Érdemes e előre foglalni gépjárművet?

Érdemes e előre foglalni gépjárművet?

Sokan kérdezik, hogy mennyivel előre érdemes lefoglalni az autót, amennyiben kölcsönöznének. Erre sajnos nincsen konkrét válasz, hiszen a piac változó. Van amikor történik valami és egyszerre akar mindenki utazni, de van amikor vannak benn szabad autóink.

Viszont pont a kiszámíthatatlanság miatt, én mindig javaslom hogy tervezzük meg az autókölcsönzés időpontját és természetesen azt is hogy milyen gépjárművet szeretnénk bérelni, hány főre, és mennyi csomaggal. Ezt ha megírja ügyintézőnknek, ő a legmegfelelőbb megoldást fogja ajánlani önnek.

Az előre tervezés tehát mindenképpen minden esetben előnyös és az autóbérlés tekintetében kettő körülményre érdemes odafigyelni.

Az első, hogy milyen autót szeretnénk kölcsönözni?

Ahhoz hogy biztosítsuk magunknak a megfelelő bérautót tudnunk kell mi a cél? Mennyien fogunk utazni ketten – hárman esetleg öten – heten? Hiszen amennyiben kevesebben utazunk elegendő egy kisebb légterű autót választanunk kisebb köbcentivel.

Amennyiben viszont többen szeretnénk utazni, vagy sok csomagunk lesz úgy nagyobb autót érdemes választanunk a kényelem és az üzemanyag választás miatt egyaránt.

Ezért ahhoz hogy előre foglaljunk, válasszuk ki, milyen autót szeretnénk: Pl: Opel Corsa, Astra, Meriva, esetleg egy Seat Alhambra?

Amikor megvan az autónak a kiválasztása tervezzük meg az utazás időpontját!

Mikor szeretnénk a célba érkezni és ehhez mikor kell elinduljunk? (vegyük számításba az esetleges közlekedési nehézségeket, útirány változtatási szükségleteket stb.)
Hol szeretnénk felvenni a kölcsönautót?

A bérautót felveheted telephelyünkön Pest-Központi Iroda (Örs vezér tere) 1106 Fehér út 1. Árkád üzletházzal szenben, vagy arra is lehetőség van, hogy Budapest közigazgatási területén bárhova elvigyük az autót, vagy akár a Liszt Ferenc repülőtéren is várhatunk a bérautóval.

Neked kell eldöntened mi lenne a kényelmesebb számodra!

Amikor kiválasztottad az autót, megvan a felvétel helye és időpontja, már csak azt kell tudnod mikorra szeretnél visszajönni és hol adnád át az autót.
Amennyiben ezek az információk megvannak, javaslom, foglald le már most a kölcsönözni kívánt gépkocsit, hogy biztos a tied legyen az választott időpontban!