Autóbérlés Magyarországon

Autóbérlés Magyarországon

Magyarországon a bérautó kategóriák a gazdaságos, mint kis autó, a kompakt és a közepes kategóriájú autók között változnak,  ezek lehetnek kombi,de egyterű bérautók is, de ezek nem foglalják magukba a kisteherautókat, mikrobuszokat, automata járműveket, pedig igény ezen bérgépjárművekre is van. Az autókölcsönzési szolgáltatások a nap 24 órájában rendelkezésre állnak, akár nagyvárosban, akár vidéken tartózkodik, ehhez minden cégnél online megrendelés szükséges.
 
 

Autós újdonságok 2022

Autós újdonságok 2022

2022 változást hozhat az autózásban!

Az autóbérlés népszerűsége töretlen volt az elmúlt évben is. Ez nem meglepő, hiszen az autóbérlésnek számos előnye van, melyek közül nem elhanyagolható, hogy nem kell egy tömött tömegközlekedési járművön zötykölődnünk maszkos társainkkal körülvéve.

Közösségi autózást vagy autókölcsönzést válasszak?

Közösségi autózást vagy autókölcsönzést válasszak?

Ha autózásról van szó, alapvetően 4 féle lehetőségünk van autóval utazni. Saját vagy a család autóját vesszük igénybe, autóbérlést választunk, közösségi autóban utazunk, vagy autómegosztást választunk. Az utóbbi kettő, talán még három is hasonlónak tűnhet, de más-más előnyökkel és hátrányokkal rendelkeznek. Cikkünkben összeszedtük, hogy melyik formának mik az előnyei, és milyen helyzetben érdemes az egyes opciókra voksolnunk.

Autókölcsönzés a koronavírus járvány alatt

Autókölcsönzés a koronavírus járvány alatt

Az autókölcsönzésnek rengeteg előnye van. Amennyiben nem utazik napi szinten hosszabb távon, akkor ez jelentheti az Ön számára a legjobb megoldást! Ha az autókölcsönzést választja, akkor nem kell fenntartási díjat fizetnie, nem kell a karbantartáson aggódnia, viszont amikor szüksége van gépjárműre, akkor rendelkezésére áll és ugyanazt a szabadságot nyújtja, mintha saját autóval közlekedne. Így tehát nem véletlen, hogy az autóbérlés rendkívül népszerű. A koronavírus megjelenésével és elterjedésével az utazás is visszaszorult, ám ahogy megtanulunk együtt élni vele, úgy ível felfelé ismét a különböző utazási formákat igénybe vevők száma.

Tartós autóbérlés

Tartós autóbérlés

Tartós autóbérlés Budapesten? Lehet olcsón autót bérelni Budapesten? Igen, lehet! Autót egyre gyakrabban szeretnének bérelni hosszú távra. Sok emberben mégis felmerül a kérdés, megéri a tartós autóbérlés? A válasz határozottan igen! Ha autót szeretne hosszú távra, a részletfizetés, és a lízing jöhet szóba első sorban. Nos ezeket csak új autó vásárlás vagy lízing esetén lehetséges igénybe venni. Ha pedig új az autó, akkor a használatbavétel pillanatában hatalmas áresést szenved el a tulajdonos, mivel másnap már jóval olcsóbban lehet eladni a járművet, bár még vadonatúj.