Autóbérlés hosszú távra

Autóbérlés hosszú távra Budapesti átvétellel Országosan elérhető, olcsón. Autókölcsönző szolgáltatásainkat kedvező áron nyújtjuk, rejtett költségek nélkül, tisztán áttekinthető, kiszámolható árakkal. Online foglalási rendszerünk segítségével azonnal kérhet árajánlatot, és kiválaszthatja az Önnek megfelelő bérautót.

Alkalmi autóbérlés? Hétvégi autóbérlés? Havi autóbérlés? Napi autóbérlés? Autóbérlés hosszú távra? Igen, jó helyen jár, nálunk mindenki megtalálja azt amire szüksége van.

Mikor éri meg hosszú távra autót bérelni?

A hosszú távú autóbérlés, autókölcsönzés hónapokra akkor lehet igazán kifizetődő, ha nem akar saját autó vételbe sok pénzt beruházni, és biztonságosan szeretne bérautót, személyautót vagy kisbuszt használni hosszabb időn keresztül. A bérautók évszaknak megfelelő felkészítést kapnak, és rendelkeznek minden szükséges kiegészítővel.

Ha szervizben van az autója, és hosszabb ideig tartó munkát végeznek rajta. Ilyen szokott lenni a karosszériás munka, alváz és üregvédelem, lakatolás, karosszéria felújítás és motorfelújítás is, amely akár hónapokig is eltarthat. Hogy ezen idő alatt se kelljen a tömegközlekedést igénybe vennie, azért vezettük be tartós autóbérlési szolgáltatásainkat.

Előfordulhat, hogy balesetet szenvedett valaki a járművével, és a biztosító ki is fizeti a bérautót, amelyet addig használ, ameddig a biztosító szervize kijavítja a kárt. Ez egy rentábilis megoldás, mert így szinte ingyen bérelhet autót hiszen költségként elszámolhatja.

A Bérautót annyi időre bérli ki, amennyi időre szüksége van a járműre. Ezért már önmagában megéri autót bérelni, hiszen nincs avulási veszteség, nincs kopás költség, nincs időszakos szerviz költség. Akinek a munkája megköveteli a rendszeres esetleg hosszú utazást más országokba, esetleg más távoli megyékbe, annak megéri autót bérelni, hiszen pontosan azt az autót tudja tartós autóbérlés keretében kikölcsönözni amelyikre szüksége van.

A szükséges jármű méret, illetve típus is kiválasztható, ha nagyobb járműre van szüksége akkor válasszon nagy járművet, ha kicsi városi rohangálós autó kell, akkor választhat a kisebb járművek közül, amelyek teljesítménye városban tökéletesen elég, viszont a fogyasztásuk is kiváló.

Akár városi használatra kell kisautó, akár hosszabb külföldi utakhoz, kényelmes nagyméretű limuzin, nálunk megtalálhatja azt a típust amelyik biztonságosan és az igényeinek megfelelően elviszi bárhová. Minőségi színvonalas, megbízható bérautó kínálatunkban mindenki megtalálhatja az elképzeléseinek megfelelő típust. Hosszútávú autóbérlés garanciával.

A befizetett adó, és biztosítási díjat sem kell kifizetni, hiszen a bérleti díjon felül nem lesz más költsége. Ha valaki használt autót vásárol, át kell íratnia, eredet vizsgát kell fizetni, fizeti az átírás költségeit, a biztosítást és az adót. Ezek akár több százezer forint is lehet.

Olcsóbb hosszú távra autót bérelni?

Igen, a hosszú távú autóbérlés sokkal olcsóbb, mintha napidíjat fizetne. Az autókölcsönzés díja hetente csökken, illetve tartós autóbérlés esetén egyedi árajánlat is kérhető.

Bérelhetek egy hónapra autót?

Igen, egy, két illetve több hónapra is kibérelheti az Ön által kiválasztott bérautót. A bérlés időtartamát szerződésben rögzítjük ugyan így a fizetendő bérleti díjat is. Semmilyen más költsége nem lesz.

Tartós autóbérlés 6 hónapra

Ha ügyfelünknek féléves, vagy hosszabb időtartamig van szüksége bérautóra, akkor válassza a 6 hónapos autóbérlés szolgáltatásunkat. Válassza ki az Önnek megfelelő autótípust, és kérjen árajánlatot tartós autóbérlésre annyi ideig, amennyi időre szüksége van a járműre.

Miért éri meg cégünknek tartós autóbérlésre kiadni járműveinket?

Mivel kevesebb adminisztrációs költséggel jár a tartós autókölcsönzés, illetve a járművek is kevesebb munkát adnak nekünk, ezért a felszabaduló költségeket megosztjuk a bérautó használójával, ezért kell kevesebbet kifizetnie a kölcsönzött járműért. Általában elmondható, hogy a hosszú távú autókölcsönzés sokkal olcsóbb, mintha napi vagy hetidíjban fizetne a kölcsönzésért.

Tartós autóbérlés elérhető bármely típusban. Az általunk kínált bérautókat kérésre kiszállíthatjuk a reptérre is, vagy Budapest közigazgatási területén belül bárhova. Bérautó foglalás online lehetséges. Extra szolgáltatások ingyen: gyermekülés, tető box, navigációs GPS. Budapesti nyitva tartás: Hétfőtől - péntekig 8- 20 -óráig. Telefonos keresztül is bérelhet autót akár hétvégén is Budapesten, illetve a Budapesti Nemzetközi repülőtéren.