Mi van, ha korán vagy későn adom vissza a bérelt autómat?

Mi van, ha korán vagy későn adom vissza a bérelt autómat?

Előfordulhat, hogy a jól megtervezett utazáskor a programok megváltoznak, és szükségessé válik, hogy az utolsó pillanatban változtasson a tervezett programokon, például repülő járatokon, autókölcsönzésen, szálláson. Sokszor előfordulhat, hogy meg kell rövidítenie az útját, vagy további néhány napos tartózkodásra van szüksége, ami azt is jelenti, hogy módosítania kell a bérelt autó használatának napszámát. 

A hosszabbítást javasolt azonnal jelezni az autókölcsönző cég felé, mert lehetséges, hogy már rögzített egy következő bérlőt a gépkocsira. Természetesen minden cég a megoldásra törekszik, az elégedett ügyfél érdekében.

Kedvezményt veszíthet

Az autóbérléssel foglakozó cégek gyakran vonzó kedvezményeket és szezonális árakat kínálnak az autókölcsönzésben, hogy minél több bérlőt szolgálhassanak ki. Ha autókölcsönzés közben élt ilyen kedvezménnyel, és megváltoztatja a visszavétel dátumát, akkor előfordulhat, hogy nem tudja megtartani a kedvezményes árakat, és magasabb díjakat kell felszámolnia. 

Minden esetben ajánlott a bérlő cég megkeresése és tájékoztatása a hosszabb bérlésről, vagy csökkentésről. A bérbe adónak ez nagy segítség a következő ügyfél rögzítéséhez.

Akár kedvezményt is tud a cég felajánlani, amennyiben a plusz napok után következő ügyfél előtt csak kihasználatlan lenne a gépkocsi. A bérlés során minden bérbeadó a legjobb megoldást igyekszik megtalálni az ügyfeleknek.

Keressenek minket is kérdéseikkel.