Autóbérlés feltételei

autoberles-feltetelei

Autóbérlés egész Magyarország területére Budapesti átvétellel. Budapest és környéke területén kérésre a bérelhető járműveket kiszállítjuk. Bérautóinkat tisztán, teli tankkal, az évszaknak megfelelő felszereléssel, és ingyenesen biztosított extrákkal adjuk át, hogy Önnek tényleg már csak tankolnia kelljen, nem lesz más költsége.

Elégedett ügyfeleink a legjobb garancia arra, hogy Car Rental cégünk bármilyen igényt képes kielégíteni minőségi, kiváló állapotú járműveivel. Autókat bérelhet pár napra, de akár hosszú távra is. A minimum bérlési idő kettő nap.

Kölcsönözhető bérautók:

Az autóbérlésnek vannak feltételei, amelyeket alább ismertetünk.

Autóbérlés feltételei:

 • Betöltött 21-éves életkor,
 • Érvényes jogosítvány,
 • Érvényes személyi igazolvány, lakcímkártya,
 • Útlevél,
 • Ha külföldi állampolgár, akkor ezekkel megegyező iratokra van szükség.

Autóbérlés árak

Gépjárműveink foglalása online történhet, válassza ki az igényeinek megfelelő járművet és az adatlapon található űrlap kitöltésével küldje el bérlési igényét. A kitöltés során pontosan látni fogja a fizetendő árat, nincsenek rejtett költségek, apróbetűs mellékletek, nálunk csak azt kell kifizetni, amit használ. Semmilyen más költsége nem lesz erre garanciát vállalunk.

Az űrlapot kitöltés után emailben küldi el nekünk a rendszer. Ha nem írta el az emailcímet (kérem ellenőrizze az űrlap elküldése előtt mivel, ha rossz emailcímet ad meg, akkor nem fogjuk tudni elérni) küldünk egy foglalási visszaigazolást, amelyben az autó fényképe és rendszáma is benne lesz. Ezt a járművet foglaljuk Önnek. Ha Budapest Nemzetközi Repülőtérre rendeli a bérautót akkor kérem küldje el a repülés járatszámát, hogy figyelemmel kísérhessük érkezését, hiszen akár késhet is a gépe.

Karbantartott, tiszta bérautót adunk ügyfeleinknek tele tankolva, országos autópálya matricával, amely egész Magyarország területére érvényes.

Cégünknél a kiegészítő felszerelést ingyenesen biztosítjuk, ezekért nem kell külön fizetni. Kérhet tető boxot, GPS navigációt, babaülést, gyermekülést. Bérelhető járműveink az évszaknak megfelelő felszereléssel kerülnek átadásra.

Nálunk csak biztonságos megfelelően karbantartott, műszakilag is kiváló járműveket bérelhetnek ügyfeleink. Olcsó, biztonságos, kisfogyasztású járműveinkben nem fog csalódni.

Csak válassza ki az igényeinek megfelelő bérelhető autót, városban 1-2 személynek kisautót alacsony fogyasztással, vagy nagyobb limuzint, ha többen szeretnének utazni. Lehetőség van kisbuszt is bérelni, amelyben a tágas tér, a kiemelkedő komfort és a biztonságos utazás élményét fogják megtapasztalni.

Budapesti telephelyünkön megtekinthetők járműveink. A telephelyen lévő kollégánk segítenek bármilyen kérése problémája van, lehetőségeinkhez képest igyekszünk megoldani. A telephelyen valós képet kap autóválasztékunkból.

Válassza az autóbérlés lehetőségét rövid vagy hosszú távra abban az esetben, ha:

 • Cég vagy magánszemély akinek gyorsan jó műszaki állapotú autóra van szüksége rövid vagy hosszú távon,
 • Nyaralni szeretne de nincs autója, kisbusza, és lehetősége sincs ezek megvásárlására,
 • Munka miatt hirtelen kell egy jármű rövidebb, hosszabb időre és nincs keret vásárlásra,
 • Ha rossz a járműve műszaki állapota, és ameddig megjavítják, szervizben van szeretne autóval járni továbbra is,
 • Ha olyan tevékenységet folytat amelynél jobban megéri bérelni az autót mint megvásárolni, és fenntartani.

Nálunk bármilyen helyzetben, biztonságosan bérelhet autót rövidebb és hosszabb távon Budapesti irodánkban.

Akár kisméretű rohangálós, ügyintészős, könnyen parkolós városi kis méregzsákra van szüksége akár tekintélyes megjelenésű limuzinra üzleti utakhoz, választékunk lefedi az igényeket. Ha egy nagyobb egyterű járműre van szüksége, több gyerekkel történő nyaraláshoz, vagy a cég alkalmazottaival mennének vidéki utakra, kínálatunkban akkor is megtalálhatja az igényeinek leginkább megfelelő járművet.

Az autó foglalásakor kérheti a Budapesti és Pest megyei, illetve repülőtéri házhoz szállítást is, egyszeri díjért. A foglalásnál azonnal látni fogja, hogy mennyit kell fizetnie, nem lesz más költsége.

Az autó átvételéhez személyi okmányok, érvénye jogosítvány, és készpénz szükséges. Ingyenes felszerelések tető box, gyermekülés, Navigáció, babahordó. Szezonálisan felszerelt járművek, tele tankkal.

 • Autóbérlés rejtett költségek nélkül Önnek, bármikor amikor szüksége van rá.
 • Autóinkat tele tankolva adjuk át, amikor átvesszük, tele tankolva kérjük vissza.
 • Az autó átvétele Budapest XIV. kerület telephelyünkön ingyenes, a házhoz szállítás Budapesten és pest megyében díj ellenében lehetséges.
 • A járművekhez biztosított napi limit 300Km, ha ezt az értéket túllépi, akkor 20Ft/km pluszköltséget számolunk fel.
 • Az autóbérléshez kauciót kérünk, amely ötventől kettőszázezer forint lehet, amikor leadja az autót ezt a pénzt azonnal visszaadjuk.
 • Az autóbérlés során kötelező felelősségbiztosítást és Cascot adunk a járművekhez, ez a bérbe vevőt is védi egy káresemény esetén.

Az autóbérlés Budapest XIV. kerület 1148 Örs Vezér tere 1. átvétel esetén költségmentes, Budapesten és Pest megyei helyszínre külön díj ellenében ki tudjuk vinni autóinkat.

Autóbérlési fizetési lehetőségek

 • Készpénzzel a helyszínen,
 • Valutával a helyszínen,
 • Kártyás fizetéssel, a reptéren is
 • Barionnal,
 • Utalással
 • PayPal

A bérlési díj a foglalási napok számával arányosan csökken, tehát minél tovább bérli a járművet annál kevesebbet kell fizetnie egy napra számolva.

További információért hívja az alábbi telefonszámot:

+36 20 9999 140

Bérelt autó visszavétel

Bérelt autóinkat Budapesten, illetve a Budapest Nemzetközi Repülőtéren is visszaadhatja. A kiszállított autó bérleti díja tartalmazza a vissza szállítást is. Visszaadásnál ellenőrizzük a jármű állapotát, a tele üzemanyag tankot. Ha minden rendben van, akkor visszaadjuk a kauciót, és lezárjuk a szerződést.

Várjuk szeretettel,  válassza ki a igényeinek leginkább megfelelő járművet, és foglalja le Online, akár most!