetben az autókölcsönzés árakról kérjen egyedi ajánlatot. Autókölcsönzés Budapesten csalódás mentesen. Minden bérelhető autó Magyarország egész területére szóló érvényes pályamatricával rendelkezik. Cégünknél a kiegészítő felszerelést ingyenesen biztosítjuk, ezekért nem kell külön fizetni. Kérhet: babaülést, gyermekülést, ülésmagasítót, hóláncot a bérel autóhoz.
B jogosítvánnyal Benzin Személyautó Igen Részletek

Mazda 3 kölcsönzés

Akár 8.000 Ft / napAz árak az Áfa díját tartalmazzák!
Mazda 3 autókölcsönzés Budapesten, magas felszereltséggel, és kevés kilométerrel. Az autó 1,5 benzines, klímás, kitűnő menettulajdonságokkal. Az autó bérlése lehetséges hosszú távra is. Budapest Liszt Ferenc reptéri átvétel lehetséges, ennek költsége bruttó 5000 forint, a díj ellenében hozzuk-visszük az autót. Amennyiben autóbérlésen gondolkodik, ezzel a típussal elégedett lesz, 5 felnőtt személynek megfelelő utastérrel, és ennek megfelelő csomagtérrel is. Az autó 105Le, így kényelmesen képes elszállítani az utasokat A-ból, B-be.
Üzemanyag politikánk: cégünk teli tankkal adja át a gépjárművet, és teli tankkal várjuk vissza a bérautót.


B jogosítvánnyal Benzin Személyautó Igen Részletek

Honda Jazz Kölcsönzés

Akár 7.500 Ft / napAz árak az Áfa díját tartalmazzák!
Honda Jazz autókölcsönzés Budapesten a Liszt Ferenc repülőtéren is. Kitűnő választás családi kirándulásokra 3-4 főnek hiszen a 350 literes csomagtartóval és a nagy belső légtérrel a kényelmet szerető kirándulók kedvence. Megbízható klímás Japán autó, kockázatmentes autóbérlés. Kiváló választás autópályás használathoz mivel a fogyasztása kitűnő. A feltüntetett díj napidíj, és tartalmazza az Áfa-t. Minimum 2 napra bérelhetők járműveink. Az autó átvételéhez személyi okmányok, érvényes jogosítvány, és készpénz szükséges. Ingyenes felszerelések tető box, gyermekülés, Navigáció, babahordó. Szezonálisan felszerelt járművek, tele tankkal.
Az autó foglalásakor kérheti a Budapest kerületeiben, Pest megyei, illetve Budapest Airport házhoz szállítást is, egyszeri díjért. A foglalásnál azonnal látni fogja, hogy mennyit kell fizetnie, nem lesz más költsége. Minden bérelhető autó Magyarország egész területére szóló érvényes pályamatricával rendelkezik és az évszaknak megfelelő felkészítést kapott.
B jogosítvánnyal Benzin Személyautó Igen Részletek

Opel Corsa Kölcsönzés

Akár 6.000 Ft / napAz árak az Áfa díját tartalmazzák!
Opel Corsa D klímás bérautó. Nagyon megbízható kisautó, városi közlekedésre kiváló, alacsony fogyasztás, kis méretei ellenére meghökkentően nagy beltérrel. Az egyik legkedveltebb bérelhető autó, mert klímával felszerelt, és szinte mindenkinek volt már Corsa a családban. Opel Corsát külföldi útra nem adunk bérbe, mert nagyon kicsi a motor teljesítménye. Kérjük ilyen esetben keressenek autópályára megfelelő autót, mely hosszabb távra is kényelmes és biztonságos. A kis Corsa az olcsó autókölcsönzés legegyszerűbb formája Budapesten. Átvehető a Budapesti Repülőtéren is, kérésre kiszállítjuk. Az autóbérlés hosszú távra lehetséges erről bővebben és autókölcsönzés árakról kérjen ajánlatot. Budapesti kiszállítás mindegyik kerületbe lehetséges. Minden bérelhető autó Magyarország egész területére szóló érvényes pályamatricával rendelkezik és az évszaknak megfelelő felkészítést kapott. Járműveinket kitakarított, fertőtlenített állapotban adjuk át. Cégünknél a kiegészítő felszerelést ingyenesen biztosítjuk, ezekért nem kell külön fizetni. Kérhet tető boxot, GPS navigációt, babaülést, gyermekülést.
B jogosítvánnyal Benzin Személyautó Nem Részletek

Ford Fiesta Kölcsönzés

Akár 7.500 Ft / napAz árak az Áfa díját tartalmazzák!
Ford Fiesta 1.2 5 ajtós benzines motorral, 80le dinamikus kisautó kölcsönzés Budapesten, alacsony fogyasztással, klímával, kitakarítva, fertőtlenítve! Az autó nagy belső térrel rendelkezik, mégis könnyű vele a parkolás, megbízható. Kellemes megjelenés és remek vezetési élményt nyújt a jármű akár városi használatra, akár vidéki utakra is kiváló választás. 2-3-fő fér el benne kényelmesen kisebb csomagokkal. Minimum 2 napra bérelhetők járműveink. Az autó átvételéhez személyi okmányok, érvényes jogosítvány, és készpénz szükséges. Ingyenes felszerelések tető box, gyermekülés, Navigáció, babahordó. Az autóbérléshez kauciót kérünk, amely ötventől kettőszázezer forint lehet, amikor leadja az autót ezt a pénzt azonnal visszaadjuk. Minden bérelhető autó Magyarország egész területére szóló érvényes pályamatricával rendelkezik és az évszaknak megfelelő felkészítést kapott.
B jogosítvánnyal Benzin Személyautó Igen Részletek

Írjon nekünk! Üzenetküldés

  • CAR RENT
  • Cím: Iroda: Budapest XIV. kerület 1148 Örs Vezér tere
  • Tel.:
  • E-mail: nomail@mail.net