Autókölcsönzés Budapest XI., XXI., XXII. kerület

Autókölcsönzés Budapest XI., XXI., XXII. kerület

Olcsó autókölcsönzés árak Budapest XI., XXI., XXII. kerületeiben, helyszíni átvétellel is. Kérje bérelhető klímás autóját házhoz szállítással. A kiválasztott bérautót mindössze 5e Ft-ért házhoz is szállítjuk. Az összeg tartalmazza a bérlés végén az autó visszaszállítását is. A Liszt Ferenc repülőtéri kiszállítás ára is 5e Ft nincs más költség, ez reggel 6-órától választható éjfélig.

Hol veheti át a bérelhető járművet?

Bérautót kölcsönözhet Budapest egész területén.

Budai Autókölcsönzés átvételi lehetősége az I. ker Budai vár, a II. ker, Rózsadomb III. ker, Óbuda, XII. ker Hegyvidék, XI. ker Kelenföld, XXII. ker Budafok,

Autókölcsönzés Pesten átvétellel: IV. ker Újpest, XIII. ker Anagyalföld, XIV. ker Zugló, XV. ker Újpalota, XVI. Ker Árpádföld, Mátyásföld, Cinkota, XVII. Ker Rákoskereszttúr, XVIII. ker Pestszentlőrinc, XIX. ker Kispest, XX. ker Erzsébet, XXI. ker Csepel, XXIII. ker Soroksár.

Telephelyünkön díjmentesen átveheti Online lefoglalt bérelt autóját.

Autókölcsönzőnk a bérautókat felkészíti az adott évszaknak megfelelően, hogy minden körülmények között biztonságosan célba érjenek. Ha az autó felkészítésével kapcsolatban bármilyen kérdésük, kérésük van, kérjük jelezzék ezt az Online Foglalás során, vagy telefonon.

A napidíj naponta 300km limitet tartalmaz, a limit túllépése esetén kilométerenként húsz forintot számolunk fel plusz költségként. A költségek tervezése során kérjük ezt vegyék figyelembe. Tehát pl: 5 nap autó bérlés  esetén 5 • 300=1500km a limit.

A járművekhez ingyenesen navigációt, gyerekülést és tető boxot, hóláncot tudunk biztosítani, igényüket kérjük jelezzék a bérautó foglalása során. Így a gépjármű átvételénél ezek már be lesznek rakva a járműbe. Hétvégén a kiszállítása +5e Ft-os áron kérhető.

Kölcsönözhető járművek méret szerint:

 • Bérelhető kisautó 2-3 utas részére,  
 • Bérelhető kis középkategóriás autó 2-3 utas részére,  
 • Bérelhető középkategóriás autó 3-4 utas részére,  
 • Bérelhető egyterű 4+2 utas részére,  
 • Bérelhető kisbusz 6 utas részére,  
 • Bérelhető kisbusz 8 utas részére,

Mindig az utasok számának, a csomag mennyiségnek, és a funkciónak megfelelő klimatizált bérautót kell választani. Ha autópályán is használni szeretnék a bérelt autót vagy kisbuszt, akkor célszerű 1300cm2 feletti járművet választani, hogy legyen erő a kigyorsításhoz, és ne kerüljenek baleseti helyzetbe. Városi közlekedéshez inkább a benzines jármű, míg a gyakori autópályázáshoz, illetve külföldi utakhoz a dízel, vagy erősebb benzines jármű ajánlott.

A kaució minden esetben 1-200e Ft amelyet az autókölcsönzés végén ha épségben visszahozzák a járművet akkor hiánytalanul visszakapnak. A járművekre érvényes felelősség biztosítás és Casco van kötve, így tehát ügyfeleink be vannak biztosítva baj esetére is. Kauciót fizethetnek forintban és valutában is.

Minden járművet tele tankolva, kitisztítva adunk át és így is várjuk őket vissza. A bérleti díj a Magyarországon érvényes autópálya használatot tartalmazza, ha külföldre is mennek a bérautóval akkor külön meg kell vásárolni az érvényes matricát.

Autókölcsönzés feltételek

 • Érvényes személyi igazolvány,
 • Érvényes lakcímkártya
 • Érvényes jogosítvány
 • Érvényes útlevél külföldi állampolgárok esetén.

Ha külföldi állampolgár szeretne autót bérelni akkor kell egy Magyar állampolgárságú személy akivel szerződni tudunk, és a külföldi állampolgár érvényes útlevele, esetleg tartózkodási engedélye, jogosítványa.

Az autókölcsönzés árainkat megtekinthetik a kölcsönözhető járművek adatlapjain. A tartós autóbérlés is lehetséges, a bérleti díj minden 7.-napon csökken. Kölcsönözhető járműveink nagy választékban állnak kedves ügyfeleink rendelkezésére, a járműparkot folyamatosan bővítjük.

Nálunk nincsenek, és nem is lesznek apróbetűs részek és rejtett költségek. Ügyfeleinknek a csak a jármű napidíját kell kifizetni, ha kiszállítást is kérnek, akkor a kiszállítás költségét, de semmilyen más költségük nem lesz.

Járműveinken nem látható külső felirat, kölcsönzői reklám, teljesen hétköznapi légkondicionált civil járművek.

Kölcsönözhető autó listánkat itt találja

Fizetési lehetőségek

 • Készpénzzel a helyszínen,
 • Valutával a helyszínen
 • Kártyával,
 • Átutalással

A bérelt autó visszaadása

Járműveinket tele tankolva, tisztán adjuk át ügyfeleink részére, kérjük így is hozzák vissza nekünk. Ha házhozszállítással vette át autóját, akkor a járműért megyünk a bérleti idő végén. Ezt Budapesten és a Budapesti repülőtéren is megteheti.

Az átvétel során ellenőrizzük, hogy a járművet olyan műszaki állapotban kaptuk vissza, mint ahogy átadtuk, tisztán, tele tankolva. Ha minden rendben van, munkatársunk ezt a szerződésben leírja, és visszaadjuk a kauciót, amelyet ügyfelünk az aláírásával igazol.

Budapest összes kerületébe kérheti a bérautó házhoz szállítást 5e Ft-ért, a hét minden napján, munkaidőben 8-órától, illetve a Budapest körüli településekre is. A Liszt Ferenc repülőtéri kiszállítás ára is 5e Ft nincs más költség, ez reggel 6-órától választható éjfélig. Kiszállítást csak a kapacitásunk erejéig tudjuk vállalni.

Külföldi utazásra is bérelhető autó, az Európai Unió egész területére. Az Európai Unión kívüli utazásra nem tudunk járművet biztosítani. Részletekért kérjük olvassa el az autókölcsönzés külföldre bejegyzésünket illetve a gyakori kérdéseket.

Ha bármilyen kérése, kérdése van, használja a foglalás során a Megjegyzés szövegdobozt, írja le kérését, vagy hívjon bennünket ezen a telefonszámon: +36 20 9999140