Autóbérlés Rejtett Költségek nélkül!

Budapesten a legjobb feltételekkel!

Nincsenek apróbetűs részek,
tiszta, karbantartott bérautók országos autópálya matricával!
Budapesten és a Liszt Ferenc repülőtéren!
Autók foglalása kizárólag online lehetséges!
Személyes átvételre csak rögzített foglalásoknál van mód!

Autókölcsönzés Budapest

Ti kérdeztétek az autóbérléssel kapcsolatban Gyakori kérdések

Szinte mindegyik európai országba vihető az autó, de van egy - két kivétel, Bulgária, Görögország, Ukrajna. Az Europai Unión belül nyugodtan használható az autó, de kérjük minden esetben tudasság velünk mi a célország. Az Union kivül érkező ügyfelek autókölcsönzési szándékát magasabb deposittal tudjuk a szerződést megkötni. A Liszt Ferenc Repülőtéren is felvehető a választott autó.

Külföldi útra 1400cm3 alatti autót nem tudunk bérlésre kiadni ügyfeleinknek, ezek az autók városi használatra valók. Sok esetben életmentő lehet ha a gépkocsiban van elegendő tartalék egy kigyorsításra, baleset megelőzésre. Dízel motorral szerelt autóink külföldre: kombi, kisbusz, családi egyterük. Kisbusz bérautó külföldre 7 és 9 személyes változatban elérhető. Kérjük autókölcsönzés, autóbérlés során különösen figyeljen a külföldön szükséges autópálya matricák megfelelő kategória megválasztására.

Bővebb info megtalálható az Autóbérlés Külföldre fülön a weboldalon.

Olcsó autóbérlés önnek a legjobb  feltételekkel!!

Igen természetesen! Mi a weboldalon bruttó árakat jelenítünk meg, tehát autóbérlés során ennyit kell fizetni, nincsenek plusz költségek!

Ez vonatkozik a valutával fizettett autóbérlésre is! Napi közép árfolyamon!

 

Autóbérlés Budapesten önnek a legjobb feltételekkel!

Igen! Természetesen, lehet kisbusz, kombi vagy egyterü autó Budapest területén kiszállítjuk, így nem kell elgyere az Örs Vezér térre, hanem akár otthonod előtt is átveheted az autót. Budapest  egész területén és vonzáskörzetében kiszállítjuk az autóinkat. Kérjük online foglalás alatt ezt írják meg ügyintézőnknek a pontos kiszállítási címmel együtt.

A Liszt Ferenc repülőtérre szintén rendelhetó online minden autónk. Repülőtéri átvételnél kérjük írják meg nekünk a járatszámot hogy követhessük az esetleges késést. A repülőtéren az érkezési szinten átveheti autóját. Az autóbérlés végeztével ügyintézőnk a helyszínen ellenőrzi az üzemanyag vissza tankolást melyet rögzít, és ezután kerül átadásra a készpénzben fizetett kaució. A bérlés lezárása: a bérlő aláírásával igazolja hogy átvette a kauciót.

Bármilyen kérdése lenne autókölcsönzéssel kapcsolatban, keressen bizalommal minket!

Olcsó Autóbérlés önnek a legjobb  feltételekkel!

Igen! Minden általunk bérbeadott gépjárműhöz tudunk biztosítani gyermekülést, pluszköltségek nélkül! Ülés típusok: babyhordó, gyermekülés, ülésmagasító. Autókölcsönzés során ezt kérjük írják meg nekünk milyen típusra lenne szükségük. A Liszt Ferenc Repülőtérre foglalt autókban átvétekor az autóban találhatók az ülések. Mikrobusz bérlésnél, nem minden típusba kell kérni, eggyesekben van gyári gyermekülés. Autóbérlés gyermekkel érkezőknek: ajánljuk családi egyterü autóinkkat, Opel Meriva, Toyota Verso, Ford C-max. Rengeteg tároló rekesz és nagy csomagtér.

