Kisautó bérlés

kis-auto-berles

Kisautó bérlés Budapest. Kinek ajánlott a kisautó kölcsönzés?

Ez a járműtípus általában 3 ajtóval és 4-5 ülőhellyel rendelkezik. A kisautó a legkisebb a bérelhető járművek között. A név a kis méretből, a jármű kedveltsége pedig a megfizethető bérleti díjból és a kiváló üzemanyag takarékosságból származik. A legtöbb gazdaságos kisautó 50-80le vagy jobb teljesítményt kínál. Ez egy nagyszerű lehetőség azoknak, akik sokat járnak a városban és utazásuk során maximalizálni szeretnék megtakarításaikat. A kisautó városba való elsősorban, hiszen könnyű vele parkolni, kiváló műszaki jellemzőkkel rendelkezik, csendes és takarékos motorokkal van szerelve. A kis méret miatt könnyű vele parkolni szinte bárhol, és a motorja is alkalmasabb a városi közlekedésre, mint a nagyméretű dízel limuzinoknak, amelyeket viszont a nagy távolságokra terveztek, és nem kifejezetten városi használatra. Ilyen kisautók például a következők:

Mitsubishi Colt autóbérlés, az autó 1300cm3-es benzines autó, 3 ajtós. Ideális fiatal pároknak, egyedül érkezőknek. Japán megbízhatóság, a kisautó fillérekből tankolható, nagyon alacsony fogyasztású. A Mitsubishi Colt ugyanakkor meg is tud indulni ha nagyon muszáj, tehát dinaikusan vezethető, városi forgalomban ideális.

Renault Twingo bérlés az egyik legjobb bérautó Budapesti használatra A kis Twingo 1200cm3-es benzinmotorral, kényelmes utastérrel, de kis csomagtérrel rendelkezik, maximum egy bőröndnek elegendő, rövid időre érkezőknek, ideális bérautó. Cégek is szeretik, sok Twingo szaladgál céges alkalmazottakkal.

Az Opel Corsa bérlés az olcsó autóbérlés legegyszerűbb formája, kedvelt ügyfeleink között, belföldi használatra. A Corsa legendás Opelje nagyon szerethető városi forgalomban, kis méretéhez képest nagy belső térrel rendelkezik, kényelmes kisautó. Nagyon kedvező a fogyasztása.

A Fiat Punto kölcsönzés az egyik legnagyobb csomagtérrel bérelhető kis autó, kettő utazó bőröndnek megfelelő csomagtérrel. City servo-val könnyen lehet parkolni, dinamikusan lehet vele közlekedni a városban és autópályán szintén.

Honda Jazz bérlés az egyik legnagyobb kisautó, Budapesten és a Liszt Ferenc repülőtéren is. Kitűnő választás fővárosi közlekedésre, de akár családi kirándulásokra 3-4 főnek is, hiszen a 350 literes csomagtartóval és a nagy belső légtérrel a kényelmet szerető kirándulók kedvence. A járművel vidékre is bátran elindulhatunk, hiszen nem okoz gondot a Hondának az autópálya sem, és kisfogyasztású motorjához képest elég jól gyorsul.

A gazdaságos kisautó előnyei

A gazdaságos kisautó bérlés tökéletes azoknak, akiknek nincs szükségük nagy méretű autóra a városi közlekedéshez, 1-2-3 fő fog közlekedni vele és komoly pénz szeretnének spórolni az üzemanyag fogyasztáson. A bérelt kisautó költségei így elenyészőek lehetnek, és kis fogyasztás mellett nagy távoslágokat bejárhatunk rövid idő alatt a városban. Ezek a kisautók nagy túrázáshoz nem alkalmasak, autópályázáshoz sem, viszont a nagyit meglátogathatjuk vele Vácon, tehát a rendszeres városi közlekedés mellett néha a közelebbi Pest megyei településekre is elvisz. Egy ilyen kisautó megbízhatóan elviszi oda ahova menni szeretne, olcsón alacsony költség mellett, de ugyanakkor a sportos kigyorsításokra és az előzésekre ezek a járművek nem alkalmasak. Pillanatok alatt talál egy ilyen kis könnyen manőverezhető csodának parkolóhelyet, viszont biztosan nem fog vele szerepelni a Halálos Iramban legújabb részében... valamit valamiért ugye.

  • A kisautó bérlés számos további előnnyel jár, többek között:
  • Egy tankolással nagy távolságokat tehet meg olcsón,
  • Kiváló kisautó bérleti díj
  • Kényelmes belső tér
  • Megbízhatóság

Függetlenül attól, hogy milyen típusú járművet keres vagy merre megy, a városi közlekedéshez 1-2 embernek a legjobb választás egy megbízható, megfizethető kisautó.

Hogy bérelhetek gazdaságos kisautót?

Sokféle cég kínál sokféle kisméretű autót, ezeknek a műszaki állapota is vegyes. A legolcsóbbak kerülendők, mert kétes műszaki színvonalú autókat adnak sokszor kaució nélkül, rejtett költségekkel, amelyek a gyakorlatban jelentősen megemelik a napidíj árát. Ha nem kell kauciót fizetni, akkor a szerződésbe beleírják, hogy mindenfajta káreseményért a bérbe vevő fele, tehát ő fizeti ki a kárt. Nálunk van kaució, de bármilyen esemény esetén a Casco fizet. Ha klímás, gondosan karmantartott, megbízható kisautót szeretne bérelni, akkor válasszon kínálatunkból, és foglalja le Online.

Autókölcsönző cégünknél naponta azért dolgozunk nap mint nap, hogy ügyfeleink magas színvonalú és tiszta, kiváló műszaki állapotú járműveket, kis autókat vehessenek bérbe, amelyet aztán megelégedve használhassanak a mindennapokban. A járművekhez az extrákat, a GPS-t, a tetőboxot, a gyermekülést ingyenesen biztosítjuk, ezért nem számítunk felé külön költséget.

Ha a kisautót Budapesten helyszínre szeretné rendelni, úgy ez is lehetséges, kiszállítási díj ellenében. Az Online foglalásnál, kérjük válassza ki, hogy házhoz szállítással kéri a járművet. Amennyiben a kisautót a Budapesti Liszt Ferenc repülőtérre kéri, úgy kérjük írjon a foglalásba járat számot, hogy figyelemmel kísérhessük a járat esetleges késését.

Ha városi közlekedésre keres kisautót, járműveink között biztosan meg fogja találni az Ön igényeinek legmegfelelőbb kisautót, azonnali foglalással.

Bármilyen kérdése van, hívhat a fent látható telefonszámok valamelyikén, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot az űrlap kitöltésével.