Kombi autó bérlés

kombi-auto-berles

Kombi autó bérlés: mit kell tudni a kombi autó bérlésről?

Miért válasszunk kombi autót?

Az az elvárás, hogy sok ember kényelmesen elférjen egy autóban, akár kézi csomagokkal együtt nagy kihívás egy autó gyártónak. Mindenki szeret kényelmesen, kissé hátra dőlve utazni, kényelmes lábtartással, kissé kinyújtva a lábakat is. Aki autó kölcsönöz rövidebb, hosszabb távra lehet, hogy szeretne több emberrel és csomagokkal utazni. Ehhez hely kell, méghozzá sok hely. Mivel egymás mögött vannak az ülések, és sok autóban a hűtés miatt elöl van a motor, ezért a csomagok elhelyezése csak a bérautó hátsó traktusában oldható meg. Ezért a hagyományos autó elrendezés helyett, amikor a csomagtartó a hátsó szélvédő alatt külön zárt dobozban kap helyett kitalálták, hogy egyesítik a dobozos furgonok jó tulajdonságait a személyautó képességeivel. A kombi egyterű autóknál gyakorlatilag a szedán autók csomagtartója feletti rész kapjuk meg pluszban variálható egyszerűséggel. Némelyik autónál ezért alacsonyabban, némelyiknél magasabban, de mindegyik kombi autónál a hátsó szélvédő a hátsó falon van, közvetlenül a lökhárító után. Az ilyen járművekben 5-7 ülés, és hatalmas csomagtartó fér el, kombinálható méretekkel, hogy mindenki a saját igényeinek megfelelően rendezhesse át a belső teret.

Kombi autó bérlés feltételei:

 • Érvényes jogosítvány,
 • érvényes személyi igazolvány, lakcímkártya,
 • útlevél,
 • Ha külföldi állampolgár, akkor ezekkel megegyező iratokra van szükség.

Kombi autó előnyök

Magyarországon elsőként talán az Opel Astrát lehetne megemlíteni, mint olyan autót amelyik igazán kellemes méretű, jó menettulajdonságokkal rendelkező, mindenki számára elérhető nyugati autó volt. Nagy tér, sok hely alacsony fogyasztás és kiváló pakolhatóság jellemzi a kombi autókat. A kombi autókban akár szállítani is lehet alkalomszerűen bőröndöket, dobozokat, mivel a tér kombinálható. A hátsó üléseket le lehet hajtani, és így egészen furgonszerű lesz a személyautó,

A járművel kapcsolatos másik elvárás, hogy biztonságos legyen, alacsony fogyasztással, és a szellőzés klimatizálás is profin legyen megoldva. Ha könnyen kezelhető, megbízható, egyszerű járművet keres megfizethető áron, a közepes vagy nagyméretű kombi bérautók tökéletesek lehetnek az Ön számára. Autókölcsönzőnkben a legnépszerűbb kombi autók közül kölcsönözhet néhányat, köztük olyan modelleket, amelyek kiadásuk óta számtalan alkalommal bizonyították megbízhatóságukat és a legkényesebb ízlést is kielégítő nagy teret.

Megemlíthető kiemelkedően tágas kombi bérautóként a Ford Focus, vagy a Kia Ceed például. Mindkettő kiváló, nagy, takarékos konstrukció.

Budapesti telephelyünkön, megtekinthetők kombi bérautóink. A telephelyen lévő munkatársak segítenek bármilyen kérése problémája van, lehetőségeinkhez képest igyekszünk megoldani. A telephelyen valós autóválasztékunkról kap képet.

Mindent a tágasság és kényelem érdekében

Ha megnézünk egy kombi autót mindent a tágasság és kényelem érdekében alakítottak ki. A kombi autó bérlés számos előnnyel jár úgy mint:

 • Kedvező napi bérleti díj, amely jelentősen csökken, ha hosszú távra bérel valaki kombi autót.
 • Egyszerű, egyterű kialakítás a nagy helyért és kényelemért.
 • Kényelmes belső tér
 • Nagy távokat is kényelmesen megtehetünk ezekkel a járművekkel, anélkül, hogy kucorogni kellene az autóban.
 • Kiváló fogyasztás, megbízható motorokkal szerelt járművek.

Ezen kívül élvezheti a többféle módon átrendezhető belső teret, a lehajtható hátsó üléseket, a magas hátsó, többszáz literes csomagteret.

Ezenkívül élvezheti a kényelmes belső teret, a kívánatos technikai lehetőségeket, a csomagtér helyet. Mivel Online bérautó foglalási rendszerünk segítségével könnyen kiválasztható és lefoglalható a kívánt kombi bérautó, ezért bármikor amikor kombi autóra van szüksége, csak kiválasztja a járművet és lefoglalhatja azonnal.

 Autóbérlési fizetési lehetőségek

 • Készpénzzel a helyszínen,
 • Valutával a helyszínen,
 • Kártyás fizetéssel, a reptéren is
 • Barionnal,
 • Utalással
 • PayPal

Minden alacsony fogyasztású bérutónk klímával van felszerelve, hogy a lehető legkomfortosabb utazást biztosítsák. A bérelhető kombi autók az évszaknak megfelelő felszereltséggel kerülnek bérbeadásra, ha szeretne extrákat is, úgy mint tetőbox, GPS navigáció, vagy gyermekülés akkor ezeket ingyenesen biztosítjuk járműveinkhez.

További információért hívja az alábbi telefonszámot, vagy küldjön e-mailt:

+36 20 9999 140