Autóbérlés Budapesten, önnek a legjobb feltételekkel!

Az autóbérlés lezártával minden esetben tisztán várjuk vissza autóinkat, így a leggyorsabb a következő ügyélnek is az autó átvétel, aki ön is lehet ha éppen egy autót várunk vissza kiadásra. Cégünk a tisztáságot az okból várja el hogy a kellemetlenségeket elkerüljük. Sok esetben a piszkos autó visszavétele után kerülnek elő sérülések amelyek sok porblémát jelnetenek, és az ügyfelek sem nézik jó szemmel az utólagos megkereséseket ezzel kapcsolatosan. Ez érthető is. Kérjük megértésüket ez nagyban segíti munkánkat.

Tartós autóbérlésnél mindenkitől elvárjuk hogy vigyázzon az autók tisztaságára az elvárható módon, ez mikrobusznál különösen fontos ahol több ember van egy térben mint más esetben. Hosszútávu bérlés esetén ha szükségük lenne nagyobb tisztításra,(ülésfolt) akkor a szerződött partner címét kiadjuk, és ő kijavítja a problémát hogy tudják használni az autót továbra is.

Autókölcsönzés önnekBudapestenl!

Igen természetesen! Az ügyintézőnkel folytatott beszélgetés alatt kérjük adják meg nekünk a járatszámot vagy online foglalásnál írja meg nekünk hogy tudjuk követni az esetleges késést. A Budapest Liszt Ferenc repülőtér érkezési szintjén átvehető a gépkocsi. Fontos információ hogy a reptéren meglehetősen magas parkolási díj, ezért javasoljuk hogy küldjék el a szükséges adatokat hogy a bérleti szerződés már kitöltve várja önt/önöket a reptéren. 

Autókölcsönzés során több féle fizetési mód között választhat: készpénz, utalás, Paypay, bank kártya.

A bérleti díj minden esetben előre fizetendő.

Autó leadás szintén a reptéren történik, a szerződés lezártával az ügyfél vissza kapja a kaució összegét, melyet aláírásával igazol.

Autóbérlés önnek a Liszt Ferenc repülőtéren a legjobb feltételekkel!

Igen természetesen minden általunk kínált bérautó éves autópálya matricával rendelkezik, így ezzel sem kell törődj!

Rejtett költség mentes autóbérlés Budapesten! Foglaljon online!

Fontos lehet hogy külföldi autóbérlés esetén az autóra szükséges pálya használati díjatkell fizetni mert autóink csak magyarországi matricával vannak ellátva.

 

Az olcsó autóbérléshez nálunk ez is jár!

 A Budapesti reptéren fizethet valutával, a napi közép árfolyamon, Budapesti címen szintén. Depositját szintén fizetheti valutával, így a bérlés végeztével átváltás nélkül kaphatja meg befizetett depositját. Az autókölcsönző fentartja a jogot hogy egyes valuta típusokat nem fogad el. Az autóbérlés fizethető: USD, GBP, ASD, EURO-ban. A bérlet tárgyát képező gépkocsin 10% casco önrész van meghatározvan. Európai Union kivülről érkező ügyfélnek az autókölcsönző megállapíthat magasabb depositot. Ez alól kivétel ha bérleti szerződésben a magyar állampolgár is rögzítésre kerül.

Bérléssel kapcsolatos különleges kéréseiket írják meg nekünk.

Autóbérlés Budapesten, önnek a legjobb feltételekkel!

 

Melyik alacsonyfogyasztású autót bérelnéd ki? Autóbérlés Budapesten, házhoz szállítva is

Mitsubishi Colt Kölcsönzés

Akár 5.000 Ft / nap
B jogosítvánnyal Benzin Személyautó Igen

Renault Twingo Kölcsönzés

Akár 5.000 Ft / nap
B jogosítvánnyal Benzin Személyautó Nem

Opel Corsa Kölcsönzés

Akár 5.000 Ft / nap
B jogosítvánnyal Benzin Személyautó Nem

Nálunk az EXTRA AZ ALAP az autókölcsönzésben!

