Autókölcsönzés külföldre.

autokolcsonzes-kulfoldre

Utazzon külföldre, bérelhető autóinkkal!

Ha Budapesten vagy Magyarország területén lakik, elutazhat az Európai Uniós országokba bérelhető járműveink közül a kiválasztott típussal. Mikor javasolt kölcsönözhető autóval külföldre utazni?

  • Váratlan helyzetben, ha nem rendelkezik személyautóval,
  • Ha olyan személyautóval rendelkezik amelyik nem alkalmas külföldi utazásra, a teljesítmény, vagy a műszaki állapota miatt.
  • Családdal szeretnének kényelmesen elutazni külföldi rendezvényre, nyaralásra stb,
  • Műszaki hibás lett a járműve és nem szeretné lemondani külföldi programjait.
  • Kisbuszra van szüksége amelyben többen kényelmesen elférnek sok csomaggal is.

Nem mindegyik bérautó alkalmas a külföldi utakra, bár elsőre mindegyik jármű alkalmas lehet külföldi utazásra, valójában van egy minimális teljesítmény, amely alatt nem érdemes külföldre indulni a járművel. Mi szükséges ahhoz, hogy a jármű alkalmas legyen egy nagyobb külföldi útra is? Elsőként a teljesítmény meghatározó. Egy 1000-1200cm3 kisautó (Mitsubishi Colt, Nissan Pixo, Twingo stb.) nem alkalmas autópályás száguldásra nincs elég teljesítmény a motorjában. Ezek a kisautók városi közlekedésre lettek kitalálva, autópályára nem szabad kimerészkedni velük. A kisautó tönkre mehet a folyamatos túlterheléstől, mivel padlóig nyomott gázzal sem tudják felvenni igazából az autópálya tempót, és könnyen balesetveszélyes helyzetbe kerülhetünk, ha nincs elég teljesítmény a járműben. A külföldi utakhoz kell a hely a csomagoknak és az embereknek is, hiszen a több órás autóút kényelmesebb egy nagyobb méretű járműbe, a csomagokhoz pedig célszerű közepes, vagy nagy csomagtartós autót választani.

Budapesti autókölcsönző cégünk jó felszerelt bérautókat ajánl külföldi úthoz, hogy kényelmesen és gyorsan elérjék a tervezett úticélt.

Jó megoldás lehet egy kisbusz bérlése, mert megoszlanak a kiadások és kényelmesen utazhatnak mindannyian sok csomaggal is. Cégünk csak Európai Uniós országokba ad kölcsönözhető autót, az autóbiztosítás is csak ezekben az országokban érvényes. Magyar autópálya matricával adjuk át a járműveket, a külföldi autópálya matricát a jármű bérlőjének kell megvásárolnia.

A külföldi autókölcsönzés feltételei:

Az Európai Union határain belül nem tiltjuk autóink mozgását, kizárólag a napi km limittel kell számolni, ami napi 300km. E felett a megtett kilométert 20 Ft/km plusz költséggel szükséges megfizetnie, kizárólag így kölcsönözhet nálunk.

Car assistance a külföldi autókölcsönzéshez is jár, ezt cégünk maximum 700 km távolságig vállalja, az ennél távolabbi úti célhoz plusz Car assistance biztosítást kell megkötni.

Ha kisbuszt szeretnének bérelni síeléshez, a síbox igényüket kérjük jelezzék ügyintézőnknek!

Cégünk magyar és az Európai Unió tagországaiban élő állampolgároknak ad bérbe kölcsönözhető autót. Magyarországon tartózkodó, nem magyar állampolgárságú személyeknek is tudunk biztosítani autókölcsönzési lehetőséget külföldi úthoz, útlevél és személyes okmányok bemutatása után. Ha nem az Európai Unió tagországaiban élő személy szeretne autót bérelni, akkor arra magasabb kaució megfizetése esetén van lehetőség. Részletekért kérem vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon vagy emailben.

Kérjük a foglalásban megjelölt időpontra hozzák vissza a járműveket. Általában foglalás rögzíthető bérautóinkra akár másnap is, így kellemetlen helyzetbe kerül cégünk a másik ügyféllel szemben, ha még nem érkezett vissza az autó a megjelölt időpontra.

Külföldi útra is díjmentesen biztosítunk GPS-t tető boxot, gyerekülést, kérjük erre való igényüket a foglalás során jelezzék. Kérjük ügyfeleinket, hogy tartsák be a külföldi országban a sebesség határokat, jelenleg minden Uniós országból értesítik cégünket az esetleges gyorshajtásról, és be is tudják hajtani akár a tulajdonoson, akár a bérlőn.

A Budapest Liszt Ferenc repülőtérre rendelt kisbuszokra már felszerelve érkezik a lefoglalt mikrobusz!

Autókölcsönzés előtt tájékoztassanak a tervezett úti célról, melyik Európai Uniós országba szeretnének utazni. Az autó kiválasztásánál fontos, hogy 1-5 személyig benzines autót válasszanak 1400cm3 motorral szerelt vagy erősebb bérautókat ajánlunk  amely teljesítménye megfelel az autópályázásra, 6-9 fő esetén nagyobb méretű dízel autót vagy kisbuszt béreljenek.  Ha külföldi útra szeretne kisbuszt bérelni, kizárólag dízelmotorral szerelt bérautóban gondolkozzon, a költségek miatt.

Kisbusz bérlésénél külföldön sokszor előfordul, hogy személyautóra való pályamatricát vásárolnak mikrobusz helyett. Ez egy helyszíni ellenőrzéskor akár 300 euro büntetés is lehet kapni. A parkolási és gyorshajtási büntetéseket sok országból kipostázzák Magyarországra a tulajdonosnak. Ilyenkor az eljáró hatóság felkéri a tulajdonost, hogy jelölje meg a sofőrt, aki a megadott időpontban használta az autót.

A bérleti szerződést elpostázva, átírják a büntetést a bérleti szerződésben lévő ügyfél nevére, ez után a büntetés a bérlő nevére kerül.

Kisbuszok 7 és 9 személyes üléssel kölcsönözhetők külföldre. Nagyon fontos szempont, hogy egy 7 személyes autónál mind a 7 ülés használatával, a csomagtér minimálisra csökken, ezért csak kézi poggyász lehetséges szállítani benne. Külföldi útra érdemes plusz tető boxban gondolkodni.

Kérjük, hogy a külföldi autókölcsönzés esetén ügyeljenek a gyorshatás és parkolási bírságokra, autópálya matricákra. Ezekben a helyzetekben a bérleti szerződésben szereplő személy megnevezésével áthárítható a bírság. A helyszíni bírságok többszörösei lehetnek az Magyarországon érvényben lévő büntetéseknek, ezért kérjük figyelmesen közlekedjenek.

Ha külföldi útra kölcsönöz autót, mindig teli tankkal induljon útnak, nem tudhatja, mikor és hol talál benzinkutat.

Ha autóbérlést tervez, külföldre kérjen segítséget, hogy a legmegfelelőbb bérautót vehesse át a utazási céljaihoz. Nagy tapasztalattal rendelkezünk külföldi és belföldi autókölcsönzésben.

Reptéri autókölcsönzés Budapesten

Lehetősége van nálunk autót kölcsönözni külföldi úthoz a Budapest Ferihegy Reptéren is. Kérésére fel veheti és leadhatja az Önnek megfelelő napszakban autóját, éjjel nappal. Visszavétel Budapesten más helyszínen is lehetséges.

Bérautókhoz kérhető kiegészítők

Amit tudunk biztosítani, ha autót bérelne külföldi útra:

  • ülésmagasító,
  • tető box.
  • gyermekülés,
  • navigáció,

Kölcsönözhető autóinkat tisztán teletankova veheti át, így is várjuk vissza. Bérelt autóinkat Budapesten lehet leadni, külföldön nem tudjuk ezeket visszavenni. Autóbérlés külföldre korrekt, tapasztalt cégtől, országos éves pályamatricával, tisztán és természetesen teli tankkal!!

Ha kérdése van a külföldi autókölcsönzéssel kapcsolatban írja meg nekünk és válaszolunk, vagy hívjon bennünket.

+3620 999 9140

info@autokolcsonzesbudapest.net