Multi vagy kisebb cég autókölcsönzésben?

Multi vagy kisebb cég autókölcsönzésben?

Multi vagy kisvállalat az autóbérlésben?

Ez egy komoly dilemma minden ügyfélnek hogy mi is a legjobb választás ha szükség van autóra.
Mindkét oldalon sok a pozitív és a negatív is. Nézzünk egy-két fontosabb részletet.
A multi cégeknél az ügyfél biztosan választhat autót, a név garancia arra hogy  megfelelő autót fog kapni, és nem fog találkozni olyan állapotú autóval amit nem szívesen használna.
Természetesen ennek ára van, de egy külföldi hosszabb utazásnál azt hiszem ez nem lehet kérdés hogy ez egy megbízható választás lehet.
Az interneten terjengő rossz tapasztalatok a multi cégekről nem feltétlen mind igazak, ezen esetek kis cégeknél is előfordulhatnak.

Tény hogy egy kisebb cégnél könnyebben tudunk a tulajdonossal, vezetővel személyesen egyeztetni
ha problémánk lenne, mint a multinál ahol átirányítanak minket a jogi osztályhoz a panaszunkal.
Véleményünk szerint az ügyfél személyes döntése hogy melyik cégtől szeretne autót kölcsönözni.
Van olyan aki szeretni a szigorúan megírt szerződéseket és tucat ügyintézőt aki kiszolgája a kérését.
A másik típus, aki a személyes kapcsolatokat preferálja, és szeretne bizalmi viszonyt kialakítani a cég vezetőjével, alkalmazottjával a későbbi könnyebb bérlések miatt.
Itt mindenki az hozzá megfelelő céget választhatja.Autokolcsonzesbudapest.net
Egy céget és egy  kapcsolatot is talán egy probléma kezelés alapján lehet igazán megismerni.
Egy  multi cégnél mint tudjuk sok alkalmazott van és nagyon profi szerződés, ami már ki állta az idő próbáját és azzal együtt sokfajta panaszt is. Itt nem minden esetben kezelik úgy a problémát hogy az ügyfélmegtartás szelleme vezeti őket. Természetesen van példa az ellenkezőjére is.
Egy kis cégnél ez talán másképpen van, itt fontos az ügyfél elégedettsége, mert kevesebb ügyfélből gazdálkodhat, így rugalmasabb lehet az ügyintézés.
E blogból nem a legjobb megoldást tudhatod meg hanem hogy hol lehet a buktató..
Saját tapasztalatunk hogy valaki azért keres minket mert megunta a multi cégek automatizált folyamatát, de van olyan ügyfél aki az miatt vált multi cégre mert pontosan azt keresi hogy kommunikáció nélkül a leghatékonyabban juthasson autóhoz.
Ami biztos hogy nagy titkok nincsenek az autóbérlésben, a kis cég ugyanazt a biztosítót választhatja mint a multi, a multi ugyanazt a bankot választhatja hitelezésért mint  a kis cég. Csak a méret más, és az igények, és az árak természetesen. A multi nagyobb tőkéjét nagyobb deposittal védi. Azt hiszem ez érthető.
Mi magyarok szeretjük a személyes kapcsolatot kialakítani cégekkel hogy jó érzéssel érkezzünk meg a cég irodájába, és szívesen fogadjanak minket, mint visszajáró ügyfelelt.
Nálunk mindig vár rád egy mosoly és egy jó ajánlat!
Autóbérlés Budapesten, rejtett költségek nélkül!