Ne csak a napi díjat nézd, hanem a járulékos költségeket is a bérlés alatt! Nálunk nincsenek járulékos költségek! A CAR RENT Budapest autókölcsönzőnél az EXTRA AZ ALAP! Nem számítunk fel külön díjat a gépjármű takarításáért,mindegy hogy kombi vagy kisbusz! Nincs plusz költsége a gyerekülésnek, vagy az autópálya matricának! Online is foglalhat. Karbantartott autókat kölcsönzünk, rendezett papírokkal assistance szolgáltatásokkal. Mi arra is gondolunk hogy nincs időd pénzt váltani, így nálunk valutával is fizethetsz az autóbérlés alatt! Valuta váltása napi középárfolyamon MNB szerint. Az olcsó autóbérlésbe ez is belefér! Felveti az autóját Budapesten vagy a Liszt Ferenc Repülőtéren!

Nálunk az EXTRA AZ ALAP az autókölcsönzésben!

Karbantartott gépjárművek

Autókölcsönzőnk kiemelt figyelmet szentel gépjárműveink rendszeres karbantartására, hogy ügyfeleink autóbérlés alatt biztonságosan, kényelmesen közlekedhessenek belföldön és külföldön egyaránt. Bérlési Igényektől függően kombi, kisbusz bérautó foglalható nálunk! Az olcsó autóbérlés nem zárja ki hogy ön elégedett legyen egy szolgáltatással!
Autóink szezonális időjárási viszonyokhoz mindig felkészítettek.

Tisztán tartott bérautók

Minden autóbérlés előtt kollégáink kitakarítják autóinkat, ezt a bérleti díj tartalmazza, hogy Ön otthonosan érezze magát ezekben, mert nekünk fontos az Ön elégedettsége, ajánlása és hogy szívesen forduljon hozzánk autókölcsönzés esetén újra és újra. :-)
Egy tisztán átvett Opel Astra minden ügyfélnek elégedettséget jelent így olcsó autóbérlés mellett is jól jár velünk.
Kérjük segítse munkánkat, autókölcsönzés során ön is ügyeljen a tisztaságra.

Nálunk az extra az alap az AUTÓBÉRLÉSBEN!

Bérautóink alacsony fogyasztásúak, klímával felszereltek, téli / nyári gumival, hólánccal vannak ellátva évszaknak megfelelően, rendezett adókkal, biztosítási díjakkal, éves autópálya matricával és assitance szolgáltatással. A bérleti díj tartalmazz mindent amit önnek fizetnie kell. Fontos hogy ez alól kivétel a Budapesti átvétel, ez esetben kiszállítási díj kerül felszámításra. Nagy segítség az ügyfeleknek hogy a repülőtéren átvett bérautó mellé térítésmentesen gyermekülést, tető box és Gps kérhető. Az olcsó autóbérlés nem zárja ki a megfelelő szolgáltatásokat nálunk.

Önhöz visszük az autót!

Hol szeretné átvenni a gépjárművet? Reptéren, vasútállomáson, otthon? Nem probléma! Bérlés esetén autónkat mi oda visszük, ahol Önnek kényelmes . Rendelésfelvétel azonnal a +36 20 9999140 telefonszámon. Kérjük online rendelésnél ezt jelezzék ügyintézőnknek a pontos cím megadásával. Budapest és vonzáskörzete a kiszállítás határa. Külön kérésre egyéb helyszínre is lehetséges a bérautó átvétele.
Egy megbízható autókölcsönző önnek!

Válaszd ki, melyik autónkat szeretnéd kibérelni! Autóbérlő vállalkozásunk gépjármű kínálata

Akár 5.000 Ft / nap-tól
 • 1 hétre : 6.000 Ft / nap
 • 2 héttől : 5.500 Ft / nap
 • 3 héttől : 5.500 Ft / nap
 • 4 héttől : 5.000 Ft / nap
 • Kaució : 100.000 Ft
Akár 5.000 Ft / nap-tól
 • 1 hétre : 6.000 Ft / nap
 • 2 héttől : 5.500 Ft / nap
 • 3 héttől : 5.500 Ft / nap
 • 4 héttől : 5.000 Ft / nap
 • Kaució : 100.000 Ft
Akár 5.000 Ft / nap-tól
 • 1 hétre : 6.000 Ft / nap
 • 2 héttől : 5.500 Ft / nap
 • 3 héttől : 5.500 Ft / nap
 • 4 héttől : 5.000 Ft / nap
 • Kaució : 100.000 Ft
Akár 5.500 Ft / nap-tól
 • 1 hétre : 6.500 Ft / nap
 • 2 héttől : 6.000 Ft / nap
 • 3 héttől : 6.000 Ft / nap
 • 4 héttől : 5.500 Ft / nap
 • Kaució : 100.000 Ft
Akár 5.500 Ft / nap-tól
 • 1 hétre : 6.500 Ft / nap
 • 2 héttől : 6.000 Ft / nap
 • 3 héttől : 6.000 Ft / nap
 • 4 héttől : 5.500 Ft / nap
 • Kaució : 100.000 Ft
Akár 6.500 Ft / nap-tól
 • 1 hétre : 7.500 Ft / nap
 • 2 héttől : 7.000 Ft / nap
 • 3 héttől : 7.000 Ft / nap
 • 4 héttől : 6.500 Ft / nap
 • Kaució : 100.000 Ft
Akár 8.500 Ft / nap-tól
 • 1 hétre : 9.500 Ft / nap
 • 2 héttől : 9.000 Ft / nap
 • 3 héttől : 9.000 Ft / nap
 • 4 héttől : 8.500 Ft / nap
 • Kaució : 200.000 Ft
Akár 11.000 Ft / nap-tól
 • 1 hétre : 12.000 Ft / nap
 • 2 héttől : 11.500 Ft / nap
 • 3 héttől : 11.500 Ft / nap
 • 4 héttől : 11.000 Ft / nap
 • Kaució : 200.000 Ft
Akár 13.000 Ft / nap-tól
 • 1 hétre : 15.000 Ft / nap
 • 2 héttől : 14.000 Ft / nap
 • 3 héttől : 14.000 Ft / nap
 • 4 héttől : 13.000 Ft / nap
 • Kaució : 300.000 Ft

AUTÓBÉRLÉS Foglalási Útmutató

 • Autóbérlési szándék esetén minden esetben szükséges kitőlteni az autók alatt lévő megrendelőt, ezt rendszerünk konkrét bérlési szándékként kezeli.
 • Ha csak kérdése lenne Autókölcsönzőnktől azt közvetlen üzenetküldő rendszerünkön  keresztül megteheti írásunk alatt.
 • Autóbérlés nem csak hetekre de napokra is lehetséges, az árazás heti szintekre bontja a díjat, minden 7. napon csökkenek a bérés díjai.
 • A kitöltött megrendelő lap mikrobuszra, személyautóra 10 perc után jelenik meg cégünk levelező rendszerében.
 • Ezután ügyintézőnk visszaigazolja az autóbérlés megrendelő lapját és fényképes, konkrét mindenre kiterjedő ajánlatot küld önnek a a bérlés feltételeiről.
 • Önnek ezt az ajánlatot kell írásban elfogadnia és visszaigazolnia. Kérésre az autókölcsönző bérleti szerződése elküldésre kerül. Angol, Német, Magyar nyelven.
 • Ezután a bérlés érvényes és csak át kell vennie a lefoglalt autóját.
 • Autóbérlés Budapesten rejtett költégek nélkül!

Írjon nekünk! Üzenetküldés

 • CAR RENT
 • Cím: Pest-Központi Iroda (Örs vezér tere), 1106 Fehér út 1. Árkáddal szemben.
 • Tel.: +36 20 9999 140
 • E-mail: info@autokolcsonzesbudapest